Všechny komentáře k článku:Pročtěte se létem s CZC.cz, rozdáváme e-knihy a e-časopisy zdarma

Vyjádření (wall of text)

offtopic - Czc snad omluví, ale nevím kam to jinam dát, nechci tím zatěžovat ostatní..http://s29.postimg.org/89svt6tev/czc.pngTak jsem Tě stratosi asi mírně trumfnul v popularitě, jak jsem byl upozorněn, tak jistým dvěma uživatelům hodně ležím v žaludku, že si museli postěžovat i na Facebook.. Zajímavé, někdo tu kritizuje za arogantní jednání a pak člověka oba uráží na Facebooku. Přitom jsem si myslel, že napsali, že se mnou končí. Tak doufám, že pan "Ondra" (promiňte, neznám příjmení), který zastupuje CzC na Facebooku, bude mít ke vzniklé "situaci" odpovídající přístup. Vždy mne totiž "potěší", když mne někdo nazývá arogantním a v zápětí na mne vytahuje nesmysly a pomlouvá a neposlední řadě mne konstatně uráží, či napadá. Pro pana Ondru: Pokud byste si tohle náhodou přečetl, jsem si jist, že jste rozumný člověk a závěr si uděláte sám. Pokud budete mít potřebu mne kontaktovat, jsem kdykoliv k dispozici všem na svém emailu Makaan41@seznam.cz a klidně si můžeme pohovořit na TS3. Jen abych krátce dodal, pochopte prosím, že doopravdy nemám v úmyslu Vám škodit, ale berte na vědomí, že - logicky - do sebe nenechám střílet bez odpovědi od těchto dvou uživatelů, kteří káží vodu, pijí víno.
A ano, zcela narovinu, občas postrádám sociální cítění, takže někomu mohu přijít arogantní a někdy jsem, dostkrát jsem se za to omluvil, ale prostě jsem to já. ALE se všemi slušnými lidmi jednám slušně, nicméně přeci jen, nejsem stroj a také, jako většina lidí tu, se tu nebavím jen čistě o hardware. A myslím, že když občas CzC kritizuji, tak to není přeci zlá věc.
Kdybych měl v úmyslu Váš obchod poškodit, obávám se, že bych za A) tu nepomáhal přes 2 roky lidem s výběrem komponent B) zcela narovinu, asi bych odešel, protože jsem odpovědný za docela slušný počet objednávek pro Vás - tak jako každý, kdo tu déle přispívá. To není vychloubání, to je pouze konstatování faktů.
A dodatkem, ano, oba píší pravdu v jedné věci, občas lidem doporučím něco od konkurence, pokud cítím, že je to pro dotyčného lepší. Nešetřím kritikou, ale ani chválou. Narozdíl od nich se k tomu ale postavím jako chlap, protože vím, že to tu občas udělal každý z dlouhodobých přispěvatelů, včetně těch, co Vám o mne psali. Opět ale- narozdíl od nich ale nemám potřebu toto vytahovat, protože si myslím, že je to normální a nikdo z nás nepřekročil jakousi "nezdravou" míru. Nějak by mne ani nenapadlo si to dovolit ve větší míře... Pokud cítite, že zápory převažují nad klady které pro Vás přináším nebo například, že Vám lžu, nebudu dělat okolky, je to moje hobby, trávím zde svůj volný čas a nikdo mne neplatí. Stačí mi říct.------Pánům Danielovi "IvanPrinc" Princovi a panu Petru Lenkovi ( !pravděpodobně! Jack2310) bych chtěl vzkázat akorát jedno:
Myslím, že pokud máte problém se mnou, je zbytečné vyhrožovat CzC tím, že budete nakupovat jinde. Pokud jsem pochopil, problém jsem já, nebo i CZC?
Takhle to pouze vypadá jako dovršení Vaších postojů, které k CzC také nebyly vždy milé a tak, že používáte výhružky jako páku na vyřešení problému se mnou.
Pokud vím, nikdy jsem Vás neoslovoval "pacient" "k.kot" a tak podobně, jak jste o mne laskavě uvedli na Facebooku a nikdy jsem o Vás nešířil špínu, i když jsem s Vámi doopravdy hodněkrát měl problém. Od teď si s Vámi pouze vykám, protože si nemyslím, že se známe z hospody. A také proto, že si nepřeji jakkoliv být s Vámi spojován, jak jsem vyjádřil nedávno. Považoval jsem věc za vyřešenou, nicméně se zdá, že i přes Vaše předchozí příspěvky, tomu z Vaší strany tak není.
To je ode mne asi tak vše, přijde mi to trapné a ponižující, že CzC musí řešit pár diskutujících a omlouvám se za wall of text, nicméně cítil jsem potřebu k věci zaujmout postoj, Facebook nevedu a taky chci, aby tento postoj byl všem dostupný, nemám se za co stydět.
Doplnění: Pro vysvětlení všem ostatním, titul "konzultant MČR sestav" ze mne nedělá odborníka, pouze pomáhám vylepšit MČR sestavy, doufaje, že tak podstatně vylepšíme spolu s Playzone herní zážitky na nové generaci sestav MČR, což si myslím, že zákazníci, kteří tyto sestavy kupují, ocení. Za odborníka jsem se nikdy neměl, nikdy mít nebudu a každý kdo to vyjádří, prostě lže. Herní PC jsou moje hobby, ve kterém mám dobrý přehled (dobrý, nikoliv bezchybný), ale nikdy jsem IT nestudoval a nemám za sebou žádnou publikační, či oficiální činnost.
Titul mám pouze proto, že si, vzhledem k MČR sestavám, přeji být mírně odlišen, jelikož se s vydáním nové generace budu snažit lidem sestavy doporučit a samozřejmě sbírat dojmy, kritiku a tak podobně - tak abych byl pro lidi jasně odlišen, komu se mohou ozvat...
Slova "konzultant MČR sestav" pak byla vybrána naprosto přesně, nejsem odborník, nezastupuji CzC a nejsem nic více než to, co jsem napsal.Přeji všem příjemný zbytek večera.Edit: vložen obrázek, který ukazuje o čem je řeč

Možnosti
6 reakcí
poslední 31. 7. 2014 22:23

Tak mne trochu mrzí, že se CzC k věci nevyjádřilo, přinejmenším prozatím. Tím pádem to považuji za uzavřené/vyprchané.
Děkuji tímto lidem, co mne na toto upozornili a děkuji ostatním za pochopení a toleranci takto rozsáhlé reakce.Příjemný zbytek dne.

ač czc sleduji přes půl roku ale až v poslední době se zde pohybuji aktivně a řeknu to takhle o co konkretně Ivanu princovi a Jackovi jde? snad tohle máme snad všichni jako hobby tak nevím proč zde se pomlouvá a nadává atd.proč jaký k tomu dotyční mají názor ano taky se s makanem neshodnu třeba v tom jestli je lepší asus nebo Msi a taky mu za to nenadávám. A zaslepenci jsou zde jiní ale náklonost k nějaké značce máme všichni. tot vše k tomuto .
+

@honzahrajecz: Děkuji za reakci, souhlasím a tedy +. Stručně, nevím, co bych řekl víc, myslím, že jsem to komentoval až dost obsáhle. Cítil jsem ale, že jsem se měl vyjádřit, jednak kvůli lidem, kteří mne na to upozornili, jednak kvůli tomu, že už to považuji za osobní útok a tak trochu i za vydírání CzC, s čímž nesouhlasím. Tolerance je prostě něco, co tu občas chybí mno :( ..

Člověk si tady vyleje srdce , ani troška reklamy a czc to smaže ??? wtf ???
PS : princátka ovečky už mínusujou :D

@Anonymní uživatel: nerad bych z tohohle dělal komedii, protože to na facebooku už právě podle mne trošku překročilo hranice..

@Makaan. - Konzultant MČR Sestav: Dyk já jsem sprosej nebyl , nechápu ... :)
Jo jináč to už ty lidi přeháněj , je to jak ve školce hned žalujou u CZC :D
Nic si z toho nedělej jen ukázali svojí vyspělost :D

Nenašli jste, co hledáte?

Týden slev Logitech Týden slev Logitech