Všechny komentáře k článku:AMD odhalilo procesory Ryzen Mobile. Mají nabídnout špičkový výkon v noteboocích

Značení procesorů

Video od AMD jsem viděl již včera a zarazilo mně to de*ilní označení mobilních procesorů, co používá i Intel. Proč to je Ryzen 7 když to má stejnej počet jader a vláken jako Ryzen 5? Jedinej rozdíl co tam byl, byly vyšší takty.Jinak jsem zvědavej na benchmarky mobilní Vegy.

@john_doe: to bude protoze AMD rezignovalo na vlastni myslenky
zrovna co se tyce oznacovani presli na kopirovani konkurence (nekdo rekne aby usetrili zakaznikum praci s porovnavanim, ale ja za tim nic dobryho nevidim)

@mnm9: jako b350, to taky usnadnuje orientaci :D

@mnm9: Taková silná slova. Je to z důvodu aby zákazník věděl co to je (generace) a s čím to má porovnávat. A vůbec s tím nezačal Intel . Ale v mobilním segmentu.

@ensidia: meli vlastni cislovani dlouho
proc zrovna s prichodem ryZENu trapne okopirovali znaceni i3/r3, i5/r5, i7/r7 je jasny
chteli tim nastavit ryzeny jako primou konkurenci stavajicim procesorum intel
kdyby pojmenovali cpu ciste ryzen 1300x/1600/1700 tak to prece staci, to r3/5/7 je proste sprosty okopceni a snaha zakaznikum ukazat: "hele nase r3 je lepsi nez konkurencni i3"
to fungovalo v dobe vydani a uz to zas neplati, proto je videt jak kratkozraka tahle ubohost bylaa to ze pojmenovali svoje zakladni desky stejne jako intel ale o cislo vejs, aby tim prerusili intelu cislovani to snad ani nemusim komentovat

@mnm9: Áááá další Intel fanatik.
O tom výkonu mluvíš max v highendu kam se smrtelník ani nedostane... Co se týče přímé konkurence v normálním segmentu tak je to tak 50/50, kdy ovšem u Ryzenu může růst potencionální výkon (dolaďování ovladačů a různé fičury).
To ovšem Intel nenabídne a hlavně už 5 let je to u Intelu stejná povídka o novém výkonu, architektury... Jen ladí a ladí.. ale taky nastane den kdy budou muset přeřadit.

@lobodáš: to ze si dovolim kritizovat kratkozraky a ubohy snahy AMD prerusit cislovani Intel desek a zaroven stejne kratkozraky a ubohy okopirovani znaceni cpu tak sem Intel fanatik?
podle sebe soudim tebe?ja mel AMD od dob duronu prez athlonyXP az po athlon X2
pak uz ne, protoze to byla blbost a ja nejsem nekdo kdo kupuje podle znacky, ja koukam na racionalni duvody a ty u buldozeru nebylya abych odpovedel tak ano parazitovali na znaceni intelu uz v minulosti, ale to je myslim moc neomlouva (ale je pravda ze tenkrat sem to neresil)
nebo pro zlodeje je omluva ze krad uz pred rokem?

@mnm9: AMD to dělalo už i v minulosti s desktop CPU, např. Athlon XP 2800+, Athlon XP 3200+ atd. a teď to najednou po letech někomu vadí...

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady