Všechny komentáře k článku:Apple odhalil nový iPhone X. A hromadu dalších novinek

IPhone X

Chci ho především kvůli mluvícímu ***** :)
Jinak doufám, že budu mít stejný problémy jako s iPhone 5S, kdy se to sekne při příchozím hovoru a není možné odmítnout ani přijmout hovor. Dalším problémem kterým iPhone trpá je chargering. iOS je natolik hloupej, že při nabíjení originálním kabelem mi telefon napíše "Je možné, že toto příslušenství není podporováno" a nabíjím 1% za 15 minut :D
Apple powa.

@phoenix.21: oba tyhle problémy vyřešíš čistou instalací ios. stalo se mi to obojí. od té doby klid

Heliporty

Misto toho aby delali stejne mobili jako Android (5"+), by se spis mohli zamerit na mensi telefony. Timhle to spis vypada jakoby meli stejnou mentalitu jako hromada firem co dela android telefony.

@klirak12: iPhone X je velikostne +- stejny jako soucasny iPhone 7, tj. 4.7 palce. Displej o ten palec narostl tim, ze ho roztahli na cele telo pristroje, ne tim, ze by po vzoru staricke Note4 (5.7 tusim?) vyrobili padlo. Mensi telefony uz nikdo moc delat nebude. At si rikate co chcete, neni o ne zajem. Lidi chteji velky displeje kvuli brouzdani netu a predevsim velky baterky, ktery se proste do tela o velikosti tri-a-pulpalcaku nevejdou. Ano, neco by na spotrebe usetril mensi displej, ale spotreba vnitrnosti by byla porad stejna.

@čejka21: O menší telefony by asi zájem byl. Nápad narvat do těla iPhone 5s výkon iPhone 6. generace byl celkem úspěch. Navíc bez větších investic do vývoje.

@čejka21: Znám plno lidí co nemají tak velké kapsy... Mám SE a jsem s ním naprosto spokojen. Tehdá jsem nenašel žádný malí telfon, který by aspoň nějakou dobu vydržel(navíc mě nový vyšel na 5k). Asi je to také tím, že to mám jen jako telefon připadně E-mail nebo něco na netu když jsem na cestě. Ale i kdyby měl 7 palců tak to není pro mě důvod abych tahal prkénko. A obdivuji lidi co se dokážou koukat na telefonech na fimy... .D

Ověřený GEEK - level 3

@Redline: Měl jsem 5s, po třech letech umřela základní deska, takže šel na náhradní díly a díkybohu mezitím vyšel model SE, který mám a jsem plně spokojen. Doufám, že mezitím bude něco jako SE mk II, protože mi ta velikost naprosto vyhovuje...Když potřebuju větší obrazovku, tak od toho mám iPad Mini :)

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady