Všechny komentáře k článku:CES 2017: Desítky nových notebooků dostanou herní grafiky Nvidia

Cena

no jsem zvedavej na ceny.. posledni generace nvidia karet nam totiz nehezky podrazila kort v segmentu hernich notebooku kde mainstrem v podobe GTX1060 se bohuzel pohybuje v NTB s highendoovou cenou 40tis+...

Ověřený GEEK - level 3

@stratos.: Kde není ani náznak konkurence ...
Dle mého názoru zůstává cena herních notebooků +/- ve stejné cenové hladině. Možná i o trošku nižší, ale to je spíš dáno mírným zvýšováním kvality dílenského zpracování herních modelů.

@BERNADIC: Hádám že ntb s w10, ssd a 1050 se bude prodávat v rozmezí 17 - 21 ... mozna o neco zlevni stolni PC. Zkratka jako vzdy, kdyz vyjde nova rada grafickych karet.

@Taralis: za 13-14k jsem viděl repasované asusy i7 6700hq a gtx 950m to vypadá že nové notebooky s gpu 1050 / 1050m pod 20k nepudou

@dufek17: Pod 20 tis zapomeňte.Ceny viddím od 20 do 32tis.

@BERNADIC: pro me NVIDIA nic nepredstavila
ze maji novy grafiky ted i v notebooku? to neni zadna revoluce, to je normalni vyvojmnohem vic se me libi freesync2.
podle me prislib lepsich zitrku, kdy nebudem muset prolejzat fora a zjistovat jaky frekvence monitor podporuje. Tj jestli je tam freesync jen jako nalepka, ale je to kripl (48-60Hz bez LFC a podobne) nebo je to pouzitelna technologie
jestli sem to cet dobre tak monitory s certifikaci freesync2 ted budou muset vsecky mit minimalne rozsah tak aby minimalni frekvence byla nejvice polovina maxima a tim padem vsecky budou s LFC uz dneska jsou tu treba dobry monitory s freesyncem, ktery tohle splnujou, ale koho ma bavit se probirat hnojem a hledat perly?

Ověřený GEEK - level 3

@mnm9: Jojo koukal jsem na specifikace Freesync 2, snad to jsou oficiální informace, protože certifikaci, která by zajistila kvalitní Freesync implementaci potřebujeme jako sůl. To by snad konečně donutilo nVidii k přehodnocení Gsync situace.Sám jsem teď zvědav na CES, zatím to vypadá zajímavě, sice ne moc zajímavě pro power PC usery, ale jinak zajímavě.

Ověřený GEEK - level 3

@mnm9: K cemu je mit petinasobne vic FreeSync panelu, kdyz ty nejlevnejsi bezi jen 48-75 Hz nebo v jeste omezenejsim rozsahu. Doufam, ze FreeSync prinese konecne zaruku kvalitni implementace AdaptiveSync a ne jen obchodni nalepku na krabici. G-Sync je sice drahy, ale aspon ma garanci rozsahu 30 Hz az maximum, co umi panel.

@BERNADIC: Konkurence je více než zdatná, AMD má velmi pěkné mobilní grafické karty. Ale marketing no...
Řešit ceny v CZK při interpelacích ČNB a posilujícím kurzu dolaru je nesmysl, je třeba porovnávat USD.

Ověřený GEEK - level 3

@Uni: Záleží co si představujete pod pojmem konkurence. Sám jsem myslel něco, co by si výkonem sáhlo alespoň na "low end" v podobě Geforce 940MX. Nepočítal jsem konkurenci pro integrované grafické karty.

@Uni: a ja nekde cet ze zrovna mobilni segmentu je to s amd zly a je tam preznacovani jeste horsi jak v desktopu
ma AMD nejakou rx 470/480 alternativu v nb? tusim ze nic takovyho neni ne?

Co?

U mobilních karet poběží jádro v případě modelu GTX 1050 na frekvenci 1354 MHz a přetaktovat se dokáže až na 1455 MHz. To je pro zajímavost více než u referenčního modelu GTX 1050 pro desktopy, ten nabízí takty 1354 a 1455 MHz – boost je tedy nižší.

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady