Všechny komentáře k článku:Česká značka 1stCool představuje kvalitní skříně a zdroje

500W "80+Gold" za 1400Kč.

To bude kvalitka. Ještě lepší bude ten 700W za 1100Kč.A Anubiss má radost, protože už se nemusí držet "zdrojů" od "značky" nJoy.

@john_doe: to teda, vypada to jako brand njoy

@john_doe: Tak to se na to hned podívám :-DNo tak nevím ten nJoy se mi jeví stále jako zajímavější.

@Anub1ss: Falešná 80+ Gold je přeci lepší než falešná certifikace :D

@john_doe: To papírové šasí opravdu reklamují jako " kvalitní " ? Jeden z důvodů proč jsou " dvojka " a né " jednička " :D

@john_doe: ma vubec nejakej z tech zdroju certifikaci 80+? nemusi mit nutne ani silver nebo gold :D protoze "typicka ucinnost 85%" znamena ze to nesplnuje ani nejnizsi 80+ takze to "typicky" je naprostej *****

@ves70: Ne, alespoň dle údajů zde mají fiktivní "90 Plus".

@john_doe: Tady není co řešit, na ten nejdražší zdroj je záruka "celé" 3 roky. Myslím, že to hovoří za vše...opravdu kvalitní konkurence nejde pod 5 let, často dávají už deset. Tohle je spolehlivý indikátor toho, jak tomu výrobku výrobce věří. Beztak je to rebrandovaná čína.

@m.tauchman: Stále lepší než Evolveo.. i když to alespoň má skutečnou 80+ Gold.

@john_doe: Mno, to jsou pořád ale dohady, jestli je jedno lejno lepší než druhé. Já ze zásady pracuju poslední roky se zdroji Seasonic či Corsair, nic horšího bych do PC nedal. S touhle levnou produkcí nechci nic mít, sice to na nějakém low-end PC může běhat relativně v pohodě, ale já s tím odmítám mít cokoli společného. Nebudu pak poslouchat, komu co shořelo.

@m.tauchman: Zdravím pánové, všechny certifikáty jsou samozřejmě pravé. Pokud chcete, stačí napsat a můžeme vám poskytnout výsledky testů. Zase ta Čína, dnes se 99 procent elektroniky vyrábí v Asii, to však neznamená, že je to nekvalitní. Na kvalitu dbáme a podle toho pečlivě vybíráme dodavatele, kteří podle našich specifických a vysokých požadavků výrobek dodají. Všechny přední značky, kterými se tady oháníte mají výrobu v Číně. Tak to prostě je, my se na rozdíl od nich snažíme, aby kvalitnímu výrobku odpovídala také cena, kterou ony super značky nesmyslně pálí do nebes. To, že nabízí společnost záruku 10 let neznamená, že ten zdroj je kvalitnější, ale firma je natolik velká, že si může dovolit vám dát prostě nový zdroj a navíc ve většině případů vám reklamaci ani neuznají a řeknou, že je to vaše chyba. Pokud máte nějaký dotaz, klidně se na nás obraťte. A to, že máme na jedné řadě oranžové vrtule, neznamená, že to je nJoy. My máme totiž třeba i bílé, černé, nebo svítící.

@kockodan10: Cetifikáty jsou naprosto, ale naprosto k ničemu. Ukažte, co ve zdrojích používáte za kondenzátory. Jestli tam máte CapXon, Teapo či podobné hrůzy, tak sice melete pěkně, jenže stále jsou to trapné marketingové kecy. Ano, i ty zmíněné značky vyrábějí v Číně, jako všichni, ale kvalita ke úplně jinde. Jestli máte ten zdroj plný Rubyconů, je o čem se bavit, jestli ne, je to další generický šrot.A životnost kondenzátorů udává životnost zdroje. Samozřejmě pokud návrh mizerný, nezachrání to ani skvělé kondíky.

@kockodan10: Bylo by možné na Vás dostat kontakt? Děkuji

Ne nová značka, ale nová firma.

One man firma bez kapitálu, která nasytí trh čínským odpadem a v okamžiku nahromadění se reklamací zmizí, jako pára nad hrncem:EC&P Trading company s.r.o.
Základní kapitál 1000,- Kč
Datum vzniku a zápisu: 15. prosinec 2017
Sídlo: Korunní 2569/108, Vinohrady, 101 00 Praha 10
Majitel: Pavel Kocourek

@kutilpc: Ano, je to tak, uvedené přesně odpovídá výpisu z obchodního rejstříku
Z jejich webových stránek:
Značka 1stCOOL je založena a vlastněna společností EC & P Trading Company s.r.o. Naši pracovníci se oblasti IT komponent jmenovitě pak napájecím zdrojům pro PC, počítačovým skříním, periferiím a příslušenství věnují již více než 20 let. Silná konkurence v IT průmyslu nám přináší neustálé výzvy a proto je našim cílem přinášet zákazníkům výrobky splňující ty nejvyšší standardy, vysoký výkon a kvalitu a založené na nejnovějších technologických poznatcích. A to vše při zachování co nejpříznivější ceny jak pro firemní zákazníky, tak i pro naše koncové uživatele. Proto se naše společnost snaží rozvíjet dlouhodobé a spolehlivé vztahy s našimi obchodními partnery a jsme přesvědčeni, že ocení nejenom naše produkty, ale i naši vizi, cíle a filozofii. Chceme nejenom dodávat kvalitní výrobky splňující vysoké standardy, ale i poskytovat podporu našim partnerům. A spolu s nimi tak naplnit naše motto "Zrozeni pro Váš úspěch."
A pokud jde o značku, pod tím se dá schovat všechno

@kutilpc: Ano, jsme nová firma. Majitel se totiž po 20 letech sbírání zkušeností v jiné firmě, rozhodl osamostatnit a začít dělat věci poctivě a pořádně. Každá firma musí jednou někdy začít. A rozhodně se nehodláme vypařit. A pro vaši informaci, reklamací opravdu moc nemáme. Pokud máte další dotazy, klidně napište, nebo se můžeme potkat i osobně. Doufám, že čas ukáže, že jsme poctivá firma, která se snaží změnit český trh, který je opravdu pokřivený, což jsme za těch více než 20 let zažili a dáte nám šanci vám to dokázat.

@kockodan10: Pane Kocourku, v tom případě budete jistě schopni doložit zdravotní nezávadnost všech plastů na skříních. Pokud jde o zdroje, nikde jejich certifikaci nevidím na stránkách sdružení 80 Plus. https://www.plugloadsolutions.com/80PlusPowerSupplies.aspx Zcela jistě jste také schopni doložit elektromagnetickou kompatibilitu v souladu s normami ČSN. A prosím pěkně, alibisticky se nevymlouvejte na to, že stejným způsobem lžou další dovozci hnoje.Není ostuda rozjet v garáži malou firmu specializující se na kvalitu a malosériovou výrobu, bojovat s nedostatkem vlastního kapitálu (takových firem jsou po světě stovky) a v případě ČR také bojovat s kontrolním hlášením a byrokracií. Takoví lidé si rozhodně zaslouží obdiv! Je však ostuda vozit hnůj pochybné kvality a vydávat se za něco extra. To i Partis má se svým brandem Eurocase větší sebereflexi.

@kockodan10: Jistěěěě, a proto počítačoví nadšenci a odborníci označili vaše "zdroje" jako absolutní riziko nákupu...nestálo jim to ani za větší komentář :-Dhttps://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=938&t=1219176Nevím, komu se tady snažíte ty svoje šroty vnutit, ale počítačově alepsoň jakkoli drobně vzdělaní lidé Vám na ty kecy neskočí. Protože kromě žvástů jste tu zatím nepředvedli nic.

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady