Všechny komentáře k článku:CZC.cz zavádí po Praze expresní dopravu bezpilotními drony (APRÍL)

Klamavá reklama

Je si společnost CZC.cz vědoma, že zveřejněním tohoto článku v této podobě se dopouští porušování platné legislativy v oblasti klamavé reklamy a ochrany spotřebitele!?
Apríl beru, ale dejte tam pod čarou poznámku, že se jedná o žert. Pokud se tak do hodiny nestane, pořízenou dokumentaci předávám věcně a místně příslušné pobočce ČOI.

Možnosti
27 reakcí
poslední 26. 6. 2014 15:37

Teď vážně nevím jestli si neděláte Apríl vy.

@EvroMalarkey: :-/, ty jsi teda morous

@EvroMalarkey: Ne, legraci si opravu nedělám. Na článek jsem se dostal díky prokliku reklamy na jednom z informačních webů. Uvedené jednání společnosti CZC.cz jednoznačně naplňuje znaky spáchání trestného činu. Srandu beru, pokud by uvedli pod článkem informaci, že se jedná o aprílový žertík, bylo by vše v pořádku, ale tímto způsobem jednoznačně budí klamné zdání, že se jedná o poskytovanou službu. Nic proti virální reklamě a vtipům, ale legislativní ustanovení tu nejsou od toho, aby jsme si s nimi utírali řiť. Byl jsem slušnej a dal jsem CZCčku čas na nápravu, nicméně pokud se tak nestane, jejich právníci budou mít o zábavu postaráno...

@michaldlouhy: Zastanu tady makaana... Takže máš něco proti virální reklamě a vtipům :-D.

@VashCZ: ja proti reklame neco mam. proti vtipu nikoliv.

@michaldlouhy: Jak se jen jmenoval onen slavný filmový bonzák a hujer?
... tuším že Krhounek! :-)http://www.youtube.com/watch?v=SLc40OquoFw

@matusekj: Dobrý den, omlouváme se, ale informace Vám můžeme poskytnou pouze o výrobkách v naší nabídce. Děkujeme Vám za pochopení.

@Radka Čížková - CZC: Dovolím si upozornit, že slovo výrobek se skloňuje podle vzoru stroj, nikoliv žena! Překvapilo mě to natolik, že jsem to musel napsat...

@michaldlouhy: Fakt blbeček. Teď se CZC omlouvám za dané slovo (mám 100 chutí napsat něco horšího), ale na tuto zprávu sem se sem dostal z jiných zdrojů a všude to je vedene jako apríl, navíc není čas od času udělat si srandu sám ze sebe.To michal: klidně mě žaluj za pomluvu (sme ale v demokratické zemi), ale tvoje IQ je podstatně nižší než tvůj věk, protože tohle by normální zdravě myslící člověk neudělal.

@michaldlouhy: V ČR platí precedent, že ironie a nadsázka v reklamě, se za klamavou reklamu nepovažuje.. a je zcela evidentní, že toto je hodně krutá nadsázka :-D Takže se nesnaž.Jen by mě zajímalo, co by dělali v CZC na Andělu, kdybych si ze Strahova poslal našeho školního drona skutečně pro svou objednávku :)

@michaldlouhy: si ***** bez pardonu...

Hehe, ty jsi trubka :-)PS: Milá CZC, v případě že obdržíte pokutu za teno povedený aprílový žert, daruji Vám všechny své slevové body (i když jich moc nemám), jako projev uznání, že sranda je sem tam potřeba.

Dobrej joke :D

Když bonz blok a tužka práskačka vyprávějí... pro někoho, kdo nemá v životě radost a smysl pro humor, je jedinou zábavou vyhrožovat udáním. Doufám, že jsou na tebe doma hrdí. Krhounku :-D

Já v tom nevidím žádnou klamavou reklamu za 1) je 1.4 tedy apríl pane michaldlouhy, 2) každý s IQ nad 80 to pochopí. Takže bych být váma ztichl a jestli jste to nepochopil tak práskače nikdo nemá rád. :D

žádná klamavá reklama . je apríl a tak to takhle ber . už jsem viděl i šílenější žertíky . nevidím důvod proč to zbytečně hrotit

No kdo něco o dronech ví, tak je mu jasné, že je to legrace, protože v ČR je bezpilotní let zakázaný. Jako aprílek je to super!
A klamavých reklam je tolik, že tohle beru jen jako dobrý fór, na který skočí jen pitomecc :-)Palec nahoru...

@mithofer: Jaktože je zakázaný bezpilotní let?

@czechcomputers 32324: da se skok do macochy povazovat za bezpilotni let?

@azbestie: Ne. Dotyčný kmitá ručičkama a nožičkama. Zákon neporušuje.

@czechcomputers 32324: A když bychom ho za letu zastřelili? :)

@tonakr: To uz by bol volny pad neziveho predmetu :) Volny pad neni zakazany...

@mithofer: Bezpilotní letouny nejsou zakázány, jsou omezeny stejně jako IFR (let pouze pomocí přístrojů) a to pouze v řízeném vzdušném prostoru. V neřízeném (do 300 m nad povrchem s výjimkou speciálních oblastí jako letiště, vrstva G) omezeny nejsou.

většího ubožáka jsem za hodně dlouhou dobu nepoznal a to jsem si přečetl jen váš komentář

..podej rovnou trestní oznámení!! Pochybuju, že kromě psaní blbostí do diskuze se k něčemu rozhoupáš.. jen kecy jako obvykle.. :)

Michale co si po těch dlouhých měsících samoty najít holku. Možná by ti to pomohlo v tvých problémech, procházka , trochu citu, pomohlo by ti to. Všichni se vždy na apríla těšíme na to co nás osvěží a i v pradávných dobách byl v Mladé Frontě dnes Dnes článek po zbourání nádraží Těšnov článek o plánovaném zbourání Opery. Ano máš svobodu prudit, ale zasmát se je taky fajn a nebo tu holku.

Tak ty jsi neuvěřitelnej retard :)

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady