Diskuze k článku:Czech Computer oceněn nejlepším internetovým obchodem v ČR

Parada

tak to gratulujem

Gratuluju

a děkuju za tatranku :-)

Gratulace CZC :)

Gratuluji CZC za ocenění a hlavně za dobře odvedenou práci. Postavit takto velký ESHOP dá hodně zabrat takže pokračujte ve vylepšování!
Podle mě jste zatím nejlepší eshop, u vás mám jistotu reklamace a ted když jste přidali k výrobkum statistiku poruchovosti se nemusím bát vadných výrobků. Jste pro mě opravdu jednička.
Veselé vánoce a štastný nový rok přeji všem pracovníkum CZC.

*****

o tomhle serveru sem se dozvedel diky tomuto clanku... a moc lidi sem o tom povidat neslysel, divim se, ze ma druhy misto a predcilo znamejsi ***** ..
ale jinak CZC si zaslouzi gratulace, je to good e-shop, jenom si to podelal tim montovanim PC sestav za 500 a ostatnim placenim sluzeb, ktere byli drive zadarmo... skoda... :(

Zaslouzena vyhra

Rekl bych ze naprosto opravnene ziskal czechcomputer prvni misto, protoze sluzby zde a sluzby jinde jsou uplne o necem jinem. Uz jenom samotne internetove stranky hodne napovidaji, tolik informaci snad nesezenete ani u samotneho vyrobce k danemu produktu. Opravdu velka chvala a doufam ze czechcomputer neusne na vavrinech a bude pokracovat stale na dobre kvalite.
Vesele Vanoce

Hmm

gratuluju za uspech v tomhle roce ! a dofam ze se bude darit aji pristi rok ! jinak taky jsem hlasovel pro Czechcomputer ! protoze tu rad nakupuju !!!

Nic překvapivého...

Taky považuji CZC za nejlepší internetový obchod, vším co dělá, vynikající stránky, v prodejně to běží jak na drátku, dobré ceny a dobrý výběr zboží, takže nejsem nijak překvapená, byla bych, kdyby to tak nedopadlo....

Gratulace CzC

pridavam se ke gratulacim sou opravnene. Do pristiho roku preji mnoho uspechu a spokojenost zakazniku i vaseho tymu :-)

Gratulace

Připojuji se ke gratulantům. Mám za to, že byste čelní umístění obhájili na daleko širším poli, než je hardware. Na netu celkem nakupuju a Vás shop je z mého pohledu suverénně nejlepší. Hodně štěstí a konzistentně myslící management i nadále ;)

Gratulace

Gratuluji k tomuto úspěchu. Doufám že toto vítěztví je pro vás motivací k dalšímu zlepšovaní služeb vašeho obchodu :)

Zasloužené vítězství

Naprosto zasloužené vítězství. Gratuluji ;)

Gratulace

jistě je to pravdivé ohodnocení a přidávám se ke gratulaci

Veliké uznání

Studuji REKLAMU a uměleckou tvorbu na VOŠ. A CZC je obchod před kterým musím smeknout ... pokaždé když tam přijdu, cítím se více než doma, na internetu horlivě diskutiju a prohlížím co bych si koupil ... málokdo dokázal to co vy! Blahopřeji , Fandím

První dvě místa prsa na prsa

CZC má bezkonkurenční diskuse - nebýt jich, tak skončí dle mého názoru až za al_fou nebo to bude o fous, určitě hlasovalo xx diskutujících - ovšem CZC má ještě navíc výhodu v placení kartami na místě a také systém odkazů a recenzí, který je rovněž mírným plusem.
CZC a al_fa mají oba nejpropracovanější a nejpřehlednější třídění a strukturu sortimentu pro rychlé a přehledné vyhledávání - CZC by se ale mělo zlepšit v chybných popiskách a obrázcích, jejichž četnost je občas větší než malá ..rovněž texty pod sortimentem jsou občas u určitého druhu snad nakopírované, příliš obecné a člověk se nedozví odchylky a výhody u daného typu ( namátkou počet ploten u HDD, počet a délka kabelů zdrojů atd ...) Jinak účast 1051 hlasujících je úděsně malá a kromě prvních třech míst nemá žádnou vypovídací hodnotu ( 7, 8, 25 a 30 hlasů pro další e-shopy je katastrofa) , i taková al_za s nejvyšším obratem v ČR působí s pouhými 183 hlasy docela komicky, navíc když zřídila pobočku v Brně.Otázkou je, jak by třeba vypadaly výsledky, kdyby al_fa měla pobočku v Praze a CzC naopak v Brně .....122 hlasů rozdílu je dle mého názoru docela zanedbatelný rozdíl

Gratulace a poděkování

Já také gratuluji a přeji všechno nej a také děkuji za Tatranku, co jsem dneska dostal na prodejně při čekání ve frontě na kasu.:) Potěšilo to.

Excelentní Web

Také gratuluji...Řekl bych, že se tohle dalo čekat, váš Web je opravdu povedený, je pohledný a rád ho navštivuji, všechny možnosti webu jsou supér a dál je rozšiřujete. je to e-shop i fórum v jednom. WebMaster by si zasloužil prémie :)
Navíc vaše služby jsou nadprůměrné a jste velmi pohotový. Jen tak dál

Gratulace

na cc se mi libi prehledny a snadny objednavani a placeni kartou, minus vidim u popisu hw, kde mi pripada ze je dost jen zkopirovanych z jineho produktu.. ale chapu ze pri tak siroky nabidce to proste nejde ukocirovat. Je s podivem ze o "nejvetsi" konkurenci ***** jsme se poprve dozvedel az tady u vas :-D nejradsi nakupuju v cc az potom kdyz proste neco nemate nebo se mi zda drahy, jdu do ***** ***** nebo ***** diky a dobry vstup do noveho roku preje spokojeny zakaznik.

Gratulace

já také gratuluji jen tak dál v dalších letech

Vyhra

Myslim, že si to czech computer opravdu zaslouží,protože je to opravdu nejlepší a nejkvalitnější obchot s počítači a příslušenstvím co znám.Gratuluju

Gratuluji a Dekuji za PF 2009

nikdo jiny mi formou klasickeho dopisu nepopral ! To potesi DEKUJI, at se dari v roce 2009.

Gratz

Tak to CZC gratuluji, osobně se zde cítím víc doma než na ***** ale i tak mají oba shopy hodně silnou základnu zákazníků. Ono v ***** to občas vypadá jak na letišti :D V CzC zas jak v ňákym nobl podniku :)

Gratulace + chybička

taky gratuluju CZC, myslím si že je to zasloužené, ale v titulku bych opravil chybku možost =) Čtenáři odborného internetového magazínu Extrahardware.cz měli ![možost]! vybrat nejlepší internetový obchod v za letošní rok v naší republice.

Gratuluji

Nechci to nějak zlehčovat, ale dalo se to čekat:-Dgratuluji a mnoho úspěchů do dalšího roku

:o)

Já bych řekl, že czc je co se týče konkurence nejpřátelštější. Bohužel výdej zboží není na takové úrovni jako třeba ***** nicméně stejně to nic nemění na tom, že chodím stále sem právě kvůli diskuzím pod každým produktem, což je ohromné plus oproti konkurenci.

Nominace

By mě zajímalo, kdo rozhodoval o nominovaných obchodech? Znám minimálně jeden, který by si nominaci zasloužil. A jistě by se našlo jeětě několik dalších, které jsou zhruba stejně stejně významné, jako ty e-shopy na posledních pozicích. Tém ovšem nechci vítězství CZC zlehčovat. Myslím, že by vyhrál i tak. Je vidět, že zákazník je u nich opravdu na prvním místě a snaží se je udržet dlouhodobě, narozdíl od mých jiných zkušeností na českém internetu.

Gratuluju!

Zdravím, posílám velkou gratulaci a zároveň bych chtěl všem zaměstnancům CzC i zákazníkům popřát veselé svátky a štastný Nový rok!!!! S pozdravem Petr štaffen

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady