Přejít na obsah [o] Přejít na navigaci [n] Přejít na vyhledávání [v] Přihlásit se
Hlavička
Recenze: Honor Band 4 – levný, ale šikovný

Recenze: Honor Band 4 – levný, ale šikovný

Recenze
Honor Band 4 Crius, Midnight Navy_521967702
Honor Band 4 Crius, Midnight Navy
Produkt není určen k prodeji.

Netrpělivě očekáván je příchod fitness náramku Band 4 od společnosti Honor. Novinka má totiž hned několik zajímavých předností, díky které by měla utéct konkurenci. My jsme již přístroj důkladně otestovali.

Honor je relativně mladá značka chytrých telefonů, která vznikla teprve před pár lety. Za tu dobu si však stihla vybudovat poměrně slušné renomé, a to především díky přístrojům se skvělým poměrem cena/výkon, které navíc často nabízejí i velmi líbivý vzhled. To je i případ nedávno představeného smartphonu Honor 8X, který jsme měli již možnost důkladně otestovat. Druhou novinkou, která si odbyla premiéru po boku nového Xka, je právě chytrý náramek Band 4. A ten se zaměříme v následujících řádcích.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Honor Band 4

 

Technické parametry

Testovaný model: Honor Band 4 Crius, Midnight Navy

Displej: dotykový OLED s úhlopříčkou 0,95", rozlišení 240 × 120 px

Vodotěsnost: do 50 metrů - 5ATM

Senzory a funkce: Monitor spánku, senzor srdečního tepu, G-senzor, krokoměr

Konektivita: Bluetooth

Kapacita baterie: 100 mAh

Rozměry trackeru: 43 x 17,2 x 11,5 mm

Hmotnost: 23 g

 

Obsah balení

Fitness náramek od společnosti Honor dorazil do redakce ve světlemodré kartónové krabičce, na jejíž čelní straně je vyobrazen hlavní hrdina dnešní recenze. Balení je jen nepatrně větší než hlavní hrdina dnešní recenze – tak akorát, aby se do něj vešlo všechno dodávané příslušenství. Konkrétně je řeč o nabíjecí kolébce, USB kabelu a návodu k použití.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Balení produktu

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Dodávané příslušenství

 

Vzhled a kvalita zpracování

Pozornější čtenáři si patrně již na úvodní fotografii tohoto článku všimnuli, že náramek Honor Band 4 se nabízí v celé řadě barevných kombinací. Konkrétně je v našem obchodě možné zakoupit námořní modrou, korálově růžovou a černou v odstínech meteoritu. My jsme měli možnost testovat první zmiňovanou variantu, kterou ocení především pánské publikum.

Ve všech třech barevných variantách je nicméně základna vyvedena v odstínech černé barvy. Rozdílné zbarvení mají tedy vždy pásky, které jsou vyměnitelné. Design hodinek tak budou majitelé po dokoupení dalších pásků moci snadno měnit.

Hlavní část hodinek zabírá OLED displej, tlačítka byste však na těle zařízení hledali marně. Vše se totiž ovládá pomocí dotykového displeje, pod kterým se ukrývá dotykový senzor imitující klasické domovské tlačítko.

Hlavní část obsahující elektroniku působí velmi bytelným dojmem, byť je prakticky celá základna obsahující elektroniku vyrobena z plastu. Ve spodní části si pozornější čtenáři na snímcích níže všimnou jistě také integrovaného senzoru pro snímání srdečního tepu.

Honor Band 4 je odolný proti vodě, a to až do 50 metrů (5ATM). Nevadí mu tedy pot, déšť, stříkající voda, ale stejně tak je s ním možné plavat a potápět se, což jsme v praxi vyzkoušeli. Slícování jednotlivých částí nemáme co vytknout, korektně na sebe doléhají, nikde se neprohýbají, ani nevržou. Kvalita zpracování se tak drží na velmi vysoké úrovni, a to navzdory příznivější cenovce.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Náramek Honor Band 4

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Novinka je poměrně kompaktní

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Detailní pohled na protilehlou stranu náramku, tlačítka byste na bočnicích hledali marně

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Řemínek je vyroben ze silikonu

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Detailní pohled na zapínání náramku

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Ve spodní části se nachází senzor

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Stačí vytáhnout pojistku…

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

…a náramek řemínek je možné oddělit od základy

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Takto vypadá zmiňovaná pojistka

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Detailní pohled na úchytný mechanizmus řemínků

 

Ergonomie se povedla

Fitness náramek od společnosti Honor nabízí v praxi velmi příjemnou ergonomii. To je do určité míry zásluha samotného trackeru, který je velmi kompaktní. Jeho rozměry jsou 43 x 17,2 x 11,5 mm a hmotnost činí 23 g. Také ze samotného pásku je patrné, že výrobce kladl na ergonomii velký důraz – na obou částek náramku totiž udělal dostatek oček pro uchytávání, které slouží zároveň pro lepší odvětrávání. Prakticky nikdy se vám tak nestane, že by se vám zbytečně nadmíru potila ruka, jak tomu u některých konkurentů bohužel je.

Silikonový povrch náramku je velice příjemný na dotek, díky čemuž tento materiál příjemně působil i při nošení. Navíc má silikon jednu nepopiratelnou přednost – i pokud nechcete náramek příliš utahovat, korektně drží na ruce a nijak se neprotáčí.

Sluší se také podotknout, že pásky jsou výměnné. Snadno je tedy v případě poškození můžete vyměnit. A výměna je pochopitelně možná i v případě, kdy jednoduše toužíte po jiné barvě náramku.Mimochodem díky symetrickému tvaru je možné prohodit i zapínání z jedné strany na druhou. Přizpůsobit náramek si tak uživatel může pohodlně na pravou i levou ruku. Za ergonomii si tedy testovaný kousek rozhodně zaslouží rozhodně pochvalu.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Náramek je velmi tenký

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Na ruce nevystupuje ani příliš do výšky

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Detailní pohled na uchycení náramku

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Díky otvorům se ruka prakticky nikdy nepotí

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Možností nastavení délky má náramek více než dost

 

Instalace a první konfigurace

Instalace obslužného softwaru Huawei Health (nutné stáhnout z Google Play) je velice jednoduchá, stejně jako první konfigurace náramku. Mimochodem majitelé chytrých telefonů od společností Honor a Huawei mají tento program pro monitorování denních aktivit již předinstalovaný. Aplikaci je nicméně možné nainstalovat také na smartphony konkurenčních výrobců s operačním systémem Android.

Po instalaci je nutné nastavit některé parametry o uživateli, především tedy jeho hmotnost a výšku, případně rovnou nastavit požadované cíle denních aktivit. Nás nicméně v obslužném programu bude v souvislosti s náramkem nejvíce zajímat znaménko Plus v pravém horním rohu. Prostřednictvím něj se totiž Band 4 spáruje s chytrým telefonem. Využívá se k tomu bezdrátová technologie Bluetooth, nicméně aplikace Huawei Health se o všechno postará sama.

Jak probíhá spárování krok za krokem se můžete podívat na snímcích níže. Mimochodem náramek jsme testovali společně s nedávno recenzovaným chytrým telefonem Honor 8X.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Aplikace Huawei Health; Přidání zařízení pomocí znaménka plus

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Dále je nutné vybrat Honor Band 4

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Průvodce párováním uživatele detailně informuje o tom, k jakým datům bude mít aplikace přístup, což je zároveň poslední krok instalace

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Hlavní hrdina dnešní recenze společně s chytrým telefonem Honor 8X

 

Displej a zobrazované režimy

Náramek Honor Band 4 je vybaven OLED dotykovým displejem s úhlopříčkou 0,95“. Rozlišení obrazovky je 240 x 120 pixelů, což není příliš mnoho. Na druhou stranu vyšší rozlišení by mělo velmi nežádoucí dopad na výdrž baterie, a to u fitness náramků není žádoucí. Při pohledu opravdu zblízka si tak opravdu ostrozrací uživatelé mohou všimnou jemného rastru, nicméně to opravdu platí jen při pohledu zblízka.

OLED displej je velmi dobře čitelný i na ostrém slunečním světle, a to platí praktiky o jakémkoliv úhlu náklonu. Obraz se totiž při různých úhlech vůbec nijak nedeformuje, za což si hlavní hrdina dnešní recenze zaslouží jednoznačně pochvalu. Na výběr jsou tři různé designy displeje, jak je vidět koneckonců i na jednom snímku níže.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Na výběr jsou tři designy hlavního ciferníku

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Postranní pozorovací úhly

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Postranní pozorovací úhly

 

Nabízené funkce

Když se zadíváme na displej trochu blíže, seznámíme se i s jednotlivými nabídkami – a logicky tedy také funkcemi náramku. Náramek v první řadě během dne sleduje, kolik kroků uděláte. Rozeznávat přitom dovede normální kroky od tzv. „aktivních minut“. To v podstatě znamená, že můžete aktivovat různé sportovní režimy, například běh uvnitř či venku, jízdu na kole, plavání či jiný typ cvičení.

V rámci sportovních aktivit se sluší vyzdvihnout právě plavání – právě této aktivitě jsme se totiž během testů věnovali nejvíce a náramek je tak chytrý, že pozná, jaký styl zrovna plavete. V našem případě dokázal rozlišit mezi prsy a kraulem bezchybně. Na základě získaných údajů náramek spočítá, kolik kalorií se vám podařilo spálit. Přitom hlídá i srdeční tep. Všechna tato data odesílá na připojený chytrý telefon, dosažené cíle nicméně můžete zkontrolovat i přímo na dotykové obrazovce náramku.

Stejně tak je možné prostřednictvím náramku možné přijímat nové zprávy a další důležitá oznámení. To patrně nejzajímavější ve srovnání s konkurencí je ale podpora NFC plateb. Jednoduše tak s náramkem budete moci platit místo karty nebo chytrého telefonu. To je při běhání venku více než praktické, protože s sebou nemusíte nosit žádné další propriety. V praxi jsme nicméně nemohli systém NFC plateb vyzkoušet, neboť jsme testovali ještě předprodukční vzorek. Aktuálně je totiž Band 4 dostupný pouze v rámci předobjednávek a oficiální start prodeje ještě nebyl naplánován.

Náramek dokáže sledovat i spánkové fáze. Díky tomu vás náramek dokáže probudit vibracemi na zápěstí v tu správnou dobu, abyste se během dne necítili zbytečně rozladění a unavení. Vy si v podstatě zvolíte jen nejpozdější čas, ve kterém chcete být vzbuzeni. Náramek pak uživatele vzbudí jemným vibrováním na zápěstí. Ostatní nocležníky v místnosti tak ani při dřívějším vstávání nijak neomezujete. Vibrováním náramek dokáže upozornit například také na to, že jste splnili vámi stanovený denní cíl nebo příchozí hovor.

V nastavení je pak možné najít další užitečné funkce. Nechybí například stopky či možnost najít připojený telefon, náramek jej jednoduše prozvoní. Mimochodem přesnost náramku jsme porovnávali s chytrým telefonem i chytrými hodinkami s logem nakousnutého jablka a všechna testovaná zařízení měřila tep i ušlou vzdálenost shodně.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Ušlé kroky; Nastavení cvičení

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Různé sportovní disciplíny

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Dosažené cíle

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Měření srdečního tepu

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Alipay a zprávy

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Nastavení

 

Obslužná aplikace? Všechna data jako na dlani

Pozornější uživatelé se již na snímcích výše patrně všimnuli, že náramek komunikuje s uživatelem anglicky. Vedle toho je k dispozici ještě čínština. Čeština tedy mezi nabízenými jazyky chybí, nicméně komunita například u trojky přinesla podporu češtiny dodatečně. Je tedy velmi pravděpodobné, že stejně tomu bude také u čtyčky.

Samotná obslužná aplikace je nicméně již v češtině. A to je důležité, neboť v ní se zobrazuje daleko více informací a je k dispozici daleko více nastavení než na samotném náramku. V první řadě má tedy uživatel přehledné statistiky o tom, čeho během používání náramku dosáhl. V grafech se zaznamenávají dosažené cíle, ale například i výsledky měření tepu a spánkové fáze.

Nastavovat je v obslužné aplikaci možné také velice užitečné notifikace. Náramek totiž uživatele dokáže upozornit nejen na dosažené cíle a došlé SMS zprávy, ale na notifikace prakticky jakýchkoliv aplikací. Díky tomu se můžete nechat informovat o událostech v kalendáři, ale například také různých her a výukových programů.

V obslužném softwaru je toho možné nastavovat samozřejmě daleko více. Například i to, zda náramek může přistupovat k informacím o počasí, zda se má probudit při zvednutí zápěstí a konečně zda máte posunout na další obrazovku pouhým otočením zápěstí. To se mimochodem velmi hodí právě u plavání, kdy dotykovou obrazovku pokrývá voda. Prostřednictvím programu Huawei Health je možné také aktualizovat firmware náramku.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Aplikace Huawei Health a informace o připojeném náramku

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Sledování aktivit

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Monitoring srdečního tepu

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Sledování spánku a informace o počasí

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Chytrý budík

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Nastavení notifikací a dalších funkcí

 

Výdrž baterie

Chytré telefony jsme si zvykli nabíjet prakticky každý den, u fitness náramků naštěstí nic podobného nehrozí. Ty se bez elektrické zásuvky obejdou klidně i několik dní. A přesně to je i případ modelu Honor Band 4, ten se bez nabíječky obejde celé dva týdny (14 dní). Pouze v ojedinělých případech, kdy bude fitness náramek velmi často vibrovat a bude neustále aktivní měření srdečního tepu, může výdrž o pár dní klesnout. I tak jde ale stále o nadprůměrnou hodnotu.

Počítat je nicméně nutné s tím, že nabíjení probíhá pomocí speciální kolébky. Tu je nutné nacvaknout na spodní stranu hodinek, na což je potřeba vynaložit trochu více síly. Kolébka se poté připojí k nabíječce nebo počítači klasickým microUSB kabelem, ten je součástí balení.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Nabíjecí kolébka

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Kolébka nacvaknutá na náramku

 

Klady a zápory

+ poměr cena/výkon

+ kompaktní rozměry

+ dobře čitelný displej na slunci

+ množství sledovaných aktivit

+ nadprůměrná výdrž

+ NFC platby

 

- náramek nekomunikuje s uživatelem česky, obslužná aplikace nicméně ano

- zatím pouze v rámci předobjednávky

- plastová konstrukce není tak odolná jako kovová

- předchůdce s pořadovým číslem tři nabízí podobné funkce a je ještě o pár stokorun levnější

 

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Honor Band 4

 

Závěrečné hodnocení

Honor Band 4 jasně ukazuje, že i levné fitness náramky toho umí opravdu hodně. Poměr cena/výkon je totiž u této novinky zajímavý. Čtyřka zaujme především krásně čitelným OLED displejem, množstvím sledovaných aktivit a v neposlední řadě také nadprůměrnou výdrží. Třešničkou na dortu je pak podpora NFC plateb.

To chci

Ohodnoť článek:

Názory ostatních Geeků (37)

NFC

NFC je krasná věc a jeden z hlavních důvodů, proč o náramku uvažuju. Bude s ním ale možné paltit i u nás nebo se jedná o výhodu pouze pro Čínu?

@Jurmo: Náramek mám - NFC u nás nefunguje. Ale jinak je to pecka, velmi přesná měření... jsem nadšená.

Bluetooth/NFC

Je mozne elektromagneticke ziarenia vypnut ?

NFC nemá!

Nikde jsem se nedočetl, že má obsahovat NFC čip. Dle prodejců podporuje funkci NPC, což je něco úplně jiného... Na displeji se zobrazí čárový kód a tím zaplatíte. Takže počítám zatím jen pro Čínu...

Čeština u Honor mi band 3?

Myslím že si tu někdo plete Huawei s Xiaomi. Co vím tak čeština byla udělaná pro 3 verzi náramku od Xiaomi.Pokud se pletu já, prosím o odkaz, rád se zbavím u mé trojky od Huawei toho rozsápaného čaje.

Dva režimy

Náramek mám a jsem s ním spokojená, jen nevím, co je myšleno tím, že se v něm dají přepínat dva režimy.

Dotaz

Muzu vedet jak se vam podarilo Sparovat Naramek?Pritelkyne ho ma a at delame co delame nemuzeme ho s Huawei Health sparova protoze ho v nabidce nemuzeme vubec najit ale podle obrazku zjistujeme ze vam to slo muzu vedet jak se vam to povedlo?Jedna se o naramek Honor Band 4
Predem dekuji.

@lukestle: Musíte mít aktualizovanoi aplikaci a balíček s přístroji na nejnovější verzi.

Honor band 4

Zdravím chci se zeptat, zda je možné nastavit max. TF. Zvažuji o koupi 4 ale nedočetla jsem se, zda tato možnost tam je.

@horkelová: Ano

Náramek a aplikace zdraví

Pokud nemáte telefon Huawei nebo Honor zvažte koupi jiného produktu náramek spárujete s tel. pouze aplikací Health a ta fungovala perfektně i na tel. Samsung, ale nedávno se zaktualizovala a začala vyžadovat instalaci Huawei ID (bez ní nefunguje). Tím pádem vytvoření účtu,registraci a povolení přístupu do tel. (tak jak to bývá běžné). Což nechci. Tím pádem je mi náramek k ničemu protože údaje nejsou zálohovány na serveru, ale pouze v aplikaci, která už nefunguje.

@tichý125: Ano Huawei ID bylo přidáno z důvodu synchronizace (zálohy) dat.

Otázka

Nejde nám nastavit Angličtina.. prosím dokáže někdo pomoct?

@hofmanová22: Pokud ho nemáte z EU distribuce tak:
Pokud je prostředí telefon v CZ, tak všechny texty v náramku jsou v čínštině. Pokud je telefon v EN, tak všechny texty v náramku jsou v EN.

@Pesedm: A pokud ho máte z EU distribuce, je tomu jak ?

@Pesedm: Náramek mám z Číny (Aliexpress), telefon mám v CZ a náramek bez problému jede v EN

Kroky

Vie mi niekto poradiť, prečo mi nezodpovedajú kroky v telefóne s krokmi na náramku?? Ďakujem

@harabinová: Ano protože jinak nosíte náramek a jinak telefon.

Honor band 4

Dobrý den.Prý chce náramek po aktualizaci Huawei ID.Pokud tedy nemám mobil Huawei, honor tak nebude fungovat?. děkuji.

GPS

Dobrý den, má náramek GPS?

Kroky

Dobrý den,
Po sledování aplikace HW zdraví, mám dojem že kroky se sčítají dohromady. I to aplikace píše,že aplikace ukazuje spojení kroků že dvou zdrojů. Mobilu a náramku. Tže ve finále, když mi ukazuje 10 tisíc kroků tak mám jen polovinu?
Diky
Sylva

@mösnerová: Dobrý den,dnes jsem zprovoznila, ale kroky to nějak nepočítá, ušla jsem jich odhadem 60 a napočítáno jich mám 467,...tak nevím

Endomondo

Náramek Honor band 4 perfektně funguje s aplikací Healts,ale chtěla jsem používat Endomondo a nepodařilo se mi náramek s Endomondem propojit, Prosím o radu jak na to, pokud se to někomu povedlo.

Bluetooth

Po spárování s telefonem huawei Y6II na telefonu nedrží zaplé bluetooth,musím neustále zapínat a připojovat bluetooth.

Plavání

Dobrý den.
V jak teplé vodě při plavání nebo ve vířivce je možno náramek používat ? Děkuji

Konektivita?

Dobrý den. Půjde mi tento výrobek na telefonu Huawei P9 - lite, když má telefon BT 4,1 a vyčetl jsem, že náramek podporuje BT 4,2??? Děkuji

Jak změnit úvodní obrazovku

Dobrý den, nevím, jak změnit úvodní obrazovku. Pomůže někdo?

Vypnutí spojení s bluetooth

Když se vzdálím s naramkem od telefonu, tak se bluetooth odpojí a musím ho zase ručně spárovat, nevíte jak tohle odstranit? Děkuji

Marius

chytré náramky se mi líbí, ale pokud chcete spíše přírodní styl, noste náramky, které jsou sice o dost jednodušší, ale zato vypadají fakt skvěle..a podobně jako chytrý náramek, který je funkční, se hodí do přírody i do společnosit-https://www.levsalonu.cz/naramky/

Notifikácie

Dobrý deň, vie mi niekto poradiť? Kolegyňa mala spárovaný honor band 4 so svojim mobilom Huawei cez aplikáciu Huawei health. Všetky notifikácie jej fungovali /meno volajúceho, texty správ cez WhatsApp, viber a pod./. Potom som spároval náramok so svojim mobilom iPhone se cez tú istú aplikáciu /Huawei health/. Notifikácie išli v obmedzenom režime /meno volajúceho áno, sms áno, ale správy cez viber a WhatsApp už nie/. neviem prečo to nešlo. Väčší problém je ale s tým, že potom, čo som v iPhone se odinštaloval tento náramok a odstránil ho z tohto mobilu /nenašiel som tam možnosť zrušiť párovanie ako napr. cez apku mi fit/, kolegyňa si znovu spárovala svoj Huawei s náramkom, ale už sa jej na displeji náramku neukazuje meno volajúceho ani správy napr. cez WhatsApp. Viete mi povedať, v čom je problém a čo je treba urobiť, aby jej náramok ukazoval všetky notifikácie ako predtým? Palo

Párování

Dobrý den, nejsem schopen jej spárovat s Nubia N2.Bluetooth jej nedetekuje vůbec (ani jiné telefony), Huawei Health vyžaduje instalaci Huawei Mobile Services, ovšem tato aplikace nejde spustit i když ji v nainstalovaných vidím. Znáte někdo řešení? Díky.

Honor 4 band

Zdravím. Mám dotaz. Náramek super, nemá chybu. Až na jednu věc co mě zaráží. Přečtu si příchozí SMS, zprávy z wats upu, upozornění z fb, ale zprávy z mesengeru ne. Nevíte někdo co s tím? Diky

Krokoměr

Dobrý den,
dnes jsem zprovoznila nový Honor band 4 crius, zatím nemám pořádně nic vyzkoušené, telefon Samsung S3, aplikace Huawei Zdraví, ....jen mě hned zarazilo počítání kroků, ušla jsem jich v kanceláři za půl hodiny nastavení sotva 20 a už jsem jich měla napočítáno skoro 200, než jsem došla kousek před budovu cca 20 m do auta, už tam mám napočítáno 467. Co je špatně?

Styl plavani

Dobrý den, mám problém s počínáním bazénu během plavání. První dvě návštěvy bazénu byly v pohode, hodinky počítaly jak prsa, tak znak, ale najednou přestaly bazény odplavane znakem počítat. Zkoušela jsem hodinky resetovat, ale bohužel to nepomohlo. Nevíte co s tím?
Díky

Počet kroků

Dobrý den , prosím jak nastavím denní limit kroků? Je nastaveno 6000 kroků a chtěla bych je změnit. Děkuji Petra

Nový rok a žádný spánek?

Dobrý den, tak máme nový rok a mám problém s detekcí spánku. Hodinky ukazují, že jsem spala 6hodin a aplikace mi říká, že nemá žádný záznam o spánku. Aplikaci mám aktualizovanou a hodinky se synchronizuji s aplikací a furt nic. Náramek mám 4 měsíce a doposud nebyl problém, přišel nový rok a žádné záznamy o spánku. Děkuji

Spánek

Dobrý den,
mám stejný problém, od Nového roku 2020 po nové aktualizaci aplikace se dceři v telefonu nezobrazuje záznam spánku.
Telefon má Huawei a předtím se to zobrazovalo.
Poprosím o radu, předem děkuji

Máš něco na srdci?

100% GEEKsměs bez elektroniky 100% GEEKsměs bez elektroniky
nahoru