Všechny komentáře k článku:Grafiky AMD Vega přijdou už za měsíc. Procesory Ryzen budou tepat i v noteboocích

Komedie Vega pokračuje

Komická show s názvem Vega, která měla premiéru začátkem roku 2016, pokračuje dál.Vedoucí GPU divize AMD Raja Koduri totiž prohlásil, že pro nás má pouze Vegu určenou pro profesionální trh a tedy grafiku, která bude dražší (čtěte předražená jako FirePro) než ty herní varianty. Prý se na tom dá hrát, ale má to být dražší a dokonce i pomalejší jak Vegy optimalizované pro hry :D Prý si máme zase počkat, že nebudeme litovat :DTo znamená, že se Vega pro hráče odsouvá na měsíc blíže neurčený a hráči her opět ostrouhali a opět budou čekat na neexistující grafiky :D Aby ne - Nvidia si herní grafiky s paměťmi HBM 2 nedovolila ani v podobě Titana, protože by neměla dostatek pamětí. AMD na tohle teď doplácí, protože pro herní grafiky nemá paměti a všichni budou čekat a čekat a čekat, mezi tím co konkurenční firma rejžuje zlato a zdá se, že zákazníků bude přibývat, protože AMD si z nás vyloženě dělá pr*el.Tohle se ale od jistých propagátorů této grafiky nedočteme. Ti jsou schopni jen mediální masáže po více jak rok a jejich sliby se jako vždy nenaplňují. Jestli se Linus před měsícem ptal, kde je sakra Vega, tak teď ho asi trefilo definitivně :D Jsem si ale jist, že prezentace Vegy ve hrách, které AMD tu a tam trousí a tím všechny hráče nahlodává, jsou opět obhajitelné, i když AMD Vegu pro hráče ani nemá :D Pro takové jednání se u AMD omluvenka vždycky najde, ne?http://wccftech.com/amd-lower-priced-gaming-optimized-radeon-rx-vega-coming/

Možnosti
9 reakcí
poslední 23. 5. 2017 8:58

http://www.svethardware.cz/herni-rx-vega-prijdou-pozdeji-doplaci-amd-na-nedostupnost-hbm2/44448
radši bych to sem dal v Čj určití lidé mají problémy s vyhodnocováním informací.
Ale vlastně AMDfanguys se dočkali a získali ujištění , že AMD se na herní Vegu tak říkajíc podívá a zatím pomalu přichází Volta.
Takže pro někoho je čekání cíl.
Zatím budeme zásobování fake grafy o výkonu + propagační kecy a hype se bude rozjíždět a pak to ve srovnání s Voltou splaskne, docela to AMD přeju už roky svým věrných tak akorát plive do obličeje.

@holcat: Musím souhlasit. Poté, jak AMD jedná s hráči, které už více jak rok masíruje, si s touto grafikou nezaslouží ani kousek úspěchu. Dovolit si po prezentaci Vegy ve hrách, tvrdit, že tu grafiku pro hráče vlastně nemají, je drzost. Ale je to na druhou stranu chytrý marketing, jak ty poslední věrné ovečky držet od konkurence, aby neustále čekaly, až se AMD konečně pohne z místa. Tohle je ale ze strany AMD předpokládám v pořádku.Dělají z lidí akorát idi*ty a ti nejvěrnější jim to hltají i s navijákem.

Ověřený GEEK - level 2

@IvanPrinc: A další le amatéři tohle soukolí propagandy nejen udržují, oni ho ještě zrychlují...

@derVladimir: Já být někdo, kdo těm jejich kecům věří, tak jim to všechno omlátím o hlavu.Belka le Expert a věštec.

@IvanPrinc: Tak to začíná AMDguys mají novou modlu : https://www.czc.cz/nejvykonnejsi-ryzeny-se-pomalu-odhaluji-budou-mit-az-32-vlaken/clanek/7e34uofenqi4va0se4tib2hkmd/diskuse?highlightRowId=88ooofp2lmg8rbg75r6e4dd9fb&row=hp88ooofp2lmg8rbg75r6e4dd9fbJinak k tý AMD drzosti : co mají asi ti zoufalci dělat lžou v AMD řeči mantlujou asi rok a pak zjistí , že budou rádi když si sáhnou na 1080 o 1080 Ti budeme tiše mlčet a na cestě je další NV generace , ale zase chápu jak AMD Vegu pozdrželo , aby vyladili výrobu ( v češtině : s*er*e*m*e na to ).

@holcat: Otázka je, koho to sakra zajímá, když Ryzen 7 1800X stojí 14 litrů, což běžný Franta za procesor nikdy nedá?To je jako se radovat, že Mercedes má nový model, ale vlastně mám jen na Fiat Punto.

@IvanPrinc: Tak pochopitelně zaleží komu ty prašule nacpeš : 14 klacků pro AMD procesor , který je výhodný pouze v úzce vybraných programech je pochopitelně OK,
Intel který jede ve všech programech stejně dobře a ve hrách nemá konkurenci stojí za 14 klacků za h*v*o - to je logika AMDfunguys a ještě si budeš muset pár let počkat až někdo možná hry + programy pro Ryzen optimalizuje já čekám několik let na optimalizaci pro Buldozer alias Wisheru, pochopitelně je nemám nekupuju něco co možná bude někdy fungovat tak jak AMD zamýšlelo, jen jsme si vzpomněl na ty ubohosti co zde někteří plácaj ohledně jader.

@holcat: mám FX 8320 upgrade s Phenoma mě vyšel na 1000 korun a doted neviužívám tento procák na plno x) navíc ve hrách se ani neohřeje tak furt nechápu Ryzeny a I7 sou pro všechny uživatele a hráče přehnanej over kill k tomu r 290 a procak mě opravdu nebrzdí a třeba DOOM na vulkanu mi jede stejně dobře jako těm co za počítač dali 3x tolik a jedou na I7 s 1070\1080

Ověřený GEEK - level 2

@IvanPrinc: Ryzen 7 1700 je totéž s dodávaným chladičem a o 5K levnější (nejlevnější dobrý obchod jej má za cenu kousek pod 9K), takže ani z cenového pohledu se 1800X nemůže vyplatit, ten je totiž pouze pro BFU, netaktovače a možná LN2 OCery...holcat - Teď budu k AMD trochu nefér ;-) i7-5960X je na eBayi (prodejce z Itálie) za 599€, tj. necelých 16K. Co má navíc? 16 linek, další dva kanály RAM a u desek tedy 4 sloty navíc + nezapomínám na takty (4,5-4,6 GHz@1,3V)... Na českým bazaru dokonce za 15K...

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady