Všechny komentáře k článku:Herní software za 3 700 Kč zdarma k notebookům ASUS

Intel Game Bundle- kódy pro aktivaci

Dobrý den, koupil jsem si ASUS ROG Strix FX753VD (doklad:111 821 5545) s dárkem Intel Game Bundle. Kdy mohu čekat kódy pro aktivaci her ?

@janča34: Dobrý den,omlouvám se za předchozí nepřesnou informaci , dárek obdržíte ve formě aktivačního kódu , který Vám bude zaslán na email do 14ti dnů od zakoupení. Pokud kód do této doby neobdržíte neváhejte prosím opět kontaktovat naše zákaznické centrum. Více informací o této promo akci lze nálézt v našem článku zde -> https://www.czc.cz/herni-software-za-3700-zdarma-k-notebookum-asus/clanek

Intel Game Bundle - kódy pro aktivaci her

Dobrý večer, v den 31.7. jsem si vyzvedla a zakoupila ASUS ROG Strix GL703VM a doteď jsem neobdržela žádny email. Prosím o odpoveď

Intel Game

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, když už jednu hru ze seznamu vlastním, dostanu jinou hru nebo mám smolíka ? Děkuji

@hegr9: :D Logicky NE!

Wot

Který tank je v tomhle balíčku?

Balíček her

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli když si tento notebook na prodejnu dostanu tenhle balíček her

@plevka4: Dobrý den, dotaz jste uvedl pod balíček s hrami, nikoliv pod notebook, takže nemůžeme určit, který máte na mysli. Ovšem k vybraným Asus notebookům je jako dárek, tento balíček her. U notebooku, který ho má, je to výslovně uvedeno v dárcích. A nám je jedno, jestli ho objednáte na doručení dopravcem, nebo na pobočku, tak jako tak na něj máte nárok. Balíček je například zde: https://www.czc.cz/asus-rog-strix-gl703vd-scar-edition-cerna/225517/produkt (jako třetí uvedený dárek). Děkujeme za pochopení.

Intel Game Bundle- kódy pro aktivaci

Dobry den, koupil jsem notebook Asus ROG Strix FX753VD chtel bych zeptat kdy mi prijde kody?(uz je vic jak 2 tydny od te doby kdy jsme ten notebook koupil). Dekuji.

Intel bundle

Dobrý den,dne 22.08. jsem si zakoupil ASUS FX753VD-GC261T a hry mi pořád nedorazily.Chtěl bych se zeptat kdy je můžu očekávat.Děkuji.

@MrTrill: Dobrý den, prosím v takovém to případě kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám prověří. Buď telefonicky s číslem objednávky, nebo přes kontaktní formulář, kde uvedete číslo objednávky nebo faktury.
Moc děkujeme.

@Michaela Kottová - CZC: Dobrý den,ještě jednou jsem kontroloval spam a e-mail byl tam. Ovšem na stránce většina klíčů není k dispozici a ty které jsou, tak když se je snažím použít, tak mi to pouze napíše, že klíč je neplatný.Můžu to nějak řešit tady, nebo už musím kontaktovat poskytovatele klíčů?

@MrTrill: me take ne cekam od 28.8. a bohuzel smolik

INTEL GAME

Dobrý den, zakoupil jsem notbook s balíčkem ale balíček s kodem mi na EMAIL mi žádnej nepřišel, kdy ho mužu očekávát?

@trunda6: Dobrý den, pokud ho máte potvrzený v objednávce, tak by Vám měl být zaslán cca čtrnáct dnů od zakoupení, z důvodu vrácení zboží v této lhůtě.
Pokud by nedošel ani po této lhůtě obraťte se prosím na naše zákaznické oddělení přes kontaktní formulář s číslem objednávky nebo faktury.
Děkujeme.

Podrobný popis produktu

Pokud si budete kupovat nějakou (jakoukoliv) věc ke které je tenhle Intel Game Bundle tak nečekejte, že dostanete všechny hry (popřípadě programy) které tam MAJÍ být pro vás. Moje zkušenost je taková že po 14-ti dnech mi CZC poslali kod na stránku Intelu na které si to lze aktivovat. Byl jsem hodně překvapený že tam skoro polovina her (programů) chybí. Např. u Battlefieldu 1 bylo napsáno "Dočasně nedostupné". Napsal jsem na Support Intelu kde se mi po prvním emailu nedostalo odpovědi, po druhém se mi omluvili ale neudělali vůbec nic k tomu aby tam ta hry byli opět dostupné. Dnes (23.9.2018) jsem se tam chtěl opět kouknout zda náhodou tam ty hry nebudou a ejhle, už se nešlo ani přihlásit k té stránce. Za mě totální propadák a úplně znemožnění Intelu jako takového a úplně mě to zklamalo. Není to ale nic proti CZC, tam byla komunikace výborná k tomu nemám co říct ale Intel katastrofa.

WOT: Pouze pro nováčky..

..pokud již máte založený účet a hrajete, je vám to úplně na .. " k ničemu". protože na stránkách intelu zjistíte až po zadání kodu,. Že se jedná o bonus POUZE K NOVÉ registraci. Což zde uvedené není.. Dost důležité info, nemyslíte?

Nákup dne 14.10

Dobrý den, pokud si dnes 14.10 objednám jeden z vybraných notebooků, ale vyzvedl a zaplatil bych ho po datu 15.10, bude k němu balíček her?

Jak aktivovat slevový klíč

Dobrý den, rád bych se zeptal jak aktivovat klíč (zdarma hra Raibow Six Siege advanced edition). Kód jsem dostal, a protože hra je od UBISOFTU už jsem kód za dal do jejich aplikace UPLAY, ale ta mi hlásí že kód je neplatný. Kód je stále platný do 28.1.2019. Nevíte, co dělám špatně? Děkuji moc za informace

@wasserbauer7: Omlouvám se už jsme na to přišel

@wasserbauer7: jak jste to vyřešil?mě to vyhazuje origin u battlefield 1..
díky

Battlefield

Nevite nekdo kdy a jestli vubec bude kod na Battlefield 1?
Zatim je tam jen awaiting key..

@tommin86: Vyreseno

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady