Kniha Udírny a uzení
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.
Rychlá navigace
Popis produktu
Kniha Udírny a uzení
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.
Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí
Druhy udíren – od malých po velké: malé zahradní udírny, malé udírny pro uzení na zahradě, při kempování a rybaření, udírny vlastní konstrukce, skříňové udírny, komorové udírny, chyby při uzení
Uzení masa a masných výrobků: důležitá pravidla pro nasolování, udíme různé druhy masa - vepřové, jehněčí, drůbež nebo zvěřinu, masné výrobky, jaký kouř na jaké uzeniny, recepty.
Uzení ryb: kuchání, čištění a nasolování ryb, způsoby uzení, druhy ryb doporučené k uzení, správné skladování a zmrazování, recepty.
Technické parametry
Druh knihy: Kuchařka
Počet stran: 112
Hlavní parametry
Druh knihy: Kuchařka
Tematika: Uzení
Autor: Binder Egon
Rok vydání: 2 005
Nakladatelství: Grada
Ostatní parametry
Počet stran: 112
Vazba: měkká
Velikost (formát): 130 x 190 mm
Další informace
Výrobce: Grada
Kód výrobce: 24712611
EAN: 9788024712611
Stránky výrobce: grada.cz
V nabídce od: 14. 9. 2021
Záruka: 2 roky (u CZC.cz)
Spolehlivost: 100 %