Kniha Uzení, nakládání a konzervování masa
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa.
Rychlá navigace
Popis produktu
Kniha Uzení, nakládání a konzervování masa
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa.
Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
Technické parametry
Druh knihy: Kuchařka
Počet stran: 128
Hlavní parametry
Druh knihy: Kuchařka
Tematika: Uzení
Autor: Gahm Bernhard
Rok vydání: 2 012
Nakladatelství: Grada
Ostatní parametry
Počet stran: 128
Vazba: pevná
Velikost (formát): 170 x 235 mm
Další informace
Výrobce: Grada
Kód výrobce: 24742663
EAN: 9788024742663
Stránky výrobce: grada.cz
V nabídce od: 14. 9. 2021
Záruka: 2 roky (u CZC.cz)
Spolehlivost: 100 %