Všechny komentáře k článku:Longhorn a plány Microsoftu

Longhorn i pro 32bit

bude i 32bit longhorn zatim vsechny betaverze ktere jsem testoval na mem p4 behali ale finalni me zajima

Možnosti
13 reakcí
poslední 23. 6. 2005 0:02

Samozrejme ze bude,rezali by si vetev pod sebou kdyby tomu tak nebylo :)

@Axeli Machal: Užnasný koho tu nepotkam 8)

@Dr._Macák: To jo :)

hele, stěžujou si že společnosti nehctěj přejít z Win2000 na WinXP - proč taky, Win2000 jsou na práci nejlepší a běhaj i na starších kompech - např Celeron 500MHz s 64MB RAM to by XP neutáhlo ale 2000 jo (no dobře, bootuje to 5min :-) ) a kancelář samozřejmě nepotřebuje 3GHz stroje takže kdo by v kanclech kupoval 64bit PC? Měli by Longhorny udělat aby se dalo vypnout grafický rozhraní (jako v XP, je to opravdu nic moc, já mam standard "pohřební" skin) a aby to fungovalo i na pomalejch strojích protože to směřujou spíš firmám než domů (hráčům) - hráči si to stejně opálej, kdo by za to dával prachy?

@lukfi: S tim ze spolecnosti nechteji prejit z Win2000 na WinXP jsem se nesetkal,myslim ze WinXP s SP2 je uz pro praci pomerne slusny a hlavne ulehcuje nektere veci.Jinak WinXP jsem rozchodil i na notebooku 450Mhz Celeron,8MB graf. karta a 128MB RAM,system chodil plynule,pri prehravani hudby + prace se sytemem se uz ale viditelne trhal.

@Axeli Machal: Abych prispel troskou do mlyna :) Rozchodil jsme XP se SP2 na 200MHz + 128MB Ram ale jako limitní vidim spíš tu ramku. Instaloval jsem to samy na Celeron 1GHz a taky 128MB a chodilo to dost podobne jako ta 200ka.

@MTssssssssss: Znám ještě větší haluz, na který běží WinXP: Pentium 200 MHz, 64 MB paměti, grafika 8 MB S3. Uživatel používá Word a jeden genealogický prográmek...
Když jsem to viděl, tak jsem se bál i dělát rámus, aby se něco nepo...

@Dancer: a co takhle pentium 100MHZ 256MB ram - funguje odskouseno!!!!sice tento pocitac se oteviral asi tak 3-5 sec. ale jede, zkousel jsem i cirix 130mhz ale neslo to naistalovat psalo to ze mu chybi nejake instrukce :-) ale pokud jsem to uz mel nainstalovany pomoci pentia tak uz PXxka bezely i na cirixu :-)

@MikkiEX3: Oracle 8.0.5 na i386/40MHz + 4MB RAM. Kdo to trumfne? :-)

@liborc: No mozna kdyby to nekdo narval pres kazetu do Atari 800XL:-)

@liborc: To je tedy extreme kteremu se tezko veri :),ale mozne to zrejme je kdyz to rikate.

@MikkiEX3: A tak tomu bych i veril, ja zkusil nacpat XP do svyho staryho notebooka P90 s 81MB RAM. Instalace trvala vice nez tri hodiny, ale povedla se. Pak jsem notas spustil, ale trvalo 17 minut, nez nabehla vubec ta uvodni obrazovka s uvitaci zpravou mrkvosoftu:) Takze to hned slo pryc, ale kazdopadne - byly tam:-)

@TOMAS.LIZNER: Problem bych videl hlavne v rychlosti NB disku. Predpokladam, ze muze mit prenosovou rychlost tak max. 1MB/s. Start WinXP = cca 150 read / 20 write.

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady