MASO HERE - Hovězí Česnek 40g
Kdy zboží dostanu?
Náš první opravdový africký biltong. Vcelku sušený a ručně nasekaný až těsně před vložením do obalu. Tentokrát s česnekovou příchutí, kterou jste si vybrali v internetovém hlasování přímo vy - masožravci. Původně limitovaná edice, která natrvalo zakotvila v naší nabídce. Další informace
Rychlá navigace
86 Kč 99 Kč
Popis produktu
MASO HERE - Hovězí Česnek
Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní, ručně krájené hovězí, špetku soli, koření a trochu octa. Následně pak maso sušíme proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo.
Jedno balení našeho sušeného masa o hmotnosti 40 g je připraveno ze 160 g prvotřídního hovězího. Prostě jen maso a trochu koření. Tečka.
Složení
Hovězí maso, jablečný ocet, sůl, naše vlastní unikátní směs koření a sušený česnek.
Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu.
Výživové údaje na 100g výrobku
- Energetické hodnoty (kJ/kcal): 1525/365
- Tuk: 4 g
- Nasycené mastné kyseliny: 2 g
- Sacharidy: < 1 g
- Cukr: 0 g
- Bílkoviny: 63 g
- Sůl: 2 g
Technické parametry
Základní parametry
Země původu: Česká republika
Příchuť: Česnek, Hovězí
Počet kusů v balení: 1
Výživové údaje na 100g/ml
Energetická hodnota [KJ]: 1 525
Energetická hodnota [KCAL]: 365
Tuky [g]: 4
Nasycené mastné kyseliny [g]: 2
Sacharidy [g]: 1
Bílkoviny [g]: 63
Sůl [g]: 2
Fyzické charakteristiky
Hmotnost [g]: 40
Další informace
Výrobce: MASO HERE
Kód výrobce: P079
EAN: 8594185671435
V nabídce od: 28. 11. 2020
Záruka: 2 roky (u CZC.cz)
Spolehlivost: 100 %
Střevní potíže
k produktu: MASO HERE - Hovězí Chilli 40g
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli mi toto jídlo nezpůsobí projímavé účinky, mám špatné zažívání ale chtěl bych to ochutnat.
Děkuji