Všechny komentáře k článku:Nejčernější Black Friday v historii CZC.cz je tady

Zase fiktivní ceny

Stačí si projet Heuréku .. :)

Možnosti
14 reakcí
poslední 26. 11. 2016 18:57

Ok najděte mi Xbox One+kinect za cenu co je tu nabízena.Potom mluvte...

@mitchkin: no tak xbox, ps4 a xbox ovladac to jsou vyjimky, navic xbox s kinectem je ta stara verze, novy xbox one s stoji 7,777k
jinak vsechny ostatni veci sezenete bud jinde za podobnou cenu nebo si zde najdete vyrobek se stejnymi parametry ale od jineho vyrobce za stejnou cenu, takze to neni moc cerny patek
driv byval cerny patek fakt o necem protoze treba u nejakeho mobilu spadla cena o dva tisice a bylo velmi male mnozstvi kusu,to byly casy, ted je zbozi zlevneno max o par stovek a jsou dostupne desitky i stovky kusu

jediná velká sleva co jsem zaznamenal je nexus 5x 32gb o 1000kč levnejší protože se neprodával ,v době kdy už se ví že nexusy končí a nahradil je google pixel se již za 7k ani 8k koupit nevyplatí hardware nejlepší nemá a kvůli pixelu bych ani už dalši software podporu od google neočekával . vlastně jsou zlevněné jen věci co se nemůžou prodat nebo jsou to fiktivní ceny

@dufek17: Přesně!

Tak jest, ceny vyrovnane s konkurenci jen ten honosny a bombasticky titulek, neco jak Akcni ceny Tesco. Videl jsem , zasmal se a odesel.

Proto minulý týden masivně zdražilo czc, aby za slevy hezky....

@jack2310: Asi tak ... :) To je jak politika v Okay elektru. Celý měsíc se pomaličku zdražuje a nakonec udělají akci, jakože masakrální výprodej a další kecy a nataženou cenu pak při akci stáhnou na cenu původní .. :) Jenže lidi nejsou blbí .. ;)

Ověřený GEEK - level 1

@jack2310: Před týdnem jsem koupil tyto aparáty:
https://www.czc.cz/zyxel-pla5456-1800mbps-mimo-powerline-pas-thru-gigabit-ethernet-adaptor-2ks/184471/produkt1. cena - 2180 (stihl jsem za tu cenu)
2. cena - 2350 (asi 15minut po mém nákupu, docela jsem zíral, že zdraží tak rychle)
3. cena - 2689 (asi 2 hodiny po mém nákupu, byl jsem potěšen, že se mi jednou něco málo podařilo)Co to má sakra být? Jeden kus se prodá za dobrou cenu a zbytek zase za původní?

Philips 4K TV s Androidem je taky za vynikající cenu.

Ověřený GEEK - level 1

Jo černý pátek, akorát tak hnědá sobota, to je všude plus minus stejné. Prostě jen výprodej bordelu a nepotřebných věcí, kterých nákupčí (obchodník) nakoupil před časem 100x tolik, než je poptávka, jelikož se kapku přepočítal, a teď je "výprodej".Ta zlevněná Manta (skříň) vyhlíží cenově velmi komicky.A ty skladové zásoby jim taky nežeru, vždy když se to začne blížit "vyprázdnění", tak se to číslo najednou začíná zasekávat a zboží přestane ubývat, zajímavé.CZC přeji, aby už se konečně zbavili těch 750 Ti, které tady pořád straší, hlavně MSI.
Ale oni stejně nesleví - i když to tam hezky svítí, takže jim zase zbude několik set kusů skladem, jako vždy.

Asi by to měla prověřit ČOI. Pokud máte důkazy, pošlete jim to a třeba se tím začnou zabývat.

@marasek: Je naprostá pravda že pokaždé když se něco na e-shopu koupí, jde cena na horu. V ČR je černý pátek jen o tom že ceny jsou tak o 12% dražší než běžné ceny. Na heurece lze opravdu vždy porovnat. Příklad : zde uváděná TV, nikdy ani v den uvedení do prodeje, cca před rokem nasála 18t. !!! Za ty lživé ceny by měli být opravdu prodejci souzeny, uvadí lidi v omyl, tj. podvodné jednání. Dělají jen z lidí blbce. Je to hnus.

@Votary.69: Rád bych zde viděl nějaké vyjádření firmy CZC!!
Lituji člověka co bude muset něco napsat!

@materna5: Toho se nedočkáte. Na toto nebudou reagovat. Moc dobře vědí, v jakých průjmech jsou, ale můžou na to z vysoka kašlat - lidi jsou blbí, oni stejně nakoupí a budou si říkat, jak neušetřili. Lidi nemají paměť ani týden zpátky, natož pak měsíc, aby si pamatovali, za kolik co je.

Nenašli jste, co hledáte?

Týden slev Logitech Týden slev Logitech