Diskuze k článku:Optimus mini three keyboard ve výrobě

Jedinecne vyuziti...

Ctrl+Alt+Del - aspon je bude mit clovek pekne blizko u sebe :)

Výdrž?Užití?

OLED displaye, jsou nechvalně známí výdrži, teď možná neřeknu přesně jak to bylo pro kterou barvu, ale modrá (životnost 1.000.000 hodin), zelená (100.000 hodin) a červená (už jen 10.000 hodin). Aspoň to jsem se dočetl o výrobě OLED. Také můj telefon Samsung SGH E720 používá jen modrý OLED pro zobrazení proužku informací. Protože 10000 hodin, děleno 10 hodin denně, je 1000 dní a to nejsou ani 3 roky.A někdy pracuji na PC i déle. No ty rozměry a cena jsou hrůzné, ale věřím, že za čas dovedou toto rozlišení nacpat do běžné velikosti klávesy a po velkých obtížíš zvládnutí technologie výroby i srazit cenu. Ale pak do této klávesnice určitě jdu. Ono není špatný nápad vydání jen takovéto tlačítkové klávesnice, člověk si jí může naprogramovat vedle té své jak chce, ale 3 tlačítka je oprvadu málo, kdyby 15-20 tak neřeknu, ale tohle je málo. A ta velikost - Brrr (To jak pro pokladní aby se nepřemáčkla) Jo jedině že by k tomu udělali mluvící program pro děti - zmačkni pejska, teď kočičku, teď zelenou barvu, teď číslici jedna, kolik je 1 a 1 zmačkni výsledek. Pak by možná 3 tlačítka stačily. Ale na výsledný produkt se opravdu těším.

Do 10litru ji beru hned

Jako desitku za ni dam ihned. Myslim teda za tu kompletni optimus. Problem je ze nikde jeste neni..... Hned jak ji zacnou nekde prodavat, jedu pro ni. Nebo si ji necham poslat, kdyz to bude nekde hodne hodne daleko. (USA atd)

Oled vs. e-ink

Jsem člověk skromných potřeb a nepotrpím si na samoúčelná multimediální hejblátka. Tahle hračka i koncept klávesnice sice vypadají hezky, ale klidně bych oželel všechny ty barvičky (FYI v novějších OLED má vydžet červená složka až 250 000 hod. při svítivosti 100cd/m2) a animace.
Osobně bych uvítal klasické kontrastní černé popisky na bílých klávesách nebo bílé na černých, které by zobrazovaly právě zvolenou klávesnici. Myslím, že e-ink by na by byl pro takový účel vhodnější. Českou a anglickou sice zvládám po paměti, ale na ostatní by se mi něco takového hodilo. Odpadla by nutnost hnusných přelepek a žonglování s klávesnicemi.

2600,- za 3 klávesy ? kolik tedy bude stát 100+ tlačítková klasická klávesnice ?

jestli dobře počítám, tak za 3 klávesy je cena 2600,-, za 100 kláves by cena byla 86 600,- a ředpokládejme, že bude množstevní sleva - třeba 80 %, i tak by cena byla cca 10 talířů :) fakt jsem zvědav, coto bude stát :D

Úhel

Pokud vím tak OLED nepotřebuje polarozační filtr a tak je pozorovací úhel zbytečná informace.

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady