Všechny komentáře k článku:Profesionální herní klávesnice od Microsoftu v našem obchodě

Microsoft a klávesnice

Velice zajímavý počin. Klávesnice a myši od MS jsou zajímavě zpracovány, osobní zkušenost s nimi mam velice kladnou. Krásně se na nich píše, bezdrátové dlouho vydrží na baterky, to samé myšky. To že občas u bezdrátových je problém s funkčností některých kombinací ( bohužel ctrl + c, což je u programátora velké mínus pro klávesnici ), není u tohoto drátového modelu aktualní problem.

@mugsat: vypadá velice pěkně, ale zajímal by mě cena, ta asi tak pěkná už nebude.

@mr.gsm: Tan nápis v tlustém šedém rámečku je asi málo vidět :-)))"Bližší informace o klávesnici naleznete v našem obchodě." KLIK.

@mr.gsm: 1200 za klávesnici zase není tolik, zvlášť když má takovéhle parametry. Ovšem pro gamery ... jinak bych asi nenalezl upotřebení...

@mugsat: Ta klavesnice stojí 1488 s DPH. Nevim jak ty ale ja nakupuju i s daní ;)

@Garefield: Ta cena mi přijde děsně nadsazená, oč dražší může být výroba? Jasně, musí se zaplatit vývoj atd, ale já jim to platit nebudu. Tak za polovinu, potom budu uvažovat.

@miksm: 1500 za klávesnici takových parametrů opravdu není mnoho. Navíc tato není určena pro kancelářské uživatele, je to herní klávesnice. To je, jako by jste napsal, že 5000 za grafickou kartu nedáte :)

@Kenny_CZ: Takyže 5000 tisíc za grafiku nedám ;)

@ssmoke: Stará voda břehy mele... nebo jak je to pořekadlo - aneb každý potřebuje něco jiného, každý dělá něco jiného, každý upotřebí jiné zařízení... Netřeba proto odsuzovat toto zařízení k zániku....

@mugsat: Klávesnice vypadá luxusně. Jinak já mám už skoro 5 let klávesnici od MS a bez jediného problému, nemůžu si ji vynachválit, ten 1000 korun, které jsem do ní investoval se mi několikkrát vrátilo. Jinak tenhle kousek bude určitě xkrát dražší, ale vypadá fakt hezky..

@DJ.Gumag: Xkrát dražší opravdu není stojí 1500 czc ji mají v nabídce odkaz je v tom šedém prožku.Klávesnici od MS sem sice neměl ale věřím vám a taky souhlasím že vypadá luxusně ovšem moje Razer Lycosa se nic nevyrovná.Ale tahle za tu cenu vypadá opravdu dobře.

@ssmoke: Razer je opravdu drahá značka a za ty těžké peníze nenábízí zase tolik navíc, ovšem jejich produkty jsou velice kvalitní..

@DJ.Gumag: Tak za kvalitu jsi vždy připlatíš a kor za zančku Razer.

@DJ.Gumag: Kvalitní sou to ano, ale jsou jako magnet na otisky prstů :D

@mugsat: ASi tak....
Na druhou stranu je nutno uznat, že i kvalitní a výkonný produkt lze mnohdy sehnat i za menší peníze, než by se mohlo na první pohled zdát ;-)

@miksm: s cenami poměrně souhlasím, jsou zbytečně vysoké. Dobrým příkladem je rozdíl mezi Microsoft natural Ergonomic Keyboard 4000 která se dá ve verzi EN OEM (bez popisek s háčky a bez CD) sehnat za cenu 500kč i s DPH, což je zhruba cena která mi připadá přiměřená. Zajímavostí je, že non-OEM balení (cd navíc) stojí cca 900-1500kč dle obchodu. A přeci CD s ovladači, které jsou volně sažitelné z internetu nezvýší cenu na dvojnásobek. Takže ta cena asi bude opravdu velmi uměle vyšponovaná hodně nahoru.Jinak taky se holt platí za to že je to "herní" . Cokoliv co je herní je dražší, protože to zavnání exkluzivitou a lepšími vlastnostmi, které to opravdu oproti "kanceláři" mívá. Před šesti lety jsme kupoval U-Max lumi (první podsvcícená klávesnice co se u nás dala sehnat) za 2000kč. Dnes se podobná sežene za 400. Inu, bylo to exkluzivní zboží, dnes už není.

Ponekud stara novinka

Tato novinka už zde byla před časem uvedena http://www.czechcomputer.cz/art_doc-05B1C90CABBF3D80C125748C00365F4F.html?lotus=1&Highlight=0,Sidewinder

@katskin: Taky jsem si říkal, že to asi nebude taková novinka, když už ji tu maj měsíc v nabídce...

@tbc: To nic, levá ruka neví, co dělá pravá. To je běžný jev.Každopádně kláveska to je pěkná, včera jsme si ji zrovna prohlíželi jako kandidáta, který by se hodil k projektoru.

@katskin: Obsahowě možná ano, ale co si přečíst třeba hned nadpis? Wšimnul by sis že tahle novinka má upozornit na něco úplně jiného.. Profesionální herní klávesnice od Microsoftu v našem obchodě..čti ten konec: "v našem obchodě". Pokud ti to pořád nedochází, tak touto nowinkou chtěli CZC upozornit, že už je tu možnost si ji u CZC objednat..

@LordofdestroinG: No jenže tahle novinka je tu v obchodě už asi měsíc.PS: A vážně se to vaše dvojtý w blbě čte :)

@tbc: nech je at si píšou W ,děti si hrajou..

@LordofdestroinG: Hezký, ale ten nadpis přejmenovali až po vydání tohoto příspěvku, což by jsi věděl, kdyby jsi to přečetl už ráno.

Kvalita

Měl jsem od MS bezdrátovou myš sice se šíleně dlouhým názvem, takže si nevzpomenu co to bylo, leč dílenské zpracování na výbornou na bezdrát nerozeznatelná odezva od normální myši a baterky vydželi cca 3 měsíce. Co jsme měl v ruce jednou logitech bezdrát tak se to nedalo moc srovnat, ale to už je asi? minulost. Proto sem si taky koupil Sidewindera myš jako nástupce a dojmy jsou zcela totožné. A tahle klávesnice vypadá s SD krysou jako parádní komplet.

@Dr._Macák: podle me se klavesnice povedla a nevypada spatne, zalezi jak a komu sedne. ta cena neni zas tak vysoka.

@Dr._Macák: Já ze své zkušenosti mohu podtvrdit, že hardware má Microsoft kvalitní a i u levnějších variant si nemohu stěžovat. Naproti tomu Logitech ač vyrábí také produkty na nejvyšší úrovni, má kategorii i těch nejlevnějších periférií, které už zdaleka nejsou tak kvalitní. A právě v té levnější třídě si myslím, že má Microsoft dost navrch, na TOP jsou na top podobně. -Můj názor, pokud někdo nesouhlasí, nechť se vyjádří...

Klavesnice

nevypada spatne musim rict no az ji uvidim na vlastni oci tak uvidim no ! zrovna premyslim o nove ! uvidime ktera vyhraje !

Hráči?

Moc se mi asi nezamlouwá ta část článku "Microsoft je mezi odborníky i hráči znám jako výrobce špičkových vstupních periférií". V herní branži se přeci jen už nějakou dobu pohybuju a neznám moc hráčů co by zmínilo značku Microsoft. Ani si snad nedokážu vybavit nějaký profi klan, který by použíwal klávesnici či myš od Microsoftu. Jako hráče by mě značka Microsoft napadla asi jako poslední, ale kdo wí, možná se za těch pár let přeci jen ještě nevyznám xD

@LordofdestroinG: Co třeba myš Microsoft Habu? Tu pár lidí v herně používá :)

@DesSicated: ehm dost progamerů používá stále intelimouse explorer 3.0 a mnoho z nich na ní nedá dopustit ;-)

@thomas07: ukaž mi plz nějakou fotku z turnaje, bo nějakýho fakt známího hráče co by takowou myš měl? pomalu neuwidíš nic jinýho než Razer bo Logitech..

@LordofdestroinG: Habu je mys vznikla spolupraci Razeru a Microsoftu. Mam ji doma :) prej M$ udelal soft a plastovej kryt, Razer senzor a cely streva. nevim, co je na tom pravdy, ale se softem je problem pri kazdym upgradu firmware (musi se clovek drzet presne podle divnyho navodu).
Nicmene myska je to uzasna. Lepsi jsem jeste nemel.

@DesSicated: tak stejně jak řikáš.. pár lidí, to je pořád nepatrná menšina

@DesSicated: Jo,ta je super

@DesSicated: Habu mám.Na lan párty s ní ostudu neuděláš ale razer je razer.

@LordofdestroinG: To si ty ťunťo nepamatuješ na volant Microsoft Force Feedback Wheel a luxusní joystick MS Sidewinder Force Feedback?

Stojí za to?

Musím uznat, že tahle klávesnice se jim vyloženě povedla a s mým sidewindrem je to vyloženě líbivý set. Jediné, co mi na klávesnici nesedí, je odlišné mezery mezi klávesami (možná je to subjektivní pocit, ale občas mi dělá problém se trefit na dané klávesu, zvlášť u čísel, no doufám, že si zvyknu). Jinak můžu jen chválit skvělá odezva, přijmný povrch tlačítke, regulovatelné podsvícení a výše zmiňovaný odnímatelný panel. Zatím jsem neměl čas využít všechny její vlastnosti, neb není čas upravit svoje cfg, ale rozhodně se do toho chystám.

Re: Microsoft a klávesnice

Vzhled a provedení je zajímavé,ale zůstanu u Razeru a A4Tech,Microsoft mi prostě k herním komponentám nesední,OS a software od Micorosoft ano,ale klávesnici ne (toť můj názor)

@pepadinho: A to byly doby, kdy jsem si naopak prave o periferiich M$ nechaval zdat a jen tezko si (z obsahu naseho trhu) predstavoval jejich nahrazky. No, uznavam, ze je to pres deset let...

@pepadinho: Neni trosku zvlastni delat si na neco nazor na zaklade toho jestli ti jmeno sedi nebo nesedi? Periferie Microsoftu jsou jedny z nejlepsich (dle vlastnich zkusenosti), takova IntelliMouse Explorer 3.0 je jedna z nejlepsich mysi, ja mam ted Habu a taky ani pul slova, mas pravdu Razer ma sve kouzlo, takze jsem zvolil hybrid MS/Razer :-D

@pepadinho: Vidim to opačně Microsoft software je celkem nic moc.ale hardware mají v celku kvalitní.

Emo klávesnice?? ... :-D LOL

nepříde vám úchylná ta kombinace růžový a černý barvy?? podle mě to mohli udělat v jiný barvě, takhle si přídou na svý jenom emaři... :-D div neni místo Esc lebčička...
kvůli tomuhle bych si jí nekoupil...

@vodomil: chlapče,na barvě nezáleží...

@vodomil: Souhlasim s Raintinem a navíc seš trošku batvoslepej kláveska je v červenym a jantarovým podsvícení. (další blbej lolař)

Nenašli jste, co hledáte?

Akční nabídka Akční nabídka