Diskuze k článku:Profesionální herní klávesnice od Microsoftu v našem obchodě

Re: Microsoft a klávesnice

Vzhled a provedení je zajímavé,ale zůstanu u Razeru a A4Tech,Microsoft mi prostě k herním komponentám nesední,OS a software od Micorosoft ano,ale klávesnici ne (toť můj názor)

Hráči?

Moc se mi asi nezamlouwá ta část článku "Microsoft je mezi odborníky i hráči znám jako výrobce špičkových vstupních periférií". V herní branži se přeci jen už nějakou dobu pohybuju a neznám moc hráčů co by zmínilo značku Microsoft. Ani si snad nedokážu vybavit nějaký profi klan, který by použíwal klávesnici či myš od Microsoftu. Jako hráče by mě značka Microsoft napadla asi jako poslední, ale kdo wí, možná se za těch pár let přeci jen ještě nevyznám xD

Emo klávesnice?? ... :-D LOL

nepříde vám úchylná ta kombinace růžový a černý barvy?? podle mě to mohli udělat v jiný barvě, takhle si přídou na svý jenom emaři... :-D div neni místo Esc lebčička...
kvůli tomuhle bych si jí nekoupil...

Microsoft a klávesnice

Velice zajímavý počin. Klávesnice a myši od MS jsou zajímavě zpracovány, osobní zkušenost s nimi mam velice kladnou. Krásně se na nich píše, bezdrátové dlouho vydrží na baterky, to samé myšky. To že občas u bezdrátových je problém s funkčností některých kombinací ( bohužel ctrl + c, což je u programátora velké mínus pro klávesnici ), není u tohoto drátového modelu aktualní problem.

Stojí za to?

Musím uznat, že tahle klávesnice se jim vyloženě povedla a s mým sidewindrem je to vyloženě líbivý set. Jediné, co mi na klávesnici nesedí, je odlišné mezery mezi klávesami (možná je to subjektivní pocit, ale občas mi dělá problém se trefit na dané klávesu, zvlášť u čísel, no doufám, že si zvyknu). Jinak můžu jen chválit skvělá odezva, přijmný povrch tlačítke, regulovatelné podsvícení a výše zmiňovaný odnímatelný panel. Zatím jsem neměl čas využít všechny její vlastnosti, neb není čas upravit svoje cfg, ale rozhodně se do toho chystám.

Klavesnice

nevypada spatne musim rict no az ji uvidim na vlastni oci tak uvidim no ! zrovna premyslim o nove ! uvidime ktera vyhraje !

Kvalita

Měl jsem od MS bezdrátovou myš sice se šíleně dlouhým názvem, takže si nevzpomenu co to bylo, leč dílenské zpracování na výbornou na bezdrát nerozeznatelná odezva od normální myši a baterky vydželi cca 3 měsíce. Co jsme měl v ruce jednou logitech bezdrát tak se to nedalo moc srovnat, ale to už je asi? minulost. Proto sem si taky koupil Sidewindera myš jako nástupce a dojmy jsou zcela totožné. A tahle klávesnice vypadá s SD krysou jako parádní komplet.

Nenašli jste, co hledáte?

Akční nabídka Akční nabídka