Všechny komentáře k článku:Recenze: ASUS Cerberus Mech – RGB hrátky

Je tohle jedna z těch klávesnic, kde se platí 1k extra za nálepku Asusu?

Za 3.5k (a to je ještě ve slevě) bych čekal Cherry spínače.Nkey rollover má i Gigabyte Force K81 (tedy to tvrdí marketing, tuhle funkci jsem na svojí ještě neotestoval)

Voděodolnost

je tato klávesnice voděodolná ??

Ověřený GEEK - level 3

@Antonin Wiesner: Ne není. Mechanická klávesnice a voděodolná? O.o

@BERNADIC: předchozí cerberus byly proč by z této řady býti nemohla

Ověřený GEEK - level 3

@Antonin Wiesner: To byla ale membránovka, ne klávesnice s mechanickými spínači.

Ověřený GEEK - level 3

@BERNADIC: Až někdo udělá IP67 mechanickou klávesnici, tak mu utrhnu ruce, protože do té svojí už jsem vylil čaj s medem a citrónem, což nakonec skončilo kompletním rozebráním a ponořením PCB se spínači do kanystru s destilovanou vodou na cca dva dny a následné hloubkové čistění čistým etanolem :-D

@Khalai: Jak po takovéhle koupeli funguje?Jinak, má klávesnice (Gigabyte K81) má ten styl umístění spínačů, že je přímo na vrchním plátu, jakože jsou vidět spínače i bez sundání kláves. Sám jsem to netestoval, ale Gigabajt tvrdí že to má pomáhat. Každopádně u stabilizátorů jsou stále díry dovnitř - u mezerníku to je vidět nejvíce (bílý kus plastu - PCB to nebude, ale je přes ten plast na něj vidět), takže 100% izolace od PCB tam nebude. Jak tenhle design mechanik funguje či nefunguje, nevím. To asi bude muset vysvětlit někdo osvícenější.Cituju ze stránek Gigabajtu:"Modern island-style layout""The island-style key switch design can shield the keyboard from dropped crumbs or accidental spills that might damage the circuit board. Any dust or liquid can be easily removed, keeping your FORCE K81 nice and clean all the time."

Ověřený GEEK - level 3

@john_doe: Funguje dobře, klávesy běhají volně, nikde se nic neděje, už je to skoro rok od incidentu a zatím drží. Až někdy odejde, tak rozhodně kupuju další Corsair s MX Brown spínači :-)

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady