Všechny komentáře k článku:Recenze Control – když se láme beton

Control

No ta mapa je největší katastrofa... kdyby sis mohl aspoň mapu přiblížit, a rozdělit na patra.. ale ono je to všechno přeplácané přes sebe.. a nevyzná se v tom ani čert. Ty random fps dropy taky na kráse nepřidají. Příběh +, Hratelnost +, Optimalizace -, Mapa -

Optimalizace

Problém s optimalizací jsem neměl. Jen nějaké náhodné mikrozáseky, podle návodu na internetu jsem ale změnil nějaké nastavení ve W10 ohledně Directx12 a vypadá že to pomohlo. Chlapi na Digital Foundry ukazovali záseky když házeli suť po nepřátelích, nic takového jsem ale nezaznamenal. Mám 2070S a 9700K a jedu se všemi efekty na 40-50 fps, ale při 1080p. Mam takovej monitor, ale pokud někdo bude chtít hrát při 1440p nebo 4k, tak bude potřebovat 2080ti, nebo rovnou dvě. DLSS funguje a vypadá slušně, ale při pohybu má problémy a trochu kostičkuje.
Jinak hru jsem si užil na 100% od začátku až do konce. Akorát jeden boss mě sr**. Běhání a střílení je zábava, házení betonu ještě větší.
A představte si, a tohle může znít neuvěřitelně, když si hru koupíte, tak ji dostanete celou! A dokonce je ve hře asi 8 oblečků, které získáváte hraním!

Nenašli jste, co hledáte?

Týden slev Logitech Týden slev Logitech