Všechny komentáře k článku:Recenze: Fitbit Alta HR – den i noc pod absolutní kontrolou

Dotaz na Fitbit Alta HR

Dobrý den zajímalo by mě zda u tohoto typu náramku je nějaka vůle udava se že varianat S ma rozmezi 14-17 cm. varianta L ma 17-21To znamená ze kdyz mam rozměr zapěsti 17 tak když budu mít tem menší tak bude zapnutý na poslední dirce nebo je tam ještě rezerva (jedna pozice). A když ten větší tak budu muset to mít uplně na první dírce. Nevim ktery bude lepší zda menší či větši. Jde to někde vyzkoušet? Děkuji

@szdeneks: Dobrý den, je to tak ja píšete. Rozměry pásků se údávají v zapnutém stavu a vždy od první do poslední dirky.
Doporučuji tedy raději zvolit větší variantu pokud máte obvod ruky na rozmězí velikostí.
Na vyzkoušení řemínky bohužel nemáme, je nutné si je objednat.Hezký den

Spolupráce s platformou WindowsPhone (resp. W10M)

Můžete mi, prosím, říci s jakou aplikací na platformě WindowsPhone tento Fitbit spolupracuje? A jaká je funkcionalita (stejná jako u Android aplikace)? Děkuji za případnou odpověď.

@razd: Dobrý den, kompatibilitu a funkcionalitu s vaším zařízením si můžete ověřit pod tímto odkazem https://www.fitbit.com/eu/devices
Odkazy ke stažení aplikace Fitbit najdete pod tímto odkazem https://www.fitbit.com/eu/appHezký den

Displej a kapky vody.

Jak zabránit to mu (i když displej není dotykový, ale klepací) aby se při dopadu vodních kapek (déšť, sprchování) nezbláznil?

@auditom: Dobrý den, právě v tom je rozdíl proti dotykovým displejům. Tím, že vrchní plocha není vodivá, by se displej neměl „zbláznit“ z kapek vody. V praxi jsme to díkybohu nezkoušeli, protože nám ani jeden z výletů nepokazil déšť. Hezký den.

Dotaz

Hloupá otázka asi ale pochopil jsem to správně, že k náramku je nutné mít i chytrý telefon, na který nainstaluji potřebný program abych mohl náramek ovládat? Nebo se dá ten program stáhnout i na počítač a nastavit náramek z něj? chytrý telefon nemám a nechci mít :D

Ověřený GEEK - level 3

@aligacek: Pokud nemáte smartphone, tak kompletně celou kategorii fitness trackerů, chytých vah nebo hodinek ignorujte.

Připojení s telefonem

Dobrý den, asi to bude hloupá otázka. Nejsem zvyklá sportovat s telefonem v kapsi, zavazí mi. Stačí tedy po návratu domů z tréninku se spojit s telefonem a příslušná data se převedou až po tomto připojení, nebo je nutné mít telefon neustále u sebe? Ještě bych se chtěla zeptat zda to platí i pro model Fitbit Alta? Děkuji.

Zobrazitelné údaje při běhu

Dobrý den, je možné při běhání nastavit display tak, aby po celou dobu aktivity zobrazoval aktuální tepovou frekvenci, příp. kalorie spálené v průběhu běhání? Nebo tyto údaje zjistím až v průměru po ukončení aktivity?
Jitka

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady