Všechny komentáře k článku:Recenze: LYNX Challenger Eclot – solidní herní základ

Shrňme si to tedy:

- Bedna s otřesným airflow
- Pomalá grafická karta (vzhledem k ceně už tam jde očekávat alespoń RX 570
- Nekvalitní zdroj (aneb jak je u Lynxu klasika); raději ho ani neoznačili, ale nejspíš se jedná o přeznačený GreenPower, nedejbože Eurocase Eco+
- Základní deska s IO z roku 200x, dva PS/2 porty jsou hezké, ale archaické, ale jen 4 USB porty?! Proč?
- Plexisklo, a ne sklo?

@john_doe: Je to lynx, pokud chcete skutečné PC, tak se musíte podívat k jiným firmám či si to postavit sám.

@john_doe: Zdroj by měl být LYNX-ATX-400WA-87, ani nemá certifikaci Bronze, žádná sláva. Se 400W Seasonicem(80PLUS Bronze) ve stejné cenové kategorii by to bylo lepší.

@KT_Customs: Nevyrábí si je ale sám, spíše bych to odhadoval na přeznačený Fortron Greenpower nebo Eurocase Eco+85. GreenPower ještě ujde, i když kvalita je furt nevalná, a Eurocase je hořák.

Ověřený GEEK - level 3

@john_doe: LYNX vždycky jen rebrandoval Eurocase nebo podobné odpady, tady to nebude nic jiného. Deska je příšerná. A ten boxovaný chladič je třešinka na dortu. Kdyby tam raději dali Ryzen, než momentálně předraženou i3 CFL.

@Khalai: Já si říkal, že jsem s tím GreenPowerem byl moc optimistický. Ale krabička je podobná GreenPowerům, i Eco+.Ten procesor zvládne i ten nový Athlon, ale ta sestava je cílená na BFU, a ten si koupí raději sestavu s Intelem, než s AMD..https://iczc.cz/30hpg85jmmi6g8qljl8to257g3_7/obrazek
https://www.hurikan.cz/imagegen.php?autoimage=368357Eurocase má barevnější kabeláž - tento PC má taky dost barevný 24pin.

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady