Všechny komentáře k článku:Recenze: Microsoft Surface Go – zatopí konkurenci

A zase Intel

Kdyby to bylo konečně postaveno na ARM, mohlo to mít rovnou i mobilní LTE konektivitu. U Intel CPU je potřeba další chip, takže to zvyšuje cenu. Předpokládám že taková varianta ani nebude?

@pvones: Pokud by do toho dali ARM, nebudou do toho moct narvat ty svoje honosný Widle

@tommy.freedom: Samozřejmě že ano.

Ověřený GEEK - level 3

@pvones: A 64bitové aplikace budeme při emulaci ignorovat? :-D
MS udělal jedinou, sice blbou, ale možnost pro tento tablet.
Bez x86 se Win10 zatím nebejde, protože funkčnost Windows on ARM má k plné fuknčnosti ještě hodně daleko.
Popravdě bych tam ale sám mnohem radši viděl N5000 než tento opravdu pomalý procesor bez turba + to opravdu hodně pomalé eMMC v 4/64modelu.Jak tak na tento model koukám, tak jediné, co mě vždy napadne je: Proč nekoupit rovnou Core M verzi z německa za 16-17tis?

@BERNADIC: Na 64-bit emulaci se pracuje, ale tady jde o "S" verzi, takže je to stejně bezpředmětné. Dokud Intel nedá výrobcům zdarma i další sadu pro LTE, je alespoň pro mne Intel v těchto zařízeních mrtvý. Zkušenosti s WoA jsou pozitivní, výdrž baterie je bezkonkurenční.

Ověřený GEEK - level 3

@pvones: S verzi? To je ta verze, co se zdarma přepne z omezeného režimu na plné Windows bez omezení?
Popravdě by mě ani nikdy nenapadlo, že by někdo chtěl tento režim používat, to už by bylo mnohem lepší, rychlejší, s podporou vývojářů, pořídit Android tablet nebo iPad.Ad na 64bit verzi se pracuje přes 3/4 roku.

Díky za recenzi!

Škoda že to je jen tak průměrné zařízení a tak předražené. Acer má podobné tablety za 6500 kč. Kdyby měl rámečky do 5 mm a tloušťku do 5 mm tak ta cena má smysl a rád ji dám, ale je to mega cihla za mega peníze...

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady