Všechny komentáře k článku:Recenze: Samsung Galaxy S7 a S7 edge – králové Androidu dospěli

Hodnocení

Jak můžete považovat logo výrobce za výhody zadní strany? Dále pak dát x fotek poukazující na microUSB když konkurence má dávno type-C? Funkce "jedné ruky"? Blbost naprostá! Jediné výhody od S6: fotoaparát, trochu procesor a display, někde jsem četl, že systém má v základu zabírat 8GB = návrat bloatwaru ve formě tisíce nikdy nepoužívaných S-zbytečností? Konkurence nabízí teda lepší výrobky... A pochybuji, že průměrný zákazník počítá s existencí CyanogenModu pro plynulost...

@DustER_FiLeS: Dobrý den, díky za názor. Logo výrobce je na fotce, ale nikde o něm nepíšeme, že by to měl být nějaký klad. MicroUSB bude celá řada uživatelů považovat za výhodu, protože je výrobce nenutí přecházet na jiný standard, kvůli čemuž by museli nakupovat jiné příslušenství (nabíječky apod.). Co se týče předinstalovaných aplikací, některým uživatelům vadí, jiní je zase považují za výhodu – koneckonců i proto jsme se v části výkonu předinstalovaným aplikacím věnovali.

Ověřený GEEK - level 3

@Martin Rippl - CZC: Jen pro informaci: přechodka Micro USB - USB C stojí doslova pár kaček. Nikdo nikoho nenutí přecházet, od Samsungu bylo rozhodnutí použít Micro USB z důvodu vodotěsnost.
Předinstalované aplikace jsou kapitola sama pro sebe. Jdou smazat bez rootu? Nejdou, že?

Miraniky

Proč v telefonu nejsou mapy ?
Musí se dokupovat za příplatek a nebo lze nainstalovat ?
Předpokládal bych,že u telefonu s cenou okolo 20.000 Kč jen koupím a hned budu používat.

Nenašli jste, co hledáte?

Týden slev Logitech Týden slev Logitech