Všechny komentáře k článku:Špičkový výkon šestijádrového čipu. Asus má první notebook s procesorem Core i9

Špičkový výkon

To jako vazne vzdyt tam je nejlabsi GPU z rady 1000!

@ddy: Takže, nejslabší není, nejslabší je GTX 1050. Ten ''Špičkový výkon" se váže na procesor, nikoli na grafickou kartu. Souhlasím s tím, že není vhodný k tak dobrému procesoru, ale jak sakra narvat třeba GTX 1060 6GB verzi do tak tenkého notebooku ? To by ten notebook musel být o několik milimetrů tlustější aby se tam vešlo chlazení. Je to série s co nejmenším profilem. Takže než něco příště napíšete, zamyslete se prosím. Děkuji :)

@Foxy362: Pokud umite cist tak je tam psana GPU 1050 co je nejslabsi pridavek TI na vykonu prakticky nic neznamena a notebok s temito komponenty zkratka nemuze spadat do kategorie spickovy ani ram neni spickova spise podprumerna.
Je to jako dat do skodovky 3 litrovy motor a ric ze je spickova.
Spickove vyrobky nedela 1 komponent ale celek.

@ddy: citace:
"Daleko více než na hry se však tento notebook hodí pro extrémní pracovní nasazení"ne vsichni maji potrebu na nb hrat hry a je mozny ze si nekdo koupi ASUS jako pracovni (popravde sem ale zatim nic jinyho nez DELL ve firemni sfere nevidel)

@Foxy362: Nejslabší je MX150, NTB verze 1030

@skuda: Panove vazne se chcete pustit do debaty o tom jestli ma tenhle notebook pravo byt nazyvany tak jak je? Rozliseni displeje cisty prumer, RAM podprumer, GPU podprumer, disk prumer, jediny nadprumer je procesor, nemluve o baterii, klavesnici a cene. Takze secteno a podtrzeno nic spickoveho se nekona, ale jestli chcete tak si tomu verte.

@ddy: nejenze resis nesmyslyale neumis ani poradne cist, o tom vykonu pisou jen u procesoru"Špičkový výkon šestijádrového čipu."

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady