Diskuze k článku:Toshiba Portege Z830-11M: nejtenčí ultrabook na světě

Klávesnice

Každému samozřejmě vyhovuje něco jiného, ale jestli se mi na téhle Toshibě něco nelíbí, tak je to právě klávesnice. Překvapilo mě, že je v recenzi napsáno "přesný a lehký stisk", moje zkušenost je opačná - nejistý a tvrdý. Přijde mi, že jí chybí "odezva" - při zmáčknutí nedokážu říct, jestli jsem klávesu opravdu zmáčknul. A musím psát důrazněji, jinak mi "vypadávají písmenka". Takhle jsem si to teda nepředstavoval.

Tak by to mělo vypadat

Takhle by měl vypadat soudobí notes, dokina by otevřela dveře firemní klientele, ale věřím, že je otázka měsíců, kdy je velký hráči uvedou na trh. Trochu zamrzí konektor pro mikrofon, zvlášť dnes, když má každý po kapsách sluchátka od smartfonu.. tam si toshiba lehce přispala.až si říkám, že je škoda, že nikam notes nenosim, jinak bych si ho musel pořídit :)

Otázka vkusu

Osobně spíš vnímám Vámi uvedené klady jako zápory. Design se mi absolutně nelíbí a matný displej, s malým rozlišením mě také příliš nenadchne.Navíc považovat segment ultrabooků za půl roku starou novinku, je také trochu zavádějící, když první řada MacBook Air je mezi námi už 4 roky ...

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady