Všechny komentáře k článku:Ušetřete až 10 000 Kč s televizemi Philips Ambilight

Rozdíly v televizích?

Dobrý den,
je hezké, že máte tolik televizí v akci, ale nevidím jaký je rozdíl například v těch 4 televizích 49-50palců... Nikde se člověk nedočte proč má philips v nabídce 4 stejné televize... to je fakt rozdíl jen v ceně? ... pro lepší pocit si někdo zaplatí X jiný Y?

@Fidler21: Dobrý den,
televize nejsou stejné, liší se výbavou. Čím větší modelové číslo tím lepší televizor.
6703 - chytrá televize ze systémem Saphi
7303 - AndroidTV
7505 - AndroidTV, zvuková lišta
8503 - AndroidTV, ISP panel, zvuk 2.1

Certifikace DVB-T2 ??

Dobrý den,zajímalo by mě, zdali jsou všechny televize s cashbackem certifikované na přechod na DVB-T2. Po ověření na stránkách dvbt2overeno.cz jsem nenašel např. model 55PUS7272. Je to záměr prodat staré "nepoužitelné" televize nebo se jen jedná o chybu? Televize certifikaci má či nemá?Děkuji za odpovědi.

@snapik: Dobrý den,to zda má televizor DVB-T2 přijímač lze vždy zkontrolovat v jeho specifikacích v popisu na našem webu. Model 55PUS7272 , o kterém se zmiňujete DVB-T2 přijímač má, důvod proč chybí na stránkách Českých Radiokomunikací je v tomto případě jednoduchý , tento konkrétní model je v nabídce opravdu velmi krátkou chvíli -> jedná se totiž o model z července tohoto roku, pravděpodobně tak ještě oficiálně nestihl projít certifikací, ale jsem si jist, že v blízké době bude i tento model do oficiálního seznamu doplněn. Staré televizory, které nemají DVB-T2 už tuším, že v nabídce snad ani nemáme.

Nenašli jste, co hledáte?

Týden slev Logitech Týden slev Logitech