Diskuze k článku:Western Digital představil multimediální zařízení k televizi i počítači

Nápad

Je to poměrně zajímavý nápad,ale osobně si myslím,že je to trošíčku předražené. Vzhledem k faktu,že se jedná vlastně o "pouhý" konvertor. Osobně bych dal raději přednost kvalitnímu dvd přehrávači(případně rekordéru),který bude sice dražší,ale také mnohonásobně lépe vybavený.

Re:Hmm

Ahoj. Nic ve zlém. cena je až moc krásná. Já si kupoval před dvěma měsíci něco podobného akorát bez HDMI a jiné firmy. Dal jsem za to asi sice o 500 míň ale to jen pro to že to bylo bez DPH, a můžu ti říct že je to moooc dobrý. je to místo DVD Recorderu. Mám v tom 500GB disk a můžu nahrávat s TV nebo stahovat s PC a pak pouštěk na TV. Kvalita je fantastická. Tenhle vypadá ještě mnohem zajimaji. Sice jsem se nikde nedočetl toho jestly to umí nahrávat ale má to HDMI a vzhled moc pěkný. NTB je sice fajn ale trochu jiná kategorie. Tohle je Multimediální externí rámeček na disk.

Hmm

Zajímavé řešení, dáte do toho disk a je to krásná úschovna dat kterou sem tam můžete vzít sebou třeba i s projektorem. Ale cena moc lákavá asi nebude, radši koupím celý notebook..

Dobrý doplněk

Tak, bral bych to jako dobrý doplněk domácího kina. Jelikož ale doma máme u sestavy jak DVD, tak DVDRW s HDD, tak by se už každá z těchto částí začala stávat jen částečně využitelnou. Každopádně, asi to má budoucnost. Kor až přijde doba, kdy se filmy budou distribuovat na flashkách :)

No teda newim!!

Původně jsem teda čekal (když už je to od WD) že to bude něco jako externí disk s možností přípojení jako přehrávače k TV, ze kterého se budou nechat spouštět filmy atd.. takhle mě to docela zklamalo a nevim proč si to kupovat, když stačí kvalitní DVD přehrávač nebo rekordér!

Chyba UTF-9

Jen bych rad upozornil, ze v clanku mate chybu - "titulky ve formátu SRT s kódováním UTF-9" ma tam byt UTF-8 ...

Vylepšení

Vypadá pěkně (hlavně vzhledově), ale mnohem víc by se mi líbilo podobné zařízení s Ethernetovým rozhaním s možností přehrávat filmy z jiného PC v síťi. A pokud by ještě přidali vnitřní třeba 500GB HDD a DVT-T tuner, bylo by to naprosto ideální. :-)

Neumí!!!

Tak podle mých informací neumí české titulky, to se mi zdá jako dost velký problém.. I když snad vyjde nějaký nový soft

Neplést kontejnery a filtry :-)

AVI, nevo MP4 a MKV jsou kontejnery pro obsah, zatímco třeba H264, x264 a DivX jsou filtry (někdy též kodeky, záleží na interpretaci)Pro přehrávání matroska souborů je důležitá podpora jak kontejneru, tak i obvyklého filtru H264 spolu se zvukem, který bývá AAC (někdy LC, někdy jiné kódování a to pak je problém)

Televizní tuner

Podobná zařízení na trhu již jsou, bohužel, zatím žádný znich nemá v sobě tuner pro digitální, či analogovou TV..

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady