Diskuze k článku:ZTE Blade – levný chytrý telefon s Androidem

Podpora komunity

Hlavni u tohoto telefonu je podpora komunity, vetsi nez ma kterekoliv HTC. Podivejte se treba na Modaco nebo v cesku na AndroidForum.cz. Nativní podpora Cyanogenmod ROM spolu s displejem 800*480 z nej dela jasnou volbu v cene okolo 3.500,-. Po prehrati nove ROM + pripadnem pretaktovani dostanete do ruky telefon plne srovnatelny s mobily o 2-3k drazsímy. Mel jsem ho par mesicu a nasledne presel na Desire Z z duvodu potreby HW klavesnice, ale obcas se mi po nem jeste styska...

Mobilní ideál

Já jsem stále nenašel pro mě ideální telefon. Tedy většina z nich nemá kvalitní foťák. Nyní mám SE Satio - je skvělý ale tam mi vadí jediná věc, že nemá Android.
Nokia N8 má také symbian... No snad se dočkám telefonu s kvalitním foto, HD video, xenonovým bleskem a androidem.

ZTE bych asi nebral

... teda nevím, ale k názoru mi stačilo si v prodejně VDF vyzkoušet HTC a do červena převlečený Huawei a bylo mi hned jasný, že HTC je úplně o něčem jiným, a ať ho vyrábějí kdekoli na světě, tak je určitě lepší.

Čína?

Stavím sa, že to ZTE je čínsky výrobca ako je aj Huawei. Parametre síce slabé (RAM a takt CPU), ja by som to nekupoval. Dosť oničom + pochybná značka, lepšie je vsadiť na osvedčené značky (ikeď aj pri nich sa môžte kopnúť ako ja pri mojej Nokii a OS symbian, čo seká aj na 700MB RAM pamäti), hrôza.... :(

První!

Blade mám a musím říct, že s cyanogenem je to nekompromisní dravec! Pokud tedy příliš nefotíte, foťák je totiž opravdu k ničemu.

Výborná koupě


Má ho kolega a je to podle mě výborná koupě pro technicky zdatného uživatele. Je nutný upgrade OS a pár úprav. Ale za cenu 3500Kč nemá chybu. Mě by trochu vadil vzhled...vypadá fakt plastově. Velká konkurence je pro něj Xperia mini... ale ta je poměrně malinká na práci..

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady