Všechny komentáře k článku:Pohled do zákulisí CZC.cz: Tady sestavíme až 70 počítačů denně

Realita jinde...

Dobrý den.
V pátek 3.7.2015 jsem si vyzvedl sestavený počítač který jste sestavily.
Doma jsme si to vše v klidu rozbalil , zjistil jsem že od grafické karty sou tam výstupy jen DIV a v krabici jsme nalezl redukci na DVI to D-Sub (VGA) zapojil jsme to tedy , a zapojil jsme i myš , klavesnici (usb) a zapnul , pc se krásně načital to jsme slyšel , ale bohužel monitor (LG Fratron W1934S) se nezapl , a objevilo se tam Power save mode , pro jistotu jsme to tedy vypl , zapojil jsem tedy druhý monitor ACER stejným zpusobem zapl , a zase jen načítaní pc (slyšel a přes mřížky viděl) a napsalo mi to "No signal" Tak jsme pc vypl (podržel 5-10vteřin) odpojil ze zásuvky , otevřel boční stěnu , znovu jsme to zkusil zapnout a podival se jestli u grafiky se točí větráky , točily i u ostatních ale monitor zase No signal , Myslel jsme si že to bude tedy kabelem z Monitoru do Bedny , a tak jsme pro jistotu kabely zkusil na starém PC (z bedny VGA do monitoru - fungovalo) potom z DVI (24+5 pin) do VGA monitoru a zase fungovalo. tak jsem si ověřil že kabel bude v pořádku. Po té , jsem to zkusil zapnout na TV kde mám VGA výstup , takže jsme připojil redukci z DIV na VGA a zapl , TV hlásila No signal.
Po té jsme zkusil HMDI z TV do redukce HMDI-(DIV 24+1) a do bedny. bohužel ani tenhle zpusob se neosvěčil a zase mi to psalo No signal. Nakonec jsme Připojil jen HMDI do TV a do grafické karty a zase nic nešlo...No signal (mezi tím jsme pc vypínal aby startoval jakoby s novým začátkem na načtení Monitoru/TV) Zoufale v poslední chvíly jsem rozmontoval sestry pc , vytahl jsme z něj grafickou kartu , ve své bedně jsme grafickou kartu vyndal a vložil tam sestry grafickou kartu , zapl jsme to na všechny zpusoby co jsme tu sepsal a zase nic. Nakonec jsme vše složil zase na zpátek , bednu zavřel. Teď už jen čekám na uterý na reklamaci když máte zavřeno...

Možnosti
3 reakce
poslední 21. 12. 2015 18:53

Dobrý den,tato skutečnost nás mrzí, to potvrdím za všechny naše kolegy. Jediné co vám doporučím je tedy PC reklamovet s tím že nefunguje po koupi. Počítač by poté měl být řešen přednostněji.

tohle semi stávalo u starších sestav... Přepínala se mi mGPU na iGPU... Předpokládám ale, že v desce nemáš integrovanou GPU?

@kolamazihle: Ta by se asi těžce vyndávala hele.. A větráčky by se asi taky moc netočily..

Nenašli jste, co hledáte?