Všechny komentáře k článku:Apple odhalil nové iPhony 11. Premiéru si odbyly také chytré hodinky a iPad

Desing iphone ble

Nevím jak ostatní, ale mě se teda nelíbí ta stavba foťáků. Vyčnívající sporák v rohu telefonu rozhodně není jeden z nejlepších počinů Applu. Ať si Tim Cook říká co chce, je to ošklivé. Nicméně výkon ohromující. Ale nejspíš to bude propadák ještě větší, než byl loňský XS. XRko se prodávalo díky tomu, že nebylo tak ošklivé a barvně sladěné. Tohle je hnus velebnosti.

Ověřený GEEK - level 3

@Addaamms: Apple osobně nemám rád, ač některé jejich zařízení používám ... i tak mohu s klidem napsat, že je mi fakt ukradené, jaký indukční sporák nebo jiný hnus se vyjímá na zádech telefonu, protože veškeré jeho výstupky a další nedokonalosti bezpečně zakryje pouzdro.
Vzhledem k tomu, jak konkurence ořezává vlastnosti svých zařízení a ničí displeje výřezy, prostřely a dalšími blbostmi, stává se Apple neúmyslně ne lepší volbou, ale volbou méně špatnou.
Jak tak koukám na tento rok, dokáži si představit situaci, kdy bych iPhone 11 Xs zakoupil. Je snad nějaká konkurence v něčem výrazně lepší? Přehlédl jsem něco?

@BERNADIC: Jak kdybych se dival na tluceni slamy politiku “dokáži si představit situaci, kdy bych iPhone 11 Xs zakoupil“. Toto vzdy pobavi :D

@Taralis: Co je na tom zábavného ?

Ověřený GEEK - level 3

@Taralis: Přiznám se, že pokud jde o nějaký používaný obrat v oblasti politiky, tak mi, díky nulové znalosti scény, uniká souvislost.

@BERNADIC: iPhone 11 Xs? ten v nabidce neni... V cem je konkurence lepší? Třeba v poměru cena/výkon.... Koupit si 64GB variantu iPhone 11 Pro za lidových 29 990, no nevím.At si kazdy koupi co chce, a prave protoze konkurence neni v nicem moc lepsim, tak mi jeste nejaky patek vystaci Mate 20, ktery je aktualne za 10k... A sporaky na zadech ma taky :D

Ověřený GEEK - level 3

@ajsmen: Popravdě, kdo by chtěl dodržovat názvy zařízení u výrobce, který očividně při určování názvů zařízení hází kostkou :-DPoměr cena výkon je jasný - jen už i iPhony konečně umí nahrávat stereo, už konečně používají ultra wide (ač se směšnou světelností), už konečně půjde připojit rozšířitelnou paměť (ač ne SD), konečně budou mít lepší fotky za špatného osvětlení atd.
Sám aktuálně používám LG V30, hardwarově by mi stále vyhovovala, ale už mi definitivně došla trpělivost s tunou bugů a nedodělků jejich softwaru.
IMHO nejsou iPhony dobrou nebo výhodnou volbou, jen už jsou díky konkurenci, která se předhání v tom, jakou funkčnost jejich nový model mít nebude, méně nelogickou volbou.

@BERNADIC: Přehlédls to, že všechny nové iPhone mají obří výřez displeje - Notch - tedy přesně to co kritizuješ na konkurenci, která již od toho upustila a mají jen tu kapku, či průstřel.

@siddhi: Přesně souhlasím, iPhone nepřišel s ničím novým co už konkurence měla btw. před rokem. Dříve byl inovativní, ale nepřinesli nic nového co by už tady nebylo na trhu a s jejich cenovkou si můžou víte co.. Sám jsem byl dlouholetým uživatelem většiny produktů od applu. Minulý rok jsem přešel na P20 pro a nemusím řešit problémy, které jsem s applem měl. Každopadně 100 ludí 100 chuti. Jinak jen mi jde o to že apple už dávno není žádným průkopníkem ale apple fanatikum neotevřeš oči no... :)

Ověřený GEEK - level 3

@siddhi: Můžete tomu říkat jak chcete, ale díra do displeje je mi naprosto ukradená jak ji výrobce pojmenuje.
Pořád je to kus zničené obrazovky, identicky špatné řešení.

@BERNADIC: Taky jsem si myslel, že mi to bude nepřekonatelně vadit... Nicméně realita je taková, že kapkovitý výřez je mi úplně jedno, jelikož jsem kolem něj naskládány ikony, které někde být prostě musí... To, že Apple předběhli různí výrobci s vyskakovacími, výsuvnými, otočnými kamerami a full displayem, je věc druhá. Navíc si Apple vždy zakládal na designu, což mu upřít nelze, ale tohle se jim moc nepovedlo... Rychlejší procesor? Nevím, zda to ještě někoho dnes zajímá, když mid-tier mobily mají výkonu na rozdávání a prakticky žádná aplikace není nijak výrazně bržděna...

@ajsmen: Přesně, 80%lidi ani ten výkon nevyužije ale budou se chlubit že nejrychlejší procesor. Jak říkáte, lolovina mid-tier už má dostatečný procesor. No tenhle problem asi nikdy nezmizí. Já jenom že to jsou strašne iOvce, jediné co pochopím je že někdo zustal u toho kvuli systému, ale ať mi netvrdí že hardware má lepší. 😂

Upotávka

BTW, není náhodou ta upoutávka na Apple Watch z pražského metra :D

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady