Diskuze k článku:ATI Radeon HD4870 poráží GeForce 9800 GX2?

HD 4870 1GB vs. Geforce 8800 GTX 768 MB

Zdravím chtěl bych se zeptat, která z nich má lepší výkon ve hrách?
díky T.

Mystifikace

No popravdě... věřím tomu? Ne!

Až vyjde

Zatím se nemá cenu hádat, co si na nás ATI připravila. Tyto spekulace nikam nevedou a třeba to bude uplně jinak.

Cena

neví už někdo orinetační cenu kolik chtěji za tohodle mazlíčka?

Neni to zbytecna histerie???

Je zajimave, jak jsou vsichni az histericky neklidni a nechteji tomu uverit (rekl bych, ze jsou to predevsim majitele nVidie). Pritom kdyby to byla pravda a nebyl to žádný FAKE, tak je to pro !!KAZDYHO!! spotrebitele prece skvela situace, kdyz by si mohl za 5tis.korun koupit takhle vykounou grafickou kartu, na ktere by rozchodil kazdou sebedokonalejsi hru.

Bude to FAKE

na forech se válí více fotek z této "recenze" a vysměs se shodují že jsou screeny zfalšované.

Byl by to spatnej tah

sama ATI by podle meho nazoru ani takto vykonnou grafiku za takoveto penize nenasadila ( pise se o 349 dolarech ), oni moc dobre vedej ze nVidia je v plusu a oni sami sou s AMD ve ztrate, nasazenim takto vykonne grafiky s touto cenou v takto kratkem casovem useku by totis ATI ublizilo hlavne samo sobe, tim ze by prekonali i svou vlastni vlajkovou lod by prekonali pomerem cena vykon vsechny sve dosavadni karty co prodavaj, tedy dosavadni karty by musely zlevnit z us tak dost nizkych cen na uroven kde se jim nemuze jejich prodej ani zaplatit, natos pak zaplaceni vyvoje tech karet, jejich X2 by se tak musela zacit prodavat treba za 2-3 tisice korun aby si ji vubec nekdo koupil, takze si jiste dokaze kazdy spocitat za kolik by se prodavali treba HD3850 nebo HD3870, tedy ztratove ceny, a z jedne vykonne karty se takova spolecnost jako AMD/ATI uzivit neda

Klid

Zachovejte klid a zatím to nechte plavat. Stejně nic bez dalších informací nevyřešíte. Diskuze prakticky postrádá smysl. Zastánci ATI se budou jen tetelit jak je 4870 úžasná a nvidiáci se budou jen do krve hádat, že lepší kartu prostě nikdo jiný sestavit nemůže.

Je to zcela normalni

je to zcela normalni ze 2 cipova grafika bude porazena casem 1 cipovou, stalo se tak v mynulosti a stane se tak jeste mockrat v budoucnu, to ze si ATI a nVidia vymenujou ten jakejsy trun absolutni vykonove spicky je vpodstate dobre, tedy pokud tato karta opravdu pokori GX2 a samodrejme tedy i X2 , tak to bude znamenat pravdepodobne zlevneni vetsiny slabsich karet, a za par mesicu, treba i roku zas vyleze nasvetlo s necim vykonnejsim nVidia, to ze nVidia drzela a zatim drzi prim vykonu od vydani G80 je super, ale proste se dalo cekat ze jednou musi prijit od konkurencni ATI neco vykonnejsiho, a uvidime jak dlouho ten prim bude drzet, idelani by bylo aby se ten prim u ATI drzel tak rok, pak je totis nejvetsi snaha pro zlevnovani slabsich karet a tedy se to pozitivne nejvic projevi v nasich penezenkach

Stratos?

Co na to rika prosluly ATInak Stratos?

Jabadaba-důůůůůů!!!!

hustota, tak jesi todle neni ftip, tak sem zvědavej, jak se předvede nVIDIE s jejich GT200, ale zatim to pro ATI vypadá bombově a vlasně pro všechny hráče, kteří mají hloubš do kapsy...jesi se ATI povede dvoučipovka která bdue mít dvojnásobný výkon co singlovka, tak to bude sadomaso... už se těšim na oficiální testy..

.....

Možné to je, ale je to velmi nepravděpodobné.
4870 má mít zhruba o 50% vyšší výkon oproti 3870. tzn je naprosto nemyslitelné aby jedna 4870 poražela 9800GX2, když dokonce i 3870X2 je cca na urovni 8800GTX (která má ve vysokých rozlišení zhruba 60-70% výkonu 9800GX2).
Pokud bychom mluvili o 4870X2 tak bych řekl že to možné je, ale tohle není ten případ. Navíc na stránce kde byly tyto grafy publikovány je hned několik nesrovnalostí, což znamená že je dost pravděpodobné že je to falešný test (i kdyby ty výsledky vypadaly reálně což nevypadají)

Nenašli jste, co hledáte?

Slevové dny CZC.cz Slevové dny CZC.cz