Všechny komentáře k článku:AVerMedia představí v CzechComputer výhody TV tunerů pro notebooky

AverTv

od AverTV jsem měl hybrid A577 do exprescard, byla to výborná karta, skvělý ovladač, bezproblémový software.. jediná nevýhoda spočívala v nulové podpoře Linuxu, což je velká škoda. Mohu rozhodně jen doporučit

Možnosti
3 reakce
poslední 15. 12. 2008 19:32

Musím s kvalitou souhlasit. Mám model Hybrid Nano Express a je to vynikající karta. Jen mě trochu štve, že zrovna v mém notebooku se neschová celá a vyčnívá asi o 0,5 cm, ale samozřejmě to není chyba na straně TV Tuneru.
Jediné co mohu kartě vytknout, je přídavná anténa. Pokud bydlíte v lokalitě, kde signál není vynikající, tak musíte připojit klasickou anténu.

Souhlasím, tato karta je fakt skvělá, sám ji používám a nemohu si stěžovat. A co se týče linuxu, mám pocit, že AVery jsou částečně (neoficiálně) podporovány, a i tak si myslím, že AVerMedia počítá stím, že na notebooku má většina lidí WinXP nebo WinVista.

@Hrady: nj, ale s tim, ze ma na NB vetsina lidi Windows bohuzel pocita vetsina vyrobcu HW. Potom se ale nekteri nemohou divit, ze ve Win jim to jde, ale pod linuxem ne a nemohou rikat, ze linux stoji za prd, ze tam nic nejde :-( At se obrati na vyrobce,ze jim nejde nejaky kus zeleza pod jeho oblibenym systemem a nebo at, a to je i lepsi varianta, radeji koupi zelezo, u ktereho se vi, ze pod linuxem pobezi.p.s.: AVERMedia, zkuste zlepsit podporu pro linuxove prostredi, dekuji!!

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady