Diskuze k článku:CZC.CZ míří na Facebook a nabídne spoustu nových funkcí

Facebook?

Já bych se jen rád zeptal, když se mi zalíbí nějaká recenze, tak abych to ukázal přátelům stačí když jim odešlu odkaz ne? Proč to hned dávat najevo celému světu na fcbku?
Možná jsem ale nepochopil facebook, já osobně tam zaregistrován nejsem.
----------
A tyto funkce jsou dostupné pouze v IE 8?

Akcelerace pro vsechny! Zamilujete se :)

Pouzivate jiny browser? Myslite si ze akceleratory jsou k nicemu? Pak Vam nemuzu doporucit nic jineho nez Cleeki. Je to akcelerator jenz jde pridat jako addon jiz od IE6+, Firefox 1.5+ ci Google Chrome. Aby to nebylo malo je dostupny i jako aplikace do systemu. Mnohonasobne krat ucinejsi nez IE8 akceleratory, jakmile ho zacnete chvili pouzivat uz na nej nedate dopustit a reknete si "jak jsem mohl bez nej vyhledavat". Stahnout ho lze z www.cleeki.com, jsou zde demo videa a souhrnny popis co vsechno dokaze ... Jako bonus si dovoluju pridat navod k pridani akcelerace pro Czech Computer... A doporuju obohaceni oficialniho prispevku a detailnejsi navod pro mene bystre ze strany CZC :-) Jednoduse v nastaveni addonu pod zalozkou channels > pridat novy s nastavenim
Channel Name: Czech Computer s.r.o.
Channel Icon: podle libosti :)
Preview Size: 324x250
Preview URL: http://www.czechcomputer.cz/fulltext_preview.jsp?query=[kw]&type=stockitem&utm_source=accelerator&utm_medium=webSearch URL: http://www.czechcomputer.cz/fulltext.jsp?query=[kw]&type=stockitem&utm_source=accelerator&utm_medium=web&source=acceleratorPresunout nekam nahoru v selected channels sloupciTed uz staci jen oznacit text na nejake strance, kliknout na objeveny ctverecek a pak na ikonku kterou mate u CZC, popr nejaky jiny akcelerator. Dejte vedet jak se vam to libi.

IE8?

ještě kontrolní otázka, kdo tu používá IE8? já tedy ne;)

Facebook

Facebook je ta největší p...ovina co kdy vznikla a kvůli czc se tam registrovat nebudu

Chvála

Za nové možnosti pro uživatele IE8 chválim (sám jsem spokojeným uživatelem). Myslím ale, že pomalu začíná dozrávat čas pro update samotného webu a to hlavně z hlediska UX.

Rozhodne uzitecne, dekujem :-)

Konecne nekdo kdo se snazi vyuzivat nowaday rich featureset to se mi na czechcomputeru vzdy libilo. Akcelerator je ciste pro nas zakazniky (although vetsina tady ani nevi co to je vidte?) a urcite urychli vyhledavani a moznost nakupu. Web je pekne web sliced, akorat mi chybi slice u aukci, tam by byly snad nejvyuzitelnejsi :-). Foolsbook je spise takovy fun, pouzivam ho, ale zaroven ho nesnasim. Kvizama a podobnyma hovadinama pro znudene obycejne uzivatele pokud sledujete jejich news feed, tak vam zprasi page blbostma. A pokud nesledujete pak neni duvod vubec facebook mit ... Jedina vyhoda je ze narazite na stare zname, daji se domlouvat ruzne akce. A pro web developery diky velike rozsirenosti a Facebook Connect, se lze zbavit registraci a pouzivat facebook ucty na svych webech :-) (nikdo nema rad registrace). Ale urcite dobry tah pro Czech Computeru, uzivatele budou promotit jejich produkty na nejvetsi socialni siti (czech only) :-).

Pěkný

To je hustý. Sice tam má profil, ale nebývám tam. Je to pro mě ztráta času jako na chatu či tak podobně. Každopádně se to začne využívat a czc má perfektní reklamu a dosti pozná nárust zákazníků právě od této chvíle. Dobrej tah, jen co je pravda ;) A docela czc fandim! Nakupuji jen zde (pokud nepotřebuji 2 koncovky RJ45 za pár kaček :))

OpenID ???

Dočkáme se na CZC.cz i OpenID ???Když už tuhle službu využívá i tak hloupý server lide.cz tak proč ne CZC.cz

Zbytečnost

Já myslím že přidávání nových funkcí je opravdu zbytečnost,ba naopak bych něčeho ubral,už i tak jsou teď stránky moc přeplácané,já nechci jít na nějaký facebook,ale jsem tu od toho abych si našel a objednal nějakou věc,ano z recenze lidí a fotek a videí co lidi přidají můžu pochytit asi co hodlám koupit,ale třeba odkaz na akcelerátor považuju za zbytečný už jen pro to,že není pro jiné prohlížeče a nevím k čemu mi to bude,alespoň mě chodí tyto stránky rychle a nikdy jsem neměl s nimi problém.Jedinou chybou bylo vždy špatné wifi spojení s poskytovatelem vlivem bouřky.

CO NA TO VELKÝ GURU VILÍK BRÁNA

Mrkněte na tento článek, docela zajímavé:
http://technet.idnes.cz/bill-gates-utekl-z-facebooku-pry-tam-mel-moc-pratel-fw0-/sw_internet.asp?c=A090728_111017_sw_internet_pkaTaky čím dál časteji vypínám mobil...

Přínosnější...

by bylo, kdyby jste zapracovali na eliminaci "neznámých" dodacích lhůt, ať se každej jak trotl nemusí v diskuzích ptát, kdy zboží bude. Navíc by jste ušetřili i čas majitelů křišťálových koulí...

TRVALO TO

Ale dočkali jsme se - dokonce i politici ze SOCDEM a ODS byli rychlejší, takový Liška má svůj profil na Facebooku už minimálně tři roky.
V každém případě je to šikovný a chytrý reklamní tah. Určitě to pomůže v prodeji.

Reklama

Chvalim, uz pred tim jsem registroval CZC reklamu na Facebooku.
Cilovou skupinu mladych lidi tu urcite lze dobre zacilit :-)

Facebook

Já jsem radši na Friendface.

Držím palce..

Nevím jestli to použiju, ale cením, že se czc snaží na rozdíl od mnoha jiných společností, kde je web léta stejný anebo jen s minimálními změnami.

Vylepšení

Kdyby raději zlepšili popisy u produktu. Ve většině připadů jsou naprosto nedostatečné.

Chválím, i když...

Chválím, i když sám odmítám registraci na Facebooku. Chápu ale, že se musí jít s dobou. Rád bych ale také uvítal nějaké nové funkce přímo na webu CZC, které se netýkají jen prohlížeče ale jeho vnitřních funkcí... a možná že i BONUS klub by chtěl také alespoň malý update... (minimálně nabídka dárkových předmětů by chtěla odměnit - doufám, že se tam objeví alespoň maskot Lviczek:))

Facebook

ani ho nemám

Funkce

Což o to, mít tu funkci tady nijak neuškodí a třeba ji někdo využije, ale dle mého je to úplná zbytečnost. Jen to přispěje příspěvkům typu "Martínek si koupil nový notebooček" na Facebooku. Co se týče funkcí pro IE8, jde sice o zajímavá vylepšení, ale vzhledem k nestabilitě, kterou mi IE8 vykazuje v RC verzi Windows 7 při zpracování flashových animací, raději zůstanu u alternativ.

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®