Všechny komentáře k článku:CZC.cz pod Lupou. Jste s námi spokojeni?

Grafy historie cen

Czc.cz dlouho byl a zatím stále je moje první volba při nákupu elektroniky, ale jako velký krok zpěl vnímám odstranění grafů historie ceny daného zboží.
Proto pro czc hlasovat nebudu.

Ověřený GEEK - level 3

@dodozoid: Víte, ona by ta neexistují sleva u každého zboží vypadala s grafy ještě více trapně než teď.
Jinak pochopitelně pro CZC hlasovat také nebudu.

@BERNADIC: Hlasující souhlasí s tím, aby společnost Internet Info, s. r. o., IČ: 25648071 zpracovávala jeho osobní údaje, které vyplnil v rámci ankety Křišťálová Lupa 2016Takže taky hlasovat nebudu. Ani pro CZC. Možná před 4-5 lety bych hlas dal, ale teď jsou i lepší e-shopy.

@honzaa1: "Možná před 4-5 lety bych hlas dal, ale teď jsou i lepší e-shopy."Co tak nějaké jmenovat, říct v čem jsou lepší, prostě argumentovat...

@suko: Cena zboží, dopravy, rychlost řešení reklamací, přístup k zákazníkovy....
Jmenovat nemusím, a ani nebudu, nedávno jsem za konkrétní jmenování málem dostal banán.

Ověřený GEEK - level 3

@honzaa1: Ono to stačí hodně (nezabanovatelně) napsat:
Lepších obchodů máte plnou heureku a jiné vyhledávače. Samozřejmě tam najdete i hromadu CZC like obchodů s nalhanými slevami, otravnýma reklamama, šíleným designem stránek, který ignoruje všechny moderní technologie a nulovou snahou o udržení "komunity" obchodu ... ale pořád je v této kategorii zboží více než dost kvalitní konkurence.
Nemluvě o Amazonu, který do ČR bude zavádět dopravu zdarma od objednávek nad 1tis., což třeba CZC ani nemá, bez ohledu na objem objednávky.

@BERNADIC: s a.m.azonem je to tak že doprava do ČR bude zdarma jen z toho německého kde jsou skoro stejné ceny jako tady a ještě i tak to neznamená že úplně vše co se tam prodává bude mít dopravu zdarmadivil bych se kdyby to bylo i z US tam jsou již o hodně větší náklady na dopravu

Ověřený GEEK - level 3

@dufek17: Máte pravdu - týká se to jen německé pobočky, UK bohužel ne :( to mi v původním textu naprosto vypadlo.

@BERNADIC: Co je špatnýho na designu stránek? Co si budeme povídat, nedávno se jedna nejmenovaná konkurence se zeleným mimozemšťanem právě inspirovala a má filtrování stejně jako CZC, protože to jejich bylo otřesný. Jinak když už jsme u toho Amazonu, nezapomínejte, že musíte řešit občas reklamace - což u zahraničních eshopů bývá dost vopruz. Osobně Amazon nesnáším, naopak jejich stránky mi přijdou designově strašný.

Ověřený GEEK - level 3

@_Toka_: "Tabletizace" je hlavní problém, i na mém 4K monitoru zabírají nejméně informačně důležitě prvky nejvíce místa - obrovské obrázky, obrovské hlavičky, obrovské reklamní bannery, které mám teda sám zablokované pomocí uBlock a NoScript, nepřehledná diskuze - ve srovnání s předchozí verzí.
Jinak plně souhlasím, Amazon má šílenou kategorizaci (i tak jsem v něm zrovna včera radši nakoupil).Sám jsem v Lupě radši hlasoval pro rohlík.cz, ač u mě není dostupný. :)Edit: Tím Amazon rozhodně nevychvaluji, jen mi přijde hloupé hlasovat pro CZC, protože je to dle některých nejmenší zlo.

@BERNADIC: Aha, tak to asi bude člověk od člověka. Já mam 2k (QHD) a nic takovýho nepozoruju. Pravda, mám tady adblock, ale třeba velké obrázky vítám. Chápu, že s tím někdo může mít problém, ale mě layoutem popravdě nevadí žádný místní eshop. Jedinou výtku bych snad měl k těn občasným přeškrtaným "původním cenám".Jinak rohlík.cz schvaluju, zrovna mi dovezli nákup :D

@BERNADIC: http://www.dendopravyzdarma.cz/
čekal jsem, že by CZC taky mohlo....tak asi ne:/

@dodozoid: Pro CZC určitě hlasovat nebudu, jsou tu lepší obchody

Prodavani pouziteho zbozi jako nove

takze rozhodne nikoliv!!

@Bluster: Kdyby jenom to... Například teď další podvod v tom jejich "Pouze dnes". Prý sleva z 1099 Kč... Rychlé vyhledání na Heuréce - CZC prodává tu klávesnici za 899 Kč. Lze to vidět i tady:https://www.czc.cz/keep-out-f90-en/195953/produktPravda, v tom produktu ji mají taky "zlevněnou" z 1099 Kč, ale když ji prodávají teď za 899, není ta "Pouze dnes" sleva z 1099, ale právě z částky o dvě stovky nižší. A sleva 150 Kč už nezní tak lákavě, že... Takže zase podvod, jak je u CZC docela běžné. A s takovými taktikami žádají o hlas do Křišťálové Lupy?

@dohnalek.pavel: Jo toho si všimne skoro každý, kdo tu má trochu přehled a přizpůsobí se tomu.

@savver: A protože CZC podvádí rádo, tak dneska totéž s výrobkem téže značky.https://www.czc.cz/keep-out-xposeidon-cerna/195947/produktVážně? Křišťálovou Lupu? Lidi, neblbněte, tento e-shop ani náhodou (byť je pravdou, že není český e-shop, který by nepodváděl).

@Bluster: Ano tuto zkusenost mam i ja... Misto noveho jsem dostal pouzite a dokonce vadne. Prece se to nehodi do kose ze...

@Anonymní uživatel: ja tedka bral vracenou desku ve 14 dnech se slevou 30% s plnou zarukou a uz pri kontrole na pobocce jsem odhalil ohnute piny v socketu.. Proboha proc to obchodnik ktery to od zakaznika prebira nezkontroluje :) Desku jsem risknul a byla v haji.. evidentne s ni ten predchozi puvodni majitel delal doslova psi kusy (prepinac na slow boot zapnuty apod..) Mozna to byl ojedinely jev..I kdyz jednou jsem bral "vracenou" grafiku taky se skoro plnou zarukou a pak doma zjistil ze ji doslova nekdo "rozslapl" proste ohnuty chladic smerem k PCB, grafika mrtva..Tj za me osobne bych zprisnil kontrolu vraceneho zbozi na prodejne.. Predeslo by se mnoha budoucim nasranym zakaznikum

@stratos.: Tak mě napadá hláška z jednoho notoricky známého filmu:
"A co děláš s tým co sa neprodá? To vyhodíš nebo co?" :)

@Bluster: Mě nezbývá než napsat, že czc je pro mě dobrý internetový obchod jako každý jiný. Zboží, které jsem si v minulosti objednal vždy přišlo v pořádku. Reklamace jsem doposud řešit nemusel, tak nemohu hodnotit. Poradenství také funguje, i když pravda, jednou jsem nebyl s doporučeným výrobkem (doporučený chladič na procesor 6700K spojený s noctuou NH-L9i) zcela nadšen, ale funguje.... kdyby řekli kup si větší case a dej tam NH D15S nebo alespoň NH C 14S tak bych tak udělal. Ale za mě nemam důvod být nespokojený s CZC.

@Bluster: Dobrý den, můžeme vás poprosit o číslo objednávky? Pokud se něco takového stalo, zboží bude samozřejmě vyměněno.

Bonus klub

Necháváte bonus klub pomalu umřít čekáte až lidem skončí platnost a pak to uplně zrušíte bez náhrady. A to nemluvím o prodávání již použitého zboží jako nového. Za takový přístup chcete hlasy do soutěže? Bulshit.

Liberec

V Liberci není výdejna, což je naprosto absurdní situace, zatímco konkurence rozjela mega výdejnu a provoz i o víkendu v obchodním centru, kde je parkování zdarma.
Dříve jsem nakupoval hodně v CZC, ale kvůli této situaci naposled v roce 2015.

@TrekCZ: To už není?Vždyt byla v ulici pátého května.Jestli ji zrušili ,tak to je teda pěkný : (

@petisan: Ona tam jakože je "partnerská prodejna", ale nejde na ní objednávat, byl jsem se tam dokonce zeptat. Ani na webu CZC není uvedena. I kdyby tam šlo objednat, je to problém, protože je to v místě v centru, kde se nedá kloudně parkovat. V Liberci nyní mají koukám uloženku. Nedávno jsem něco kupoval, jako první jsem dělal objednávku v CZC, ale nemohl jsem ji dokončit, protože nešlo vybrat odeslání, nebylo kam.
Je to celé skandální nesmysl, nechci uloženku nebo partnerskou prodejnu, chci normální prodejnu. Za mne má CZC 0%.

@TrekCZ: TrekCZ já jsem tam objednané zboží ještě 29. 4. 2016 vyzvedával.Koukám,že to už ale nejde.Jedině na uloženku nebo Jablonec.No tím přišli o mě jako zákazníka. Kupuji už jedině u konkurence.

Reklamace

Mě se nelíbí přístup CZC z pohledu reklamací.
To že mi to vrátí vždy až 26-30den bych ještě zkousnul, ale jejich znamé "vada se neprojevila" to mě pěkně užírá. Jinak skládání PC zdarma musím pochválit.

@jirkastetina: To s tema reklamacema bohuzel musim potvrdit.. nic prijemneho byt 30 dni bez graficke karty a potom slyset "reklamace neuznana, zavada se neprojevila"

@brzdanjt: pritom reklamace byly jeste v dobach zacatku CZC to nejlepsi co na firme krome diskuzi vsichni hodne chvalili.. Kolikrat clovek ani necekal a zbozi mu bylo vymeneno okamzite..

@stratos.: Musím souhlasit když jsem si kupoval GeForce 9800Gt tak byla reklamace vyřízená do týdne.

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady