Všechny komentáře k článku:CZC.cz pod Lupou. Jste s námi spokojeni?

Grafy historie cen

Czc.cz dlouho byl a zatím stále je moje první volba při nákupu elektroniky, ale jako velký krok zpěl vnímám odstranění grafů historie ceny daného zboží.
Proto pro czc hlasovat nebudu.

Možnosti
12 reakcí
poslední 10. 11. 2016 18:58
Ověřený GEEK - level 3

Víte, ona by ta neexistují sleva u každého zboží vypadala s grafy ještě více trapně než teď.
Jinak pochopitelně pro CZC hlasovat také nebudu.

@BERNADIC: Hlasující souhlasí s tím, aby společnost Internet Info, s. r. o., IČ: 25648071 zpracovávala jeho osobní údaje, které vyplnil v rámci ankety Křišťálová Lupa 2016Takže taky hlasovat nebudu. Ani pro CZC. Možná před 4-5 lety bych hlas dal, ale teď jsou i lepší e-shopy.

@honzaa1: "Možná před 4-5 lety bych hlas dal, ale teď jsou i lepší e-shopy."Co tak nějaké jmenovat, říct v čem jsou lepší, prostě argumentovat...

@suko: Cena zboží, dopravy, rychlost řešení reklamací, přístup k zákazníkovy....
Jmenovat nemusím, a ani nebudu, nedávno jsem za konkrétní jmenování málem dostal banán.

Ověřený GEEK - level 3

@honzaa1: Ono to stačí hodně (nezabanovatelně) napsat:
Lepších obchodů máte plnou heureku a jiné vyhledávače. Samozřejmě tam najdete i hromadu CZC like obchodů s nalhanými slevami, otravnýma reklamama, šíleným designem stránek, který ignoruje všechny moderní technologie a nulovou snahou o udržení "komunity" obchodu ... ale pořád je v této kategorii zboží více než dost kvalitní konkurence.
Nemluvě o Amazonu, který do ČR bude zavádět dopravu zdarma od objednávek nad 1tis., což třeba CZC ani nemá, bez ohledu na objem objednávky.

@BERNADIC: s a.m.azonem je to tak že doprava do ČR bude zdarma jen z toho německého kde jsou skoro stejné ceny jako tady a ještě i tak to neznamená že úplně vše co se tam prodává bude mít dopravu zdarmadivil bych se kdyby to bylo i z US tam jsou již o hodně větší náklady na dopravu

Ověřený GEEK - level 3

@dufek17: Máte pravdu - týká se to jen německé pobočky, UK bohužel ne :( to mi v původním textu naprosto vypadlo.

@BERNADIC: Co je špatnýho na designu stránek? Co si budeme povídat, nedávno se jedna nejmenovaná konkurence se zeleným mimozemšťanem právě inspirovala a má filtrování stejně jako CZC, protože to jejich bylo otřesný. Jinak když už jsme u toho Amazonu, nezapomínejte, že musíte řešit občas reklamace - což u zahraničních eshopů bývá dost vopruz. Osobně Amazon nesnáším, naopak jejich stránky mi přijdou designově strašný.

Ověřený GEEK - level 3

@_Toka_: "Tabletizace" je hlavní problém, i na mém 4K monitoru zabírají nejméně informačně důležitě prvky nejvíce místa - obrovské obrázky, obrovské hlavičky, obrovské reklamní bannery, které mám teda sám zablokované pomocí uBlock a NoScript, nepřehledná diskuze - ve srovnání s předchozí verzí.
Jinak plně souhlasím, Amazon má šílenou kategorizaci (i tak jsem v něm zrovna včera radši nakoupil).Sám jsem v Lupě radši hlasoval pro rohlík.cz, ač u mě není dostupný. :)Edit: Tím Amazon rozhodně nevychvaluji, jen mi přijde hloupé hlasovat pro CZC, protože je to dle některých nejmenší zlo.

@BERNADIC: Aha, tak to asi bude člověk od člověka. Já mam 2k (QHD) a nic takovýho nepozoruju. Pravda, mám tady adblock, ale třeba velké obrázky vítám. Chápu, že s tím někdo může mít problém, ale mě layoutem popravdě nevadí žádný místní eshop. Jedinou výtku bych snad měl k těn občasným přeškrtaným "původním cenám".Jinak rohlík.cz schvaluju, zrovna mi dovezli nákup :D

@BERNADIC: http://www.dendopravyzdarma.cz/
čekal jsem, že by CZC taky mohlo....tak asi ne:/

Pro CZC určitě hlasovat nebudu, jsou tu lepší obchody

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady