Všechny komentáře k článku:CZC.cz zavádí po Praze expresní dopravu bezpilotními drony (APRÍL)

Dobře udělaný Apríl :-)

...ale uvěřit tomu může jen hodně optimistický Čech. U nás kde se ukradne vesměs vše co není metr hluboko přibetonované by doletěl pouze plně vyzbrojený dron co by se mohl cestou bránit sestřelení a i ten by potom po doručení zboží záhadně zmizel :-D Proč myslíte že u nás ještě nefunguje půjčování kol jako ve Vídni ? Protože by se museli neustále dokupovat nová a nová kola, která by zase končila v nejbližší zastavárně :-D Ale dobře udělané ;-)

@Tealc_EU: :) czc boduje decentnim humorem. to bude frmol na tej obloze.. ale bude se darit fialkam, ty maji rady stin :D

@Tealc_EU: tak to byl super apríl... :-):-) no po pravdě jsem tomu i chvilku věřil :) děkuji CZC.CZ :-)

@petr.petrina: za 5 let to bude podle me realita vsak Amazon tohle uz zacina testovat... :)treba v lete by provoz takoveho DRONU byl i celkem ekonomicky pokud by se napajel ze slunecnich kolektorů umistenych bud primo na nem, nebo na základne odkud by vzletal...

@Tealc_EU: V Praze pujcovani kol nema smysl, Praha je oproti jinym metropolim kopcovita a hlavne nejsou zde zadne podminky pro kolare proto neexistuje v Praze pujcovani kol.

@horkavlna: hlavne jet v Praze na kole je o zivot..

@horkavlna: V Praze půjčovny kol jsou, dokonce i jedna na ulici:
http://www.homeport.cz/drupal/?language=cs
Jinak ale souhlasím, že pokud zrovna nemáte štěstí na cestu do práce, tak je to v Praze o život - zkoušel jsem jezdit 14 dní z Bubenče na Žižkov :)

@Tealc_EU: Co se týče těch kol tak to u nás jsem myslel v Brně kde se o tom uvažuje... ale již hafo let jen uvažuje :-) Ale vždy to samozřejmě končí na tom že všem je ve finále jasné kde by ty kola končily :-) Ale v té Vídni je to pecka, škoda že u nás to prostě fungovat nebude :-(

@Tealc_EU: Magneti by to rozkradli behem par hodin :)

@stratos.: by toho drona cestou musely doprovázet dvě plně vyzbrojené stíhačky Saab Grippen ...

Ještě by mohl hrát :-)

Super aprílový vtip, na CZC dneska nikdo nemá, zatím....

300 gramů

Jako veliká zásilka
Ale dobře vy :)

Klamavá reklama

Je si společnost CZC.cz vědoma, že zveřejněním tohoto článku v této podobě se dopouští porušování platné legislativy v oblasti klamavé reklamy a ochrany spotřebitele!?
Apríl beru, ale dejte tam pod čarou poznámku, že se jedná o žert. Pokud se tak do hodiny nestane, pořízenou dokumentaci předávám věcně a místně příslušné pobočce ČOI.

@michaldlouhy: Teď vážně nevím jestli si neděláte Apríl vy.

@EvroMalarkey: :-/, ty jsi teda morous

@EvroMalarkey: Ne, legraci si opravu nedělám. Na článek jsem se dostal díky prokliku reklamy na jednom z informačních webů. Uvedené jednání společnosti CZC.cz jednoznačně naplňuje znaky spáchání trestného činu. Srandu beru, pokud by uvedli pod článkem informaci, že se jedná o aprílový žertík, bylo by vše v pořádku, ale tímto způsobem jednoznačně budí klamné zdání, že se jedná o poskytovanou službu. Nic proti virální reklamě a vtipům, ale legislativní ustanovení tu nejsou od toho, aby jsme si s nimi utírali řiť. Byl jsem slušnej a dal jsem CZCčku čas na nápravu, nicméně pokud se tak nestane, jejich právníci budou mít o zábavu postaráno...

@michaldlouhy: Zastanu tady makaana... Takže máš něco proti virální reklamě a vtipům :-D.

@VashCZ: ja proti reklame neco mam. proti vtipu nikoliv.

@michaldlouhy: Jak se jen jmenoval onen slavný filmový bonzák a hujer?
... tuším že Krhounek! :-)http://www.youtube.com/watch?v=SLc40OquoFw

@matusekj: Dobrý den, omlouváme se, ale informace Vám můžeme poskytnou pouze o výrobkách v naší nabídce. Děkujeme Vám za pochopení.

@Radka Čížková - CZC: Dovolím si upozornit, že slovo výrobek se skloňuje podle vzoru stroj, nikoliv žena! Překvapilo mě to natolik, že jsem to musel napsat...

@michaldlouhy: Fakt blbeček. Teď se CZC omlouvám za dané slovo (mám 100 chutí napsat něco horšího), ale na tuto zprávu sem se sem dostal z jiných zdrojů a všude to je vedene jako apríl, navíc není čas od času udělat si srandu sám ze sebe.To michal: klidně mě žaluj za pomluvu (sme ale v demokratické zemi), ale tvoje IQ je podstatně nižší než tvůj věk, protože tohle by normální zdravě myslící člověk neudělal.

@michaldlouhy: V ČR platí precedent, že ironie a nadsázka v reklamě, se za klamavou reklamu nepovažuje.. a je zcela evidentní, že toto je hodně krutá nadsázka :-D Takže se nesnaž.Jen by mě zajímalo, co by dělali v CZC na Andělu, kdybych si ze Strahova poslal našeho školního drona skutečně pro svou objednávku :)

@michaldlouhy: si ***** bez pardonu...

@michaldlouhy: Hehe, ty jsi trubka :-)PS: Milá CZC, v případě že obdržíte pokutu za teno povedený aprílový žert, daruji Vám všechny své slevové body (i když jich moc nemám), jako projev uznání, že sranda je sem tam potřeba.

@michaldlouhy: Dobrej joke :D

@michaldlouhy: Když bonz blok a tužka práskačka vyprávějí... pro někoho, kdo nemá v životě radost a smysl pro humor, je jedinou zábavou vyhrožovat udáním. Doufám, že jsou na tebe doma hrdí. Krhounku :-D

@michaldlouhy: Já v tom nevidím žádnou klamavou reklamu za 1) je 1.4 tedy apríl pane michaldlouhy, 2) každý s IQ nad 80 to pochopí. Takže bych být váma ztichl a jestli jste to nepochopil tak práskače nikdo nemá rád. :D

@michaldlouhy: žádná klamavá reklama . je apríl a tak to takhle ber . už jsem viděl i šílenější žertíky . nevidím důvod proč to zbytečně hrotit

@michaldlouhy: No kdo něco o dronech ví, tak je mu jasné, že je to legrace, protože v ČR je bezpilotní let zakázaný. Jako aprílek je to super!
A klamavých reklam je tolik, že tohle beru jen jako dobrý fór, na který skočí jen pitomecc :-)Palec nahoru...

@mithofer: Jaktože je zakázaný bezpilotní let?

@czechcomputers 32324: da se skok do macochy povazovat za bezpilotni let?

@azbestie: Ne. Dotyčný kmitá ručičkama a nožičkama. Zákon neporušuje.

@czechcomputers 32324: A když bychom ho za letu zastřelili? :)

@tonakr: To uz by bol volny pad neziveho predmetu :) Volny pad neni zakazany...

@mithofer: Bezpilotní letouny nejsou zakázány, jsou omezeny stejně jako IFR (let pouze pomocí přístrojů) a to pouze v řízeném vzdušném prostoru. V neřízeném (do 300 m nad povrchem s výjimkou speciálních oblastí jako letiště, vrstva G) omezeny nejsou.

@michaldlouhy: většího ubožáka jsem za hodně dlouhou dobu nepoznal a to jsem si přečetl jen váš komentář

@michaldlouhy: ..podej rovnou trestní oznámení!! Pochybuju, že kromě psaní blbostí do diskuze se k něčemu rozhoupáš.. jen kecy jako obvykle.. :)

@michaldlouhy: Michale co si po těch dlouhých měsících samoty najít holku. Možná by ti to pomohlo v tvých problémech, procházka , trochu citu, pomohlo by ti to. Všichni se vždy na apríla těšíme na to co nás osvěží a i v pradávných dobách byl v Mladé Frontě dnes Dnes článek po zbourání nádraží Těšnov článek o plánovaném zbourání Opery. Ano máš svobodu prudit, ale zasmát se je taky fajn a nebo tu holku.

@michaldlouhy: Tak ty jsi neuvěřitelnej retard :)

Realita

Tak ono by to nebylo až tak těžký, stačil by sehnat slušný programátor a bylo by to reálný. Sám mám drona napojený na windows a řídím ho pomocí jostiku prodloužený pomocí extendru na půl kilometru poloměru kruhu. Už jen vyřešit ty baterky origo vydrží max 13 minut (1500mAh) na neorigo z Japonska 2600 mAh to vydrží 20-25 podle rychlosti větru. Při 50 km toho po Praze ulítne dost ale ohledně času na zpátek to z Kobylis do Hájů nedolítne. Leda využít baterkou 15Ah na zakázku a GPS pro drony a nastavit mu výšku dva body a leť.

Dnes to sice vypadá jako Apríl,

ale je to budoucnost, viz např. www.robodrone.com.

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady