Všechny komentáře k článku:Dynavix představil extrémně tenkou navigaci

Hezký

docela hezky, z videa vypada to prostredi prijemne a hlasky lisky sou husty :) akorat nevim co je to za trend mit vsechno nejtenci a nejmensi :-D

@Milan Topka: + autor by mel opravit titulek, nekam mu tam uteklo "u"

@Milan Topka: V poslední době se mi zdá,že se s navigacemi "roztrhl pytel. Je jich čím dál tím více. Ale je docela milé,že hodně kvalitních GPS je již k dostání cca do 5k. Na rozdíl od dřívějších cen,kdy běžná,nic moc,navigace stála i dvakrát tolik.

@Milan Topka: Ale mě by se zalouval ten hlas. :) To gps, co mám... hlas robotický ženy... to není ono. Tenhle hlas mě pobavil :)

@tomaszustak: JJ Dynavix je fajn, protoze se jim podaril zlanarit herce Lisku. Jeho hlas je fajn, protoze ho clovek muze spojit se srandama co predvadi.

@Milan Topka: Co je to za trend mit všsechno netenci, tobě by asi nevadilo kdyby měla navigace 20mm tloušťku a 200g, mě by se zase líbilo, kdyby se dala napřiklad uložit do peněženky, jako občanka:) se staejnou gramáží:)

@Tapdancer: Mně taky připadá trnd mít všechno co nejmenší a nejtenší naprosto v pořádku, proč bych měla mít něco zbytečně zabírající místo, když už se to dá dělat jinak. S tou peněženkoo je to moc hezká myšlenka.... mně by zatím stačila vnitřní dokladová kapsička u kabelky.

@Milan Topka: Ano také nevím co je to za trend, ale co je malí to hezký tedy jak co, ale tato navigace je tak akorát a jak je tenká tak ji to moc prospívá Dynavix už jsem několikrát chválil jejich navigace a chválím opět jejich dinamičnost a jejich desing a vlastnosti jsou za jejich ceny naprosto přijatelné.

@Milan Topka: Ten Liška na tom je bomba :D Jsou ale i navigace kde si může člověk namluvit svoje vlastní hlášky, to by mohlo být taky zajímavý.

@Vojtěch Veleba: Je tam i alternativní hlas nějaký ženský a ten je v mp3, tak si nahraj hlášky mobilem nebo v PC pojmenujto to stejným názvem a přepiš to a je to! :-)

@sobiho: Myslím, že je to herečka Ilona Svobodová.

@Milan Topka: Proč nejtenčí, to je tedy otázka. že by praktičnost, úspora místa atd...

Cenna?

Nevite někdo kolik bude tato gps stát?

@mates.05: staci se podivat sem http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61980 a mate tam vse o ni. docela pekna navigace, tesim se na nejaky poradny test oproti konkurenci

@einstejn: tak test se hodí rozhodně.. U těhle věcí je dobré mít co nejvíc informací aby pak člověk nekupoval zajíce v pytli..

Radeji navigon a nebo mio

Ja osobne by sem volil navigaci od f. navigon ktera podporuje jizdu v pruzich a pod. I kdyz na druhou stranu toto funkce u nas zatim funguje jen na nekterych mistech u nas. V cizine to funguje bez problemu.A samozrejme fi. navigon tez ma 4 aktulizace zdarma kdezto zde stoji kazda aktualizace map 999 kc tak si to k tomu pripoctete a hned je to pekne draha navigace. A to je tam i pan Liska to mne nezajima mne zajima cena vlastnosti a podpora a to se jeste tato firma nenaucila

@pepa66: Mně to připadá zábavný a to Lišku zrovna moc nemusím, jen si nejsem jistá po kolikátý mi ta stejná hláška přestane zábavná připadat.

@Aggata: Ze začátku to určitě bude bavit ale časem by mi to začalo lézt na nervy

@psindel: jo no pak už to člověka tak akorát stresuje ... lepci kdyz to je normoš

@mgiel: Myslim, že by se to mělo dát nastavit na normální český dabing. Liška tam neni nastaven "na tvrdo"

@Majkl/HNS/: Pak by to mohlo být dobré obvzlášť pro pobavení někoho nového, kdo ještě s náma nejel.

Liška jo ! !

Já mám s liškou už své odježděné a dokonce ikdyž ta hláška je stejná , tak je jinak namluvená...je to fajn a když vás to omrzí,tak se dá jinej hlas-tem tam je taky..takže?

Pryč s dynavixem

Co jsem si přečetl na netu je to asi ten nejhorší výrobce. bohužel má osobní zkušenost s ním je také ta samá. Celá navigace je od tohoto výrobce je k ničemu a myslím, že nejsem daleko od pravdy, pokud si myslím, že testy si "platí". Pozor lidi ať taky nenaletíte vyčuraným pražákům! Na trhu je spousta spolehlivých a renomovaných firem.

@antidynavix: Souhlas. Nepoužitelná navigace, dlouhý start a po roce jenom bílý display.. Nekupujte, jsou lepší, spolehlivější, a cenově srovnatelné. A nebudou Vás tak štvát, jako Dynavix...

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!