Všechny komentáře k článku:Externí grafický adaptér od Fujitsu Siemens

Hodne zajimave

AMD nam v posledni dobe hrne jeden skvely kus HW za druhym ze by ocekavany utok na Nvidii? .)

Možnosti
18 reakcí
poslední 20. 6. 2008 11:09

promin, ale zatim sem tu nenasel trapnejsi komentare nez sou ty tvoje...

@pavel04: Já našel tvůj, z tvých slov (kdekoli) je patrné, že máš nějaké komplexi vůči ATI.

@solinek: A to jsi poznal z čeho? Asi se mu jen nelíbí, jak mu někdo vnucuje ATI...

To si myslím, že je snad lepší řešení než nějaké nadupané herní notebooky. Sice sebou musíš tahat o krabičku navíc, ale nějakej herní notebook taky neni zrovna lehkej.

@santor: No je to delane na to, ze ti vykonna krabicka lezi doma a notebook nosis. Takze zadne noseni 2 krabicek.

@zivan: presne tak koupis peknej lehkej malej notas s dorbym procikem a muzes doma pekne parit ale v praci sebou nemusis tahat cihlu :)

@stratos.: jednodušší řešení je ze si doma postavim stolní komp a nacpu do něj na paření něco pořádnýho , no a nouta si pořídím hodne mobilního ... takze bych zase tak tohle moc asi neřešil, ale jde o vkusu.

@mgiel: no to je fakt pekne, ale ne kazdy ma na to, poridit si vykonny herni komp a prenosny notebook

@Vejmitsch: Zdá se mi to super. Notebook vydrží dýl na baterky a nepotřebuje takovou výkonou grafiku. Pokud si chce člověk doma občas něco zahrát tak je to super řešení. Teď ještě aby se rozšířily noteboky s tímhle rozhraním a cena byla přijatelná.

@D.a.a.n: toto rozhrani budou mit vsechny notebooky na platforme PUMA. tj uz neco za mesic a sou na trhu.

@Vejmitsch: No nevim, já nejsem nijak extra bohatej, ale mám postavený PC (cca. 15000Kč vč. SW) a starší notebook. Doma mám na hry, filmy, hudbu atd. PC a když někam jedu a to bývá dost často, mám noťas, kterej na kancelářskou práci, fotky, videa popř net stačí.

@zemanjan@volny.cz: to jiste, to ma doma kdekdo, ale narazelo se tu na "postaveni nadupaneho kompu a koupi nejakeho ultralight notasu", coz, budme uprimni neni levna zalezitost. Kdyz odbocim, kdekdo dnes se zaklina slovem max. vykon, hlta HW za tisice korun, ale doma ma "beznou sestavu" za cca 10-15k. Kdyz je tolik recenzi, ktere maji slouzit k snadnejsimu rozhodovani, tak proste bych uvital recenze, ktere pomohou lidem. Ja treba bych uvital recenzi na tema "mam doma Radeo1950***, mainstreamovy CPU 2-3GHz a 1-2GB ram na chipsetu nvidia570SLI, jakou grafiku ze současne nabidky koupit, aby byl idealni pomer cena vykon a grafika/CPU se neflakala"

@Vejmitsch: No ale co si treba koupit PC cca za 20000, ktere bude mit hezkou grafiku i procak, rychlejsi disk, vetsi monitor atd... a pak si koupit Asus EEE za 8000, nebo pripravovany ultra-levny notebook od MSI. celkova cena do 30000 a vykon stolniho pocitace bude mnohem vetsi nez notebooku za 30, kterej tezko bude tak malinkej jak EEE...

@Vejmitsch: Radeon 4850

Tak toto je hodně zajímavé.

@Radess: Je, ale nevidím důvod - stačí mít obyčejný notebook za 20-30k, který výkonově stačí a doma stolní pc s cenou kolem 20k a (stačí prostý mainstream, s dnešním výkonem ..) zahraju si vše co budu potřebovat ...
Ona bude také zajímavá cena této externí karty ... předpokládám že levná nebude :)

@lefamz: radsi byste mel napsat parametry, cena dnes neni urcujici,dokazu vam sestavit za dvacet lepsi nez za tricet

@lefamz: Ehm... "obycejny notebook za 20-30"?? a "mainstream PC za 20"?? kolik mas vyplatu?? takovej notebook za 30 neni zrovna "obycejnej" a jestli pro tebe je, tak ta cena externi grafiky ti muze byt ukradena...

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®