Všechny komentáře k článku:Fantastická GeForce 8800GTS za super cenu v naší nabídce!

Cena

Cena je porad vysoka... S prichodem low endu pujde dole. Takhle "uhanet" zakazniky aby si koupili neco za predprodejni cenu je hnusne. Az budou skladem tak bude cena jinde a urcite i tady levnejsi ;)

Možnosti
11 reakcí
poslední 8. 2. 2007 16:43

Předprodejní cena, co to proboha je ???
Tohle je oficiálně uvedený, vyrobený a v ČR za pár dní dodaný produkt (sám jich mám pár na cestě ;)), předobjednat si za nesmyslnou cenu můžete tak jedině Playstation 3.

@Philip LeMarchand: jak ja jsem pred dvemi lety kupoval desku a8n-sli ktera skakala kazdy den na jinou cenu to byl zazitek :D 5k-10k

@Melena: Mno tak ono mít takovejhle obchod něco stojí, že se pak promítne na ceně všeho. Ale je fakt, že místy je to poněkud dražší.. na netu je třeba Ultimate edice Vista k dispozici v přepočtu za 8400kč+poštovný samo, ale i tak to nedosáhne ani náhodou částky jako tady. Jinak 8800GTS s 640MB sem našel za cenu kolem 9000,- na netu.. Háček je ten, že to nedoručujou do ČR. :D

@Daemonius: to ja videl za nejakych 12 tisic 8800GTX od Evga akorat bohuzel do EU jeste nedodavaj sfine :)

@Umpalump: grafiky od EVGA ma i jeden cesky velkosklad naskladneny. zrovna na to koukam. vramci konkurence sem nebudu psat nazev firmy. i jsem pred par dny koukal na zakladni desky od EVGA v e-shopech. musis ale hledat ;)

@Daemonius: Vista ultimate za v prepoctu 8400kč bez dph, v USA to zname tyhelety ceny, to same nejspis plati o te GTS. Lidi uvedomte si, ze nemuzete porovnavat ceny v USA a u nas.

@PJMODOS: to jo to sem brečel u Mushkinu ... 2GB za 130,-USD už před 2 lety a nákej Japončík tam psal že je má na 480MHz na latenci 1,5 !! my holt musíme čekat co zbyde ..já v tý době koupil 2x512 za 5200,-!!

@PJMODOS: Spis je zarazejici ze ceny jsou i v Evrope nizsi nez v CR. Ze by dovoz zbozi do Nemecka stal az o nekolik tisic na nekterem zbozi min jak dovoz do CR? Blbost... Vsichni nadavaji na obchodniky ze si prihazuji ale ve skutecnosti je hlavnim duvodem vetsich cen vyssi zdaneni. A jsme nakonec u politiky :-/

@INDIAN007: No tvuj prispevek je trochu zcestny, protoze v Nemecku mas DPH stejnou jak u nas = 19% :) Takze mame jen 2 moznosti, budto jsou u nas neschopni obchodnici a neumi nakoupit zbozi za dobre ceny, nebo si proste vic "prihazuji" k cene zbozi.

@Radim123: Nevim jake maji v Nemecku ;) Jen jsem srovnaval ceny :) Neplati se nejaka dan jeste na hranicich nebo tak neco? Nejaka kterou zakaznik ani nevidi? Protoze jestli ne tak pak by to znamenalo ze fakt jsou ti obchodnici neschopni a nebo nas odr..vaji ;)

@INDIAN007: Rozdil v nakladech na dovoz to nebude, pravidla jsou myslim stejna pro celou EU. Rozdil bude ale v obratu obchodnika a tim padem dosazenem mnozstevnim rabatu. Preci jen trh v Nemecku je o poznani vetsi a ma vyssi kupni silu. Navic je otazka, kde vlastne obchodnik nakupuje. Jestli od vyrobce, nebo od dealera. I tady pribyvaji procenta navic. Jako zakaznik tyhle faktory samozrejme neovlivnite, takze: muzete s tim nesouhlasit, muzete proti tomu protestovat, ale to je asi tak vsechno co s tim muzete delat.

Nenašli jste, co hledáte?

Extra sleva 10 % na celý výprodej Extra sleva 10 % na celý výprodej