Všechny komentáře k článku:Genius Secure 300R: jednoduché špehování celé domácnosti

Zajímavé

jistě zajímavé řešení ale myslím že kdo si chce nechat zabepečit kancelář a provádět monitoring jsou na to jistě specializované sýstemy které poskytují větší škálu funkcí, nicméně asi i dražší.

@psychopat: Přesně tak,tohle mi připadá spíš jenom jako taková "sranda",ale upřímně řečeno za tenhle druh "srandy" bych ty peníze nedal.

@Vladimir Pesta: Tak nám teď bohužel pravidelně chodí do sklepa na návštěvu partička tmavších spoluobčanů a policie není příliš ochotná. Začínám o téhle srandě uvažovat....

@Vladimir Pesta: No tak je fakt, že se to může občas i hodit. Kamera může jet bez toho, aniž by byl zapnutý PC, což je dobré. Můžeš to použít tak, že kameru třeba nasměřuješ na dveře a při pohybu (změně obrazu) se vyšle signál majiteli domu, že je v bytě pravděpodobně nežádoucí osoba. Viděl jsem jiź takové případy, kdy zdánlivě taková malá nevinně vypadajíci hračka zachránila domácnost.

@psychopat: Tak kde o něco jde tak tam se použijí profesionální kamery. Ale do domácnosti mi to přijde vhodný, nemusí být zaplý PC a přesto víte co se doma děje. I když podle mě je případná nedůvěra v rodině předpokladem pro její rozpad, no ale pokud to nejde jinak... Pak mě ještě napadá to použít jako baby monitoring. Ale když je kamera bez zvuku tak by to funkci příliš neplnilo

@psychopat: Kamera je zajímavá a možnosti využití záleží především na kvalitě dodávaného programu.
Pokud chce mít třeba šéf "třetí oko" na zaměstnance, není to špatná volba.

@Koumák: asi jenom tak.. žádný velký jiný využití v tom nevidim.. Jinak některý věci je zas lepší nevědět.. Ale dobrá kamerka..

@kinmen: jinak na ty zlodějíčky by to nebylo špatný, otázka je, zda by tam bylo někoho poznat a jak by to valilo v noci.. Jinak Genius má zajímavý věcičky za slušnou cenu..

@xkonec: spíš bych se bál, že to ti zlodejíčci ukradnou i se zbytkem věcí :D

Genius....

Sice tento druh zařízení není novinka na trhu,ale jinak Genis je firma, která vymýšlí nové věcičky, tvary a zařízení nejen k výpočetní technice :-) Nebo nabízí zařízení za bezkonkurenční ceny, sice vyrobí sem-tam nějaký zmetek,který je nutno reklamovat, ale to se dá přežít :-)Třeba Genius jako první prodával bezdrátové laser myši za 400kč - mam jí neustále v ruce a šlape jak hodinky :-) Dále Klávesnice Genius kb21e - super multimediální klávesnice v výbavou a na ní je jen chvála :-) Genius není špatná značka, má co nabídnout :-)

@BlackZoneCZ: možná je dobrá značka ve mě ale stále vzbuzuje trochu nedůvěru

@BlackZoneCZ: s tou klavesnici si to trefil, taky mi lezi na stole, dokonce i segra si ji poridila, a slape jak hodinky, ja mam geniuse rad, je to takova klasika :)

@Milan Topka: za ty prachy co prodava genius nic lepsiho neni. je to znama firma, jenom nekteri v ni nemaji duveru.

@einstejn: genius nemá špatný věci.. i když asi jak který kousek.. Ale já osobně nemůžu říct proti Geniusu nic.. A cena víc než dobrá..

@kinmen: no přijdou mi ty výrobky takový lidový, a asi nejvíc co se jim povedlo jsou Home Theater repro za super cenu nadstandartní výkon. Jinak klávesnici a krysu mam radši od logitechu.

@mgiel: Tak co se týče krysy, tak jedině Genius. Mám optickou myš Genius víc jak 6 let (ani jsem ji nenašel ve fakturách) a jsem s ní stále spokojen.

@BlackZoneCZ: jojo kb21e mem ja, přitelkyne, otec v praci i doma :) sice ja krapet hlučnější, ale ocenuji na ni vyskou odolnost vuci svacinam a podobne. jen to klapani :(

@BlackZoneCZ: v tomhle pripade se moc ale nepredvedla kdyz se podivas o par stovek drahsi mas s rozslisenim 1.3 mp a ani ne za dvojnasobek dostanes kamerku s wifi...

Hmm

no docela dobra vecicka !!! nekomu by se urcite hodila no ! me taky a uvazuju o ni !!!

Infracervene led diody?

hmm, nejde mi to do hlavy, osvetlenie infrasvetlom, to ze by mala infracervene snimanie by sa este pochopit dalo. Ze by tie ledky osvetlovali a nejakou zahadou by kamera to neviditelne infra snimala? Hmm ktovie aku to ma ucinnost a ako je schopna sledovat v tme, nezda sa mi, ze prave nocna prevadzka tohoto kam. systemu bude nejakou vyhrou

@Frinejm: Není na tom nic divného, naopak je to naprosto běžné. Snímač kamery je citlivý na infra spektrum, narozdíl od lidského oka. Zkuste si ovladačem od televize bliknout do digitálního foťáku...

@Frinejm: U webkamer je to běžná technologie a docela použitelná. Mám levný Genius Trek310, která má taky infra ledky a je to praktická pomoc, když je tma. Obraz z webkamery je pak pochopitelně černobílý, ale pořád lepší než si na obličej při hovoru svítit nějakou lampou.
Jak je to ale s osvětlením nějakého většího prostoru to nevím, ten muj Genius osvětlí tak 1-1,5m vzdálenosti. Někde na druhém konci místnosti by asi bylo tak maximálně poznat jestli je nějaký pohyb

Cena

cena je na prijatelne urovni. cekal jsem vyssi :)

@sioga: jj, za liter sa to da, ked obycajna infra stoji tri kila

@sioga: cena není špatná, ale ještě si počkám co z ní vyleze!

@nedy: taky čekám, až ji někdo vychválí...

Opera?

Trochu mě překvapilo, že v uvedené podpoře neni Opera

@mr.gsm: Ale to se asi změní až bude novej update né!

@mr.gsm: online zobrazovani v prohlizeci funguje jen s IE a to ve verzi 6.

Dobre

tak třeba do malého obchodu je to fajn věc. Jen chybí wifi možnost no. Ono takhle si to do sklepa jen tak nenatáhneš. Ale za ty peníze proč ne. Připojuju se k tomu, že genius dělá super věci. Bedny mám pořád bez vady, myš mi vydržela taky pěkně dlouho.

@premysl.cech: Si myslim že ta verze s wifinou taky brzo přijde.

@premysl.cech: Já zase tak dobrý zkušenosti s Geniusem nemám, co sem koupil to sem většinou musel reklamovat a když dal bůh tak jenom jednou.

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady