Všechny komentáře k článku:HP přichází s ultra lehkým notebookem

Chvála

Notebook je opravdu velmi povedený, výbava skvělá. Nikde ale nevidim DVD mechaniku. To by mohl trosku problem v pripade, ze by nekdo chtel NTB pouzit ke sledovani filmu na cestach. I ultra lehké NTB by mohly mít DVD mechaniku.Cena zřejmě odpovídá designu a výbavě, dokázal bych si ji představit nižší.Každopádně hodnotím tento notebook kladně a to hlavně za jeho opravdovou mobilitu. Co se týče práce s tímto NTB, určitě bych ocenil nějakou docking station, aby se dal jednodušše připojit k externímu monitoru, klávesnici, DVD a HDD. Určitě něco takového HP nabízí.

Možnosti
9 reakcí
poslední 14. 6. 2008 18:46

Mechanika už chybí ve více nooteboocích a byla by to zbytečná zátěž a prostor. K tomuto NTB se prostě dokoupí USB mechanika - tedy kdo ji využije

@kersoft: spíše si myslím, že na nějaké filmy dnes už stačí napčíklad flaska, která pojme i dost filmů třeba i ve formátu DVD. Stále více jsou dostupné flashky s kapacitami 16 nebo 32GB a jako nosič na cesty jsou ideální.

@LIKEABLEBOY: havne konecne u HP pochopili ze do uspornyho NTB jedine ATI. Ty jejich modelove rady kde sou pouze nevykonne Nvidie me pekne stvou. takovej HP pavilion ONLY Nvidie :(. Kdyz bude cena kolem 20tis max du do nej :)

@stratos.: Jestli sis nevšiml, cena je 2099 dolarů, což je v přepočtu asi 33000 Kč + všelijake poplatky za dopravu, clo atd = 37000,-Kč. Jinak tebe štve všechno kde je nVidie, to tu ví každej ;)

@eddiesikora: ja muzu mit trosku jiny ceny jako partner HP a mam to bez DPH :) takze se do tech 20 asi vejdu.

@stratos.: Však ona ta cena časem bude klesat a výkon naopak stoupat.

@stratos.: Ale já tvým partnerem nejsem, takže nevím jaké máš partnery. Jen by mě zajímalo, co ty přinášíš HP, že jsi jejich partnerem. Děláš prostředníka mezi HP a ATi?

@stratos.: pokud je cena 2100 dolarů tak se těžko dostanete pod 20 tisíc pokud to řádně proclíte . Jedině počkat až to nebude super novinka pak půjde cena jistě dolů.

@eddiesikora: Noo, mě se to zdá hoodně předražený. Aby to zase nebyl jen módní doplněk.

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady