Všechny komentáře k článku:HP přichází s ultra lehkým notebookem

Hmm

No paráda, na podobný produkt čekám už dlouho... Skvělej design a zpracování a co je pro mě nejdůležitější je vynikajicí hmotnost a displej. Použití SSD disku považuji skoro za samozřejmost, ale čeho se obávám bude baterie - standartní tři hodiny provozu jsou pro mé potřeby opravdu málo a nevěřím, že by noťas s takovou hmotností vydržel aspoň ty tři hodiny.

@Mikyz: Ale vypadá fakt skvěle. I cena mě velmi překvapila. Na naše to dělá v přepočtu nějakých 33 000 (čekal jsem víc). Není sice tak tenký jako MacBook Air, ale určitě vypadá pěkněji a má v sobě skvělou výbavu. Podle mě to je velká konkurence MacBook Air.

@eddiesikora: Je opravdu moc pěkný.

@xkapr200: je dokonce než i MacBookAir

Chvála

Notebook je opravdu velmi povedený, výbava skvělá. Nikde ale nevidim DVD mechaniku. To by mohl trosku problem v pripade, ze by nekdo chtel NTB pouzit ke sledovani filmu na cestach. I ultra lehké NTB by mohly mít DVD mechaniku.Cena zřejmě odpovídá designu a výbavě, dokázal bych si ji představit nižší.Každopádně hodnotím tento notebook kladně a to hlavně za jeho opravdovou mobilitu. Co se týče práce s tímto NTB, určitě bych ocenil nějakou docking station, aby se dal jednodušše připojit k externímu monitoru, klávesnici, DVD a HDD. Určitě něco takového HP nabízí.

@vidtman: Mechanika už chybí ve více nooteboocích a byla by to zbytečná zátěž a prostor. K tomuto NTB se prostě dokoupí USB mechanika - tedy kdo ji využije

@kersoft: spíše si myslím, že na nějaké filmy dnes už stačí napčíklad flaska, která pojme i dost filmů třeba i ve formátu DVD. Stále více jsou dostupné flashky s kapacitami 16 nebo 32GB a jako nosič na cesty jsou ideální.

@LIKEABLEBOY: havne konecne u HP pochopili ze do uspornyho NTB jedine ATI. Ty jejich modelove rady kde sou pouze nevykonne Nvidie me pekne stvou. takovej HP pavilion ONLY Nvidie :(. Kdyz bude cena kolem 20tis max du do nej :)

@stratos.: Jestli sis nevšiml, cena je 2099 dolarů, což je v přepočtu asi 33000 Kč + všelijake poplatky za dopravu, clo atd = 37000,-Kč. Jinak tebe štve všechno kde je nVidie, to tu ví každej ;)

@eddiesikora: ja muzu mit trosku jiny ceny jako partner HP a mam to bez DPH :) takze se do tech 20 asi vejdu.

@stratos.: Však ona ta cena časem bude klesat a výkon naopak stoupat.

@stratos.: Ale já tvým partnerem nejsem, takže nevím jaké máš partnery. Jen by mě zajímalo, co ty přinášíš HP, že jsi jejich partnerem. Děláš prostředníka mezi HP a ATi?

@stratos.: pokud je cena 2100 dolarů tak se těžko dostanete pod 20 tisíc pokud to řádně proclíte . Jedině počkat až to nebude super novinka pak půjde cena jistě dolů.

@eddiesikora: Noo, mě se to zdá hoodně předražený. Aby to zase nebyl jen módní doplněk.

Disk 4200ot./min

Není 4200 ot./min trochu málo??

@sx2.06gt: Dneska fakt bída, to už tam mohli dát SSD

@ondra.kaiser: Jestli jste si nevšiml,tak je tam napsáno: ''nebo SSD disk s kapacitou 64GB''

@ondra.kaiser: Člověk by se bál, že se bude točit jen setrvačností :D

@sx2.06gt: 4200 ot./min se mi zdá taky málo, ale já bych to neřešil. Stejně tam časem příde SSD disk, a to je o něčem jiném.

Pěkný ale ....

pekny ale na ultratenky apple stejne nema :-D

Teplota

Jsem zvědavej jak zvládnou chlazení... vzhledem k prostoru kde to bude namačkané... Ale jinak ten produkt vypada dobře, i konfigurací, rozlišení displeje... Myslim že odvedli dobrou práci.

Nic pro mě

Za tu cenu bych do toho rozhodně nešel. Design jakž takž, je to stroze minimalistické, nejvíc se mi líbí klávesnice. Na hladkém "trackpad prostoru" se vám budou lepit prsty, co se týče Applu, raději bych volil hliník-působí na mě bytelněji, ale to je můj osobní názor.
V dnešní době, kdy se subnotebooky dají pořídit do 10ti tisíc (MSI Wind je na CZC k dostání), nemá snad cenu uvažovat o podobném luxusu. Nikdo mi nevymluví, že NTB je prostě spotřebák. Dáte za něj 10tis. a vydrží 3 roky, dáte za něj 50 a vydrží čtyři.
Každému co jeho jest, mě tenhle produkt rozhodně neoslovil.

????

Zda se mi to nebo NTB opravdu nema DVD/RW ?...

@StapL3r: Do tak tenkých notebooků narveš stěží mechaniku.

@eddiesikora: Kdo chce, koupí si externí. Dneska už není mechanika nutnost, flashka většinou dostačuje.

@eddiesikora: Kdo chce, koupí si externí. Dneska už není mechanika nutnost, flashka většinou dostačuje.

Mg

vypada to moc dobre

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady