Všechny komentáře k článku:Jaký počítač pro Windows Vista?

Nechapu

Proc dela Microsoft takovy systemi, kydž to nikomu nepojede??Nejakej pařan určitě i s lepším kompem zůstane na XP.To bude trvat hrozně dlouho než se VisTA CHYTNE.pRAVDA JE ZE MA HEZKEJ DIOZAIN.ALE NEBUDU SI kUPOVGAT vISTU KVŮLI DIZAJNHU.Vista neni do dnesni doby trochu se proste prepocitali.

Možnosti
10 reakcí
poslední 25. 5. 2006 16:20

Nikomun nepojede? V dobe vydani snad kazde nove PC?

mno ono taky nez vista vyjde, tak nebude dnesni doba ;)

@Skic: souhlas, vista nevychazi zitra, takze to chce klid;)jsou treba i "desivejsi veci" treba nejaka ta novy hra na ktere spolupracuje nvidia - pobezi jen na karte s hw dx10 a s tou pridavnou karou na pocitani fyziky.. a to si zahraje kdo?.. nikdo:)

tomu se říká pokrok kamaráde a ten ty(naštěstí) nezastavíš

@Demo: Ja tedy nevim, jestli zvysene systemove naroky prakticky kvuli nicemu jsou pokrok... A rekl bych, ze vetsina z tech novych vlastnosti bude dobra tak na machrovani, ale v praxi se z toho vyuzije jenom zlomek. Takze vlastne zbytecny. System neni od toho, aby zral enormni mnozstvi prostredku, ale od toho, aby byl co nejuspornejsi a nechal co nejvic prostoru pro ostatni programy. A to mi nikdo nevymluvi.

@sumix: Je prvda ze desktom nevyužiju ani skoro teď a grafickej si myslim že mě akorád bube znervózňovat

@sumix: Jenze to podobne se rikalo uz pri nastupu XP a podivejte dnes...

@lame user: Tjn jenže ja jedu na nastaveni jaky bylo u 2k.A vzdycky nadavam když je tam jakejkoliv pruvodce atd.

@eurojag: 95kovy vzhled snad maji mit i Vista, takze ani to by nemel byt problem.
Pokud jde o vzhled XP, me se osobne vic libi ten omalovankovy (stribrny, ne modry) i kdyz je mi jasne, ze je to celkem dost kyc a hlavne uplna zbytecnost.

@sumix: jen bych tě rád upozornil na to že operační systém není jenom to co vidíš a co používáš ale taky obrovský soubor knihoven které využijí vývojáři aby jsme mi, lidi, ty počítače mohli vůbec nějak využít...
mimochodem: ty nároky se mi nezdají vůbec nějak přehnané v dnešní době

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!