Všechny komentáře k článku:Jaký počítač pro Windows Vista?

BLBOST jak vrata!

Haha, ja rozjel bez seku vista u kamose na AMD 1800+ (myslim ze stoji novy 1500), 256 MB ram (?) a 128 MB grafa (cca za 3000Kc) a vse jelo plynule i programy. Nevidim duvod proc tu pisou prezbrojovani kdyz to dava takova dnes pomalu uz zasla sestava. A kdyz mate horsi tak udelat aspon neco jako tech 1800+ by nemel byt problem (vsimnete si ceny kterou jsem uved za novy dily ktery by vista vyzadovala, dyt to neni moc, kor kdyz z bazu to bude za pakatel) NAvic nechapu proc nikdo nenapise ze vista bude moc se morfovat (to je slovo :P) do klasickyho vzhledu , kdy zabere o hodne min. Tudiz umi to samy co XP . Pak uz je to snad bez komentare!

Možnosti
10 reakcí
poslední 12. 6. 2006 17:04

to by slo, kdyby to slo... :)

OMG a kdes ty Visty vzal??
nejspis mas nakej pojebanej plugin do WinXP
Ten plugin nestoji za nic, videl sem ho na LANce a nic moc (spis nic)
Uz WinXP byly hrozne a nez zacaly poradne fungovat uplynulo 5 let vyvoje, nez se rozebehnou poradne Visty bude rok 2010 a ServicePack14 a stejne zase nic nepude nebo to pude straaasne pomalu
Takze na MS Vista nejdriv v roce 2009 a ServicePack10 aspon :D

Jo to si ale rozjel pojebanou beta verzi. Tu se rozchodil i na svim starym Celeronu 1,7GHz s 256MB RAM. Tak moc 3D prostredi nebylo. Tak az vyjdou si to zkus a uvidis rozchodis tak akorat instalaci.

@Marty_FOX: instalaci nerozchodi, mu to rovnou napise, ze ma shitku kompr tak at se s tim jde zahrabat, ze na takovy PC se proste Vista nenainstaluje :))

@Skic: Je to vážně kravský žrout. Dělám na vývoji SW, tak jsem měl možnost zkusit Vistu... P4 3,2GHz, 1GB RAM, Asus P5WD2 Premium (Intel 955X), 256MB Grafika, HDD 2x 350GB SATA II. Vůbec jsem krok slovutné firmy nepochopil, nebo spíše ano. Je to pro debily kteří strčí do mechaniky CD a čekají co se stane. ŽÁDNÁ aplikace neběží rychleji než v XP Pro. Plno barevných nesmyslů (grafický "tuning"), plno udělátek pro "klikače" a to není ještě počeštěná verze. To až příjde, potěšpánbůh! Kdo má slabší mašinu, instalace ani neblikne! Natož hláška, či spuštění.. Takže závěrem: Strč do železa třicítku, a šlehni si tam Vistu jen proto, ať víš co musí jako první do hajzlu. Snad v roce 2050..

to jsi poustel nejakou betaverzi ne?...navic tam bylo napsany ze minimum je 512, u WinXP je minimum 128 a taky je tu poustim s 96MB na VMwaru a bezej celkem normalne (=
no klasicky vzhled sice ano, ale jak uz tu nekdo rikal, budou tam nove funkce systemu ktere budou zrat vice sys.prostredku nez XP

No já něvím. V téhle cvhíli je k dispozici jenom beta Windows Vista a ta jede i na starém šrotu (Celeron 500, 384 MB RAM). Jak bude fungovat plná verze netuším, ale v dnešní době je stejně 1 GB RAM rozumné minimum, takže za rok až Vista vyjdou bude 2 GB celkem běžné. Navíc málokdo upgraduje operační systém na stávajícím počítači, ale raději si koupí nový a ten už bude mít pravděpodobně Vista předinstalované.

Jeden navrh k zamysleni. Kdyz teda povypinam vsechny pridavne funkce, abych to rozchodil na slabsim PC (rozumeno min. konfigurace), zrusim 3D vzhled, orezu to jak jen to pujde a dostanu z toho ve finale W XP se vzhledem W 2000, tak PROC si mam porizovat Vistu???

@Peeters01: kvuli podpore nee? :D si myslis ze MS bude zivit jeste XP? kdepak XP budou podle me za 5 let ukoncovat "zivotni cyklus" (to je obrat by MS) no tak si myslim ze uz se vyplati si zvykat na Visty. Nechapu jeste ty co psali ze nemam Beta 2. Ted uz je dokonce ke stazeni tak si to vyzkousejte a pak prosim piste. Ja si za svym stojim.

vy se tu hadate na jakem kompu rozjet OS ale co komprese videa apod. delani grafiky apod. (btw ja je rozjel na 416 celeru geforce2mx)

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!