Všechny komentáře k článku:Kingston MobileLite G2: Miniaturní čtečka paměťových karet do kapsy

Podpora karet

Je pravda, že pro moje účely je třeba podpora karet MemoryStick a SecureDigital dostatečná, ale už párkrát se mi stalo, že měl někdo v ruce třeba foťák Olympus (xD) a v tu chvíli jsme neměly kam kartu strčit. A navíc je určitě potřeba používat redukce, které u sebe málokdo nosí.

@LIKEABLEBOY: To je fakt a je to o praxi a možnostech. Ono je docela těžký s sebou tahat velkou čtečku karet co umí " všechno " přečíst a mezi zde zmíněnou kingstonkou do kapsy. Ono je sice hezký, že tam podopra třeba 19 druhů karet, ale když se na to tak kouknete, tak tady ta čtečka umí jenom SD a MS. Ale zase jak zde je napsáno, microSd, miniSD, SD, SDHC a všechno je úplně jiný a skoro na všechno musíte mít redukce. A pak je nejhorší, když některá firma má svůj druh karet. Sony Ericson má třeba jenom M2 a nebo MS PRo Duo, zase spousta navigací má SD, velká řada fotáků se spíše přimlouvá k SD a jak zde psal BOY Olympus má zase svoje xD. Podle mě je tady až moc různých druhů karet. Podlě me by stačila M2, MicroSd nebo Mini SD a možná xD. Stejnak když se kouknete na 16G microSD tak to neskutečný, co se na takový malinkatý plíšek vejde. PS : hlavně jak se ty všechny malé potvůrky jednoduše ztrácí.

@Atina: Jen dodam, ze SE uz ohlasil, ze s M2 kartami konci a bude podporovat microSD
http://mobil.idnes.cz/sony-ericsson-konci-s-pametovymi-kartami-memory-stick-micro-prv-/mob_denik.asp?c=A090602_152247_mob_denik_adaA i Olympus uz si asi uvedomuje problem jineho formatu a minimalne male digitaly podporuji redukci z xD na microSD.
http://www.camera-shop.co.uk/acatalog/masd-1.jpg

Nenašli jste, co hledáte?

Slevové dny CZC.cz Slevové dny CZC.cz