Diskuze k článku:Lord of the Rings: Conquest

Slabý singl

Sice jsem fanda trilogie Pána prstenů,ale multiplayerové hraní mě nechává chladným.Moooc velký samotář.Singl sice ve hře bude(jak píšou v článku),ale jen aby se neřeklo,takže pár misí plnící úlohu tutorialu.

Špatná grafika - Výborná hratelnost

Je vidět že kdo to hodnotíte záporně tak jste to nehráli déle než 3 minuty.
Protože kdyby jo tak byste sem nepsali takový bláboli že je to blbost.
Uznávám že grafika stojí za HO**O, ale to nevyřazuje hratelnost hry. Například taková Pelenorská pole - to je teprve kalba
Takže pokud vám nevadí grafická nedostatečnost tak doporučuji.

Nevim si rady :(

Zdravim, hraje to uz nekdo?? potreboval bych poradit, sekl jsem se a nevim co dal :)

Chybička - no fuj :)

Ti se ve hře objeví zřídka, zato však svými schopnostmi mohou zvrátit průběh boje zcela jiným změrem a je jen na hráči, zda toho náležitě využije.

Rychlokvaška

Pokud si dobře pamatuju žádná pořádná hra na motivy LotRa nebyla dokonce ani Battle for Middle Earth za moc nestály tak uvidim co bude tohle. Pokud to ale bude mít slabý MP tak to bude rychlokvaška jako Brno.

Battlefront

Vpodstatě se bude jednat o něcona způsob SW:Battlefront ... akový mix Battlefielda a umělé inteligence a skriptů na navozenílepší příběhové atmosféry. Problém vidím zatímjen v tom, že byloslibováno pouze opravdu malé množství hráčů v multiplayeru, odhadované na 8 lidí na hru. Ať stojících na jedné straně, či obou dohromady. Ponějakých spekulacích a námětech lidíse však dohadovalo, že by toto číslo mohlo být díky nalezeným optimalizacím alespoň zdvojnásobeno. Uvidíme, každopádně já se na titul zatím poměrně těším, uvidíme, cobudou říkat lidi skonzolemi, kde vyšlo MP demo již před asi týdnem. Hra jako taková je slibována snad na 15.ledna nebo tak nějak, tak uvidíme.

Supr

Tak supr... jako fanda pána prstenů hlavně knižní ale i filmové verze jsem nadšena :) moc moc se těším!

Hra

dle toho videa to vypada dobre. pro fandu je to zabaveni na dlouhe zimni vecery.pro normalni hrace je to dobre odreagovani a vtahne vas to do filmu.jenom by me zajimala konfigurace

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady