Diskuze k článku:Manuál CZC Crusader GK810

Chyba

Dobry den mám chvilk klavesnici a nejngje mi písmeno stalo se to někom?

Den

Hello, can I make my keyboard backlight only onr colour? For example only blue
Thank you,
Den

Import/export profilů

Dobrý den, import a export profilů nefunguje. po importu profilu se příslušný profil nenahraje. Čím to ?

Nefunkční sowftware

Dobrý den, zakoupil jsem si klávesnici a po nainstalování softwaru mi to hlásí, že klávesnice není nalezena, i když z ní zrovna teď píšu. Můžete mi poradit co s tím? Jinak budu nucen klávesnici nejspíše vrátit.

Software

chtel bych se zeptat,proc nejde spustit okno aplikace. vse jsem uz udelal not detect porad jina zdirka, udelaLjsem . reinstaloval ,taky. restartoval .proste ne a nejde porad no detect .tak jak to mam spustit??

Podsvícení klávesnice

Dobrý den. Dá se vypnout boční podsvícení klávesnice?
V programu lze vypnout pouze podsvícení kláves apod. ale nelze vypnout boční osvětlení?

Spuštění softwaru.

Dobrý den, vše sem udělal, přesně jako je v návodu. Ale při spuštění softwaru na ploše, hned vyskočí okénko s " Zařízení nebylo detekováno, nastavení kláves nemůže byt zobrazeno! " Co s tím?
Klávesnice funguje.

Rgb podsvícení

Dobrý den chci se vás zeptat proč tato klávesnice nesvítí v režimu spánku??U jiný klávesnice co jsem mněl tak v režimu spánku svítila.Děkuji za odepsání

Podsvícení klávesy F8

Dobrý den, po té co jsem si nainstaloval software tak klávesa F8 nedokáže svítit jinou klávesou než - bílou, žlutou a zelenou. Všechny ostatní fungují normálně, prosím o odpověď děkuiji. Rád bych resetoval nastavení podsvícení ale v software mi to neresetuje všechny nastavení všech podsvícení, zkusil sem resetovat všechny profily. Rád bych chtěl klávesnici resetovat do default nastavení. Děkuji za odpověď předem.PS: Klávesnice je perfektní začátek do mechanické třídy.S pozdravm,
Jirka

Klavesy awsd

Jak udelat by klavesy asdw fungovali normalne??
Musim pouzivat siplky na psani asdw!!Take se mi zda, ze klavesnice je kriva :(

Software

Dobrý den, chtěl bych se zeptal jak si můžu stáhnout ten software protože jsem ho dříve měl stažený ale měnil jsem si disk v počítači a už nemám ten software tak jsem si ho zkoušel znovu stáhnout ale když jsem klikl na ten odkaz v popisku té klávesnice tak mi to napsalo že ta stránka už neexistuje takže si to nemám jak stáhnout. Předem děkuji za odpověď.

Podsvícení

dobrý den chtěl bych se zeptat chtěl bych si do programu dát nějaký speciální profil podsvícení ale žádný nemohu najít poradil by mi někdo prosím kde bych ho mohl najít ten profil je potřeba stáhnout v souboru (.fwc)

Podsvícení

Dobrý den, rád bych se zeptal jestli je možné mít dlouhodobě podsvícení pouze jedné barvy (např. aby celá klávesnice svítila pouze červěně)

Reakce klávesnice na zvuk.

Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli je možné tuto klávesnici nastavit tak, aby reagovala na podmět zvuku rádoby "visualizer". A jestli dokážu najít na internetu již nahrané "Layouty", které jen stáhnu a mohu nahrát do programu a mít tak nastavené podsvícení od jiných uživatelů.

CZC Crusader gk810

Dobrý den jde tato aplikace i bez klávesnice jen abych se podíval jak vypadá.

Žádné zařízení nenalezeno

když zapnu Logitech gaming software tak to nenajde mojí klávesnici

Nastavení

píše se tu že když se klikne na určitou klávesu ukáže se menu nic takového se mi nezobrazilo

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!