Diskuze k článku:Manuál CZC.Gaming Hexblade

Automatické vypnutí klávesnice

Dobrý den,
dotaz, jak nastavit vypnutí podsvícení klávesnice např. současně s vypnutím obrazovky nebo klidně i manuálně? Ani ve správci zařízení se mi nepodařilo dohledat žádný driver k této klávesnici, nezobrazuje se ani pod USB zařízeními. Nainstalovaná aplikace pouze umožňuje nastavení barev a chování kláves. Předem děkuji za odpověď.

Software

Když si chci nainstalovat software klávesnice nefunguje to, musím na odkaz kliknout pravým tlačítkem myši a dát otevřít v nové kartě. Poté co si nainstaluji software tak nejde otevřít. Neukazuje t žádnou chybu ani nic takového prostě to nejde i po restartpvání software nnešel zapnout žádám odpověď

Tekutina v klavesnici

Dobrý den, vylila se mi tekutina do teto - bohuzel uplne nove klavensnice a i když se mi povedlo ji zachránit, tak se mi sekají 3 tlačítka - tekutina se dostala do hybné části pinů pod tlačítky. Otázka zní, zda jsou piny pod klávesami vyjímatelné, zda k tomu slouží kleštičky, které byli součástí balení a jak byste mi doporučili postupovat ? Děkuji. S pozdravem, Tyrk Jan.

Makro

Dobrý den,chci se zeptat, zdali jde nastavit makro na kombinaci kláves?
Např.
Při stisku kombinace FN+F5 se nepíše "Dobrý den,"

Aplikace ke klávesnici

Dobrý den, po nainstalování softwaru a spuštění aplikace mi vše fungovalo, ale druhý den nejde přepnou v aplikaci podsvícení. Zkoušel jsem to přeinstalovat, ale stejný problém.

Klávesová zkratka na změnu profilu

Dobrý den, existuje nějaká klávesová zkratka na přepínání mezi profily vytvořenými v software? Mám 2 svoje profily pro různé typy her, ale nechce se mi neustále zapínat soft a přepínat to tam. Klávesová zkratka na to by se hodila.

Výměna switchu

protože jsem vylil sladké pití na klávesnici některé switche se špatně mačkaj a chvilku trvá než se zase vysunou nahoru a když jsem je chtěl vyčistit zjistil jsem že to nejde... Jsou ty switche přidělaný na pevno?

Výměna switchů

omylem jsem polil klávesnici sladkým pitím a část která byla polita což naštěstí byli pouze šipky a pravý ctrl, shift a taková ta tabulka co je vedle pravého ctrl... a teď swiche kvůli tomu pití se špatně mačkají a chvilku trvaj než se zase zpátky vysunou a když chci tyto switche vyndat abych je pročistil něco je tam prostě drží a nejdou sundat jak kdyby tam byli natrvalo aby si to nikdo nemohl vyměnit... a já nevím jestli se dají vyndat či ne

Podsvícení funkčních kláves (Num-Lock...)

Dobrý den.
Lze nějak změnit barva indikující aktivaci kláves Num/Caps/Scroll-Lock?

Software

Dobrý den, odkaz na software z tohoto návodu (https://www.czc.cz/software-czc-hexblade-gk1000/priloha) mi hází chybu "CZC.404
stránka nenalezena", můžete prosím funkčnost linku ověřit, případně poradit kde jinde se software dá stáhnout ? Předem díky moc.

Boční podsvícení

jak mu změním barvu?

Změna základní podkladní červené barvy

Dobrý den, mám dotaz zda jde změnit základní podkladní červenou barvu při efektech na jinou? (většina efektů má základní barvu statickou červenou a lze změnit jen barva efektů..)Děkuji

Rgb

Můžu se zeptat, proč se v softwaru dá ovládat RGB jenom kláves? Z jakého důvodu si bok klávesnice žije vlastním životem a svítí jak na diskotéce?

Software

Dobrý den, při rozbalování mi soubor ukazuje chybu. Chtěl bych se zeptat zda je chyba na mé straně nebo je poškozený soubor.
Software pro czc hexblade GK1000

Moje nastavení

Dobrý den existuje nějaká klávesa, která vypne celkově podsvícení a pak ho zase zapne ? Zjistil jsem, že je zkratka fn+pause,to mi ho vypne, ale jak zase podsvícení zapnou, aby mi zůstalo vlastní nastavené podsvícení ?

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!