Všechny komentáře k článku:Microsoft uvádí novou technologii BlueTrack, dává sbohem laseru

Laser & blue

Neřekl bych, že tato technologie dá SBOHEN laseru ale bude to jen DALŠÍ MOŽNOST ve výběru myší ...

Možnosti
10 reakcí
poslední 23. 10. 2009 22:10

Taky si myslím,že se to moc nechytne. Laser ještě bude dlouho jedničkou. Uvidíme co vyjde a chtyne se to třeba jako optika nebo ten laser :)

@rehhi: já mam laser a nevidim důvod, proč vyměňovat myšáka. Mam kovovou podložku a na tom teflon, takže an tom pojede všechno stejně dobře. A myslim si, že to taková revoluce nebude

@p3pino: Cože to máš? To mi příjde jako, že jsi seříznul mamce pánev na vaření :D Rozhodně jsem o tomhle způsobu ještě neslyšel.

@kuczys: neslyšel jo? :D se podívej třeba http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46307 já mam konkrétně http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42600 nebo se podívej na podložky v té cenové relaci, To jsou všechny takový

@kuczys: To je jako když často paříš, tak se ti nepřilepí ruka :-D

@BlackZoneCZ: ne to je proto, protože kvalitní myši mají teflonový podložky, takže to po tom hezky klouže

@p3pino: Já vím, jen jsem si musel rejpnout na ty teflonové panve, které nelepí :-D

@BlackZoneCZ: když má někdo stolní počítač a kvalitní podložku tak se spokojí i s optikou, ale třeba s notebookem - válím se v posteli sedím u stolu kde není moc místa a tak jezdím kde se dá, za jednu hodinu jsem třeba na 4 místech v bytě a nevím jak si laser poradí tak dobře se sklem, prostě je to velmi individuální a každý potřebuje něco jiného, takže vaše názory MS NIKDY, technologie od MS to radši optiku dokazuje velmi o vašem IQ které je na úrovni houpacího koně!

@koudypavel: pokud potřebuješ myš na sklo tak si kup myš s novou blue track technologíí s širokoúhlou a vícevrstevnou optikou od microsoftu http://www.czechcomputer.cz/fulltext.jsp?query=blue+track&type=stockitem zkusil jsem ji na stole z čirého skla když mi jej dovezli tak jsem odstranil vrchní ochrannou fólii a byl jsem překvapen jak bezchybně myš funguje..

ja myslim ze pokial ma niekto priemerny na vyber mys laser alebo blue a je len trochu rozumovo nadany, tak nevyhodi take peniaze za blue, vzhladom na to ze rozdiel medzi danymi dvoma technologiami je asi taky maly ze ho spoznaju mozno len meracie pristroje.

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®